Stăm #ImpreunaAcasa. În siguranță. Informați corect. În armonie.

Participă gratuit la seminariile online live

All About Parenting:

Cele 5 răni emoționale ale copilăriei. Comportamentele “inofensive” ale părinților creează răni pe viață copiilor – Abandonul și Respingerea

Cele 5 răni emoționale ale copilăriei. Comportamentele “inofensive” ale părinților creează răni pe viață copiilor – Abandonul și Respingerea

  Florin Amariei
  miercuri, 25 noiembrie

}  14:00 - 16:00

  Are loc Online

10 Expresii pe care părinții nu ar trebui să le folosească niciodată cu copiii lor - de ce sunt distrugătoare și ce să spui în schimb

10 Expresii pe care părinții nu ar trebui să le folosească niciodată cu copiii lor – de ce sunt distrugătoare și ce să spui în schimb

  Irina Irgoveanu
  joi, 26 noiembrie

}  14:00 - 16:00

  Are loc Online

Teoria Autodeterminării - Metoda prin care profesorii pot repara motivația elevilor și pot debloca performanța fiecărui copil

Teoria Autodeterminării – Metoda prin care profesorii pot repara motivația elevilor și pot debloca performanța fiecărui copil

  Urania Cremene
  joi, 26 noiembrie

}  17:00 - 19:00

  Are loc Online

3 Metode care fac copiii să asculte de părinți

3 Metode care fac copiii să asculte de părinți

  Maria Țolescu
  vineri, 27 noiembrie

}  14:00 - 16:00

  Are loc Online

Planul complet pentru a trece cu bine de aceste zile incerte, alături de cei dragi

Tot ce se întâmplă acum în lume și în jurul nostru ne scoate la suprafață unele dintre cele mai mari frici ca oameni, nu doar părinți: Sunt cei dragi în siguranță? Primim informații corecte, actualizate și de ajutor? Ce ne stă în putință să facem atunci când activitățile de zi cu zi sunt puse pe pauză?

Sunt Urania Cremene și îți promit să-ți fiu alături în următoarele luni cu tot ce-mi stă în putere și cu tot ce ai nevoie: Articole utile, ultimele știri legate de situația din lume și din țară, dar și motive zilnice de a zâmbi în continuare.

Hai să fim noi cei care rămân calmi, bine informați. #ImpreunaAcasa cu speranță, creativitate și armonie cu cei mici și mari.

Ultimele articole pe blog

Cum să îți încurajezi copilul să învețe cu drag

Actuala pandemie a debusolat felul în care arată viața de familie în întreaga lume. Școala mixtă, programul școlar redus la câteva ore pe zi, distanțarea socială – toate acestea cad greu pe umerii părinților. În plus, mixul de cursuri offline și online, deși eficient,...

Edutainmentul va deveni esențial în învățământ după pandemie

Interviu cu Urania Cremene, ambasador Destiny Park: ”Edutainmentul va deveni esențial în învățământ după pandemie. Industria de educational entertainment își va tripla cifra de afaceri. Destiny Park se deschide în România într-un moment foarte favorabil.” R: Cum a...

Cum ne petrecem timpul

Idei pe care le primim de la voi. Trimite-ne și tu ca să inspiri alți părinți la contact@allaboutparenting.ro!

Ne jucăm în liniște 😃

Am atins eticheta. Yey!

Rutina de dimineață!

Mi-a promis că își va strânge jucăriile 😅

Se pregătește să salveze lumea de viruși 🙂

Lasă-ți mai jos adresa de mail și vei primi cele mai noi informații și ultimele articole.

SuperEroul jocurilor de acasă

Tu cum te distrezi cu copilul tău în această perioadă? Partenerul nostru, Itsy Bitsy FM, te transformă în SuperEroul Jocurilor de acasă! Descoperă zeci de idei de jocuri, activități de art&craft, experimente distractive și filme de văzut în familie.

Prin aplicația gratuită Itsy Bitsy FM, copilul tău poate asculta radioul preferat de dimineața până seara și poate intra în direct cu SuperEroii Itsy Bitsy!

SuperZapa te provoaca sa desenezi!

SuperZapa are pentru copii o provocare simpla: sa deseneze. Dar nu oricum. SuperZapa are un mod original de a-si desena portretul, amintindu-si etapele desenului pe masura ce recita o poezie haioasa.

Da click si descopera despre ce e vorba!

Itsy si Bitsy te provoaca la lectura!

Itsy si Bitsy, cei doi prieteni extraterestri, gasesc mereu activitati placute de facut in casa, iar lectura nu lipseste din orarul lor zilnic.

Descopera si tu ce carti citesc Itsy si Bitsy astazi.

Experiment muzical cu sunete si vibratii

Anumite experimente stiintifice sunt nu doar interesante si amuzante, dar pot fi si melodioase, asa cum este experimentul muzical cu sunetele si vibratii. E un experiment distractiv pentru copiii de orice varsta si – partea si mai buna – il poti desfasura in timp ce asculti radio Itsy Bitsy.

Ce părere au părinții

Programele noastre:

All About Parenting

Programul online care te ajută să fii cel mai bun părinte care poți fi pentru copilul tău

Practic, pentru că e online, poți să înveți din confortul casei tale, când vrei tu. 

Video-urile din program au 5-10 minute și te încarcă cu energie, speranță și încredere.

Totul despre Cooperare și Disciplină

Cum obții cooperarea copilului și cum aplici disciplina cu inimă curată

Workshop-ul „All About Cooperation and Discipline” este un program online intensiv de 6 ore, cu activități practice, care îți oferă o metodă cu cap și coadă pentru a obține cooperarea copilului tău.

Conflictele între copii

Află cum poți să previi și să gestionezi conflictele între copii, pentru a crește adulți echilibrați care să stea pe propriile picioare.

„Conflictele între copii” este singurul program online din România care tratează, pe larg, tema conflictelor între copii. Indiferent că este vorba despre conflicte între frați sau cu alți copii, în general.

De la Minciună la Adevăr

De ce mint copiii și cum pot părinții să încurajeze adevărul

“De la Minciună la Adevăr” este un curs online care te va ajuta să înțelegi ce se petrece în mintea copiilor atunci când mint.

De la NU la DA

O metodă cu cap și coadă care te ajută să rezolvi eficient refuzurile copilului

Refuzul unui copil de a face ceva, ca și orice alt comportament negativ, este doar un simptom. Cursul ”De la NU la DA” te va ajuta să ințelegi care sunt cauzele acestor refuzuri, și iți va oferi o metodă completă, pas cu pas, cu tehnici concrete, pe care poți să o aplici ca să elimini aceste cauze.

Inimă de Leu

Cum să crești copii independenți, cu voință puternică, care mâine vor face o lume mai bună

Învață cum poți să descoperi liderul înnăscut și geniul din copilul tău, cum poți să îl susții pentru a atinge potențialul său maxim, pentru a fi un copil independent, cu voință puternică și care va schimba lumea de mâine, urmărind și îndeplinind misiunea sa.

Parenting Apart

Pentru că structura familială se schimbă cu repeziciune, Parenting Apart te învață nu numai cum să te comporți cu copilul tău, dar și cum să îți schimbi perspectiva în relație cu fostul tău partener de viață.

Cartea „Cele 3 Nevoi Psihologice de bază ale Copiilor și 18 Tehnici Antidot care reduc stresul părinților”

Un ghid pas cu pas din care să înveți cum să corectezi, din capul locului, orice comportament negativ