TRAINING ONLINE GRATUIT

Cum să scapi de problema minciunilor și a certurilor. Primii 3 pași

Aplicația de webinar suportă un număr limitat de participanți.

Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți locul acum, cât încă mai sunt locuri disponibile, înainte să fim nevoiți să închidem înscrierile.

  1. În primul rând vei afla care sunt minciunile pe care le spun copiii, atunci când Nevoia de Conectare nu este satisfăcută și cum le poți trata, corect, fără să apelezi la pedeapsă,
  2. În al doilea rând vei descoperi ce poți face când copilul tău minte ca să obțină control – îți voi vorbi despre etichetele negative, dar și despre un joc pe care îl știm cu toții de când eram mici și cum acesta încurajează păcăleala, care mai târziu poate genera minciuni,
  3. În al treilea rând îți voi arăta cât de fină este linia dintre minciuni și conflictele care pot apărea între copii – vei învăța un principiu simplu și intuitiv, pe care i-l poți preda copilului tău pentru a-și construi relații sănătoase, încă de mic (l-am aplicat și eu cu Amos când m-a mințit ca să nu își trădeze prietenul).

În plus, îți voi spune “Așa NU”-urile, la care apelează majoritatea părinților (bine intenționați, de altfel) –  ce întrebări acuzatoare încurajează minciuna și ce poți face ca să le eviți.

Bonus: acces la o listă generoasă de minciuni pe care copiii le spun, grupate pe categorii.

Te invit să dai click pe butonul galben pentru a-ți rezerva locul la trainingul online gratuit: “Cum să scapi de problema minciunilor și a certurilor – primii 3 pași“.

Aplicația de webinar suportă un număr limitat de participanți.

Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți locul acum, cât încă mai sunt locuri disponibile, înainte să fim nevoiți să închidem înscrierile.

Training Online Gratuit susținut de Urania Cremene

Urania Cremene este mamă, autor și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul educației adulților, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale ca Master Trainer, Coach și Facilitator de programe de învățare.A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România.

A avut șansa să lucreze cu mii de oameni, majoritatea dintre ei middle sau top manageri și proprietari de companii.Parentingul a fost la început o nevoie, acum mai bine de 10 ani, când s-a hotărât să devină mamă, dar a devenit rapid o pasiune. În 2010 a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului și a început să-și dedice activitatea părinților și copiilor România.

În ultimii 3 ani, Urania a organizat și susținut peste 150 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive, la care au participat peste 50.000 de părinți din toată țara

Ce spun ceilalți

Un webinar extraordinar de benefic și bun, atât pt parinți cât și pt copii! Mulțumesc Urania Cremene!

Leo, tată

Un expert ce reușește să răspundă si acelor întrebări pe care unii părinți încă nu si le-au pus.!”

Laura G., mamă

“Sunt foarte bine explicate toate tehnicile, sunt logice sunt practice și sunt în scopul nostru, al tuturor

Ana M., mamă

Faptul ca Urania povestește despre întâmplările altora te pune în poziția de “martor” si nu simți nevoia de defensa, de justificare. Realizezi ca ești unul din mulții parinți cu dificultați de relaționare și care sunt pașii de urmat. Consider activitatea Uraniei educativă pentru societatea noastra.

Cristina A., mamă

© 2019 Bloomanity. Toate drepturile rezervate.