Căutăm un Social Media Manager care să conducă cea mai apreciată pagină de educație din România

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Social Media Manager cu experiență, care a mai creat strategii de succes pentru un brand în Social Media, care iubește copiii și ar vrea să lucreze alături de 70 de oameni extraordinari pentru educarea unei noi generații de părinți, atunci acest mesaj este pentru tine.

Iar dacă nu ești colaboratorul pe care îl căutăm… poți câștiga 5000 de lei dacă ne recomanzi omul cu care vom ajunge să lucrăm!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Ce tip de Social Media Manager căutăm și cum vei contribui la educarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

Iar, în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici și care sunt următorii pași.

1. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea All About Parenting, pentru mine, a început acum mai bine de 12 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting. 

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție… 

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

(Nia Cremene prezentând unul din seminariile noastre înainte de Coronavirus)

În 4 ani, am ajuns de la a fi un „lup singuratic” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. Astăzi, echipa All About Parenting se apropie de 70 de persoane, are 7 naționalități diferite și acoperă 4 limbi în care ne adresăm clienților noștri din întreaga lume.

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, în ultimii 4 ani am întâlnit peste 500.000 de părinți care au participat la seminariile noastre pe care le oferim gratuit atât online, cât și fizic.

Urania Cremene

Florin Amariei

Maria Țolescu

Irina Irgoveanu

În prezent, avem peste 600.000 de părinți care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 30.000 de părinți care au intrat în programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

All About Parenting a început în România, însă, de la început am fost în contact cu cercetători de la un număr (azi, sunt peste 40!) de universități din întreaga lume. Ceea ce la început părea doar un proiect local și-a luat avânt și se extinde treptat în alte țări din întreaga lume.

Acest lucru se datorează faptului că bazele programului All About Parenting (cum ar fi Teoria Autodeterminarii) sunt universale și funcționează indiferent de limbă, cultură, rasă, clasă socială etc. All About Parenting nu este „opinia unei singure mame”, ca multe bloguri pe acest subiect și nu oferă „rețete” pe care să le urmezi.

În schimb, transpunem într-un limbaj simplu, pe care părinții și copiii îl folosesc în fiecare zi, concepte complexe, încercate și testate, din cele mai recente cercetări în psihologie.

În ultimii 2 ani, am tradus, filmat și editat programul All About Parenting în engleză, polonă și rusă. În următorii 2 ani, dorim să ne creștem echipa în țările vorbitoare de limbă germană, spaniolă, franceză și italiană.

DAR… deși pare că avem realizări notabile, ceea ce am făcut până acum este foarte puțin față de ceea ce vrem să realizăm în următorii 10 ani.

În următorii 3 ani vrem să fim prezenți în peste 30 de țări. Suntem conștienți că este un obiectiv un pic nebun pentru o echipă mică ca a noastră, dar asta ne entuziasmează și mai mult.

Viziunea noastră este să inspirăm o „masă critică” de părinți din toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți la rândul lor.

Din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Adevărul este că nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii (adică, parentingul). De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca, în cât mai multe țări, părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii, cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

2. Ce tip de Social Media Manager căutăm și cum vei contribui la educarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Căutăm un Social Media Manager cu experiență, care știe să creeze și să execute o strategie de succes pentru un brand în Social Media.

Am vrea să crești pagina de Facebook de la 600K urmăritori la peste 1 milion în următorul an.

În ultimii 2 ani, pagina noastră de Facebook a crescut foarte mult. Dacă mergi pe această pagină vei observa că este o pagină despre educație. Nu punem poze cu pisici, cu mine la cumpărături sau cu mine în vacanță.

Nu contează că pagina are numele meu. Contează faptul că o pagină despre educație a crescut atât de mult în țara noastră – asta este cu adevărat extraordinar. Practic este cea mai apreciată pagină de educație din România. Și reponsabilitatea ta va fi să duci pagina asta mai departe și să dublezi numărul de urmăritori alături de echipa noastră, în următorul an.

Responsabilitățile tale vor fi…

să creezi și să implementezi un plan unitar de comunicare pe Facebook și Instagram, cu peste 15 postări pe săptămână;

să vii cu idei de content strategic, pentru a inspira oamenii care ne urmăresc să se înscrie la webinariile All About Parenting;

să vii cu idei de content de engagement, care să aibă rezultate organice extraordinare – vorbim aici de reacții, de reach și de share-uri;

1 dată pe trimestru, să organizezi un brainstorming cu echipa creativă din care să obții idei de content nou;

să faci planificarea de content pe 2 săptămâni înainte, dar să faci și postări / live-uri spontane atunci când avem ceva important de comunicat;

să coordonezi echipa creativă (copywriteri, designer, video editor, videograf) pentru a obține contentul de care ai nevoie. Avem nevoie ca punctul tău forte să fie gândirea strategică și creativă. Ce vreau să spun aici, este să cunoaști tipurile de content care performează foarte bine în social media – nu trebuie să scrii texte, să creezi layout-uri sau video-uri, ci să coordonezi echipa care va face asta.

să scrii brief-uri pentru echipa creativă și să dai feedback pe livrabile, adică pe layout-uri și video-uri.

să implementezi un plan de comunicare pentru stories, pentru Facebook și Instagram, care din nou, să inspire părinții să participe la un webinar educativ;

să respecți și să îmbunătățești flow-ul de lucru în echipă, în așa fel încât să ai din timp contentul pentru social media – cel mai rău lucru care se poate întâmpla este să fii o persoană dezorganizată care face lucrurile pe ultima sută de metri și stresează toată echipa că ii trebuie mereu ceva imediat – am fost în astfel de situații și nu e plăcut pentru nimeni – nu mai vrem să fim acolo;

să fii la curent cu trendurile în social media și să comunici constant în concordanță cu realitatea actuală a părinților (de ex: dacă de mâine se trece la școală și grădi online, nu mai postezi un video despre cum plâng copiii în fața grădiniței, doar pentru că asta era contentul programat);

și, în final, să evaluezi în mod constant cum performează contentul și să adaptezi strategia de social media în funcție de rezultate.

Ce ne dorim de la tine este să inspiri părinții să se educe despre relația cu cel mai mare impact – relația părinte-copil. Orice postare apreciată, orice video văzut, orice carte citită și, mai ales, orice webinar la care a participat acel părinte, vor face viața unui copil mai frumoasă. Asta e cu adevărat misiunea acestui rol.

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este colega mea, Ioana Ardelean. Ioana a venit la noi în echipa acum 5 ani, din IBM, și alături de ea am filmat o mare parte din programul All About Parenting și alte programe mai mici – deci, Ioana știe foarte bine conținutul nostru.

În prezent locuiește în Germania cu soțul ei și lucrează complet la distanță de mai bine de 3 ani. Ioana este responsabilă cu tot ce ține de Branding și Comunicare în echipa noastră. Este o persoană creativă, cu simțul umorului și cu care poți vorbi deschis.

Așa că, dacă îți faci treaba într-un mod conștiincios, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ioana și cu toată echipa.

Lucrăm în întregime de la distanță, iar programul de lucru este flexibil, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde te-ai afla, practic), atât timp cât participi la întâlnirea zilnică.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială online, Aprilie 2021)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Avem nevoie de un Social Media Manager experimentat în echipa noastră…

4. Deci, nu aplica dacă…

nu ai o bună înțelegere despre cum funcționează Facebook și Instagram și ce trebuie să faci ca postarea ta să ajungă la cât mai mulți oameni;

nu ai o gândire strategică cu privire la ce tipuri de conținut ar performa pe Facebook și Instagram;

nu ai coordonat o echipă de minim 3 oameni;

nu ai creat postări care au avut sute de like-uri sau zeci de comentarii și share-uri;

nu te trezești cu idei de 15 ori pe zi cu ce ar merge și ce nu ar merge postat pe Facebook sau pe Instagram;

nu știi ce metrici să urmărești pentru succesul în Social Media;

și nu în ultimul rând, nu poți lucra pe cont propriu mult timp, având rolul și obiectivele bine definite.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își crește copiii altfel, te invit să aplici folosind butonul de mai jos.

Ce se întâmplă după ce aplici

Fiecare email de aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv). Dacă răspunsul este pozitiv, te vom ruga să te programezi la un interviu online de 30 de minute. 

Dacă după acest interviu considerăm că poți fi persoana potrivită, atunci te vom ruga să faci câteva exerciții practice să ne arăți cum lucrezi.

Dacă totul arată bine, vei avea a doua rundă de interviuri cu Ioana Ardelean.

Dacă și acolo suntem ok, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeasi pagină și să putem lucra împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

 

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 5000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare – de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 12 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting