Stăm #ImpreunaAcasa. În siguranță. Informați corect. Cu armonie.

Planul complet pentru a trece cu bine de aceste zile incerte, alături de cei dragi

Tot ce se întâmplă acum în lume și în jurul nostru ne scoate la suprafață unele dintre cele mai mari frici ca oameni, nu doar părinți: Sunt cei dragi în siguranță? Primim informații corecte, actualizate și de ajutor? Ce ne stă în putință să facem atunci când activitățile de zi cu zi sunt puse pe pauză?

Sunt Urania Cremene și îți promit să-ți fiu alături în următoarele luni cu tot ce-mi stă în putere și cu tot ce ai nevoie: Articole utile, ultimele știri legate de situația din lume și din țară, dar și motive zilnice de a zâmbi în continuare.

Hai să fim noi cei care rămân calmi, bine informați. #ImpreunaAcasa cu speranță, creativitate și armonie cu cei mici și mari.

Participă la Seminariile Live Gratuite:

3 Metode care fac copiii să asculte de părinți

  Maria Tolescu
  Sâmbătă, 4 aprilie, 14:00 - 16:00
  Are loc Online

5 pași care încurajează învățarea copiilor

  Daniel Cirț
  Luni, 30 martie, 14:00 - 16:00
  Are loc Online

Cum ieșim din criză: divorțați sau împreună?

  Florin Amariei
  Marți, 31 martie, 14:00 - 16:00
  Are loc Online

Gestionarea Tantrumurilor și a Conflictelor între copii

  Urania Cremene
  Miercuri, 1 aprilie, 14:00 - 16:00
  Are loc Online

#ImpreunaAcasa Informați

Știrile de vineri, 27 martie

🔬

Cum le arătăm copiilor cât de important e să se spele pe mâini?

Vezi mai jos într-un experiment simplu, eficient și distractiv. Cei mici vor fi fascinați și vor învăța importanța spălatului pe mâini și a distanțării sociale.

👶

Nu mai știi cum să-ți ții bebelușul ocupat și activ?

Echipa “Clubul Bebelușilor”ne propune 3 modalități pentru a stârni atenția copilașilor și a-i menține stimulați.

🏫

Cum putem susține școala românească?

Federația Coaliția pentru Educație face apel la Ministerul Educației pentru a veni cu soluții la câteva dintre cele mai presante probleme. Iar învățarea online este pe primul loc.

#ImpreunaAcasa Recunoscători

Veștile bune de vineri, 27 martie

👵

Universitatea Babeș-Bolyai în comunitate!

Persoanele cu vârsta peste 65 de ani pot beneficia de sprijinul specialiștilor din cadrul Clinicii Universitare de Psihologie „Babeș-Bolyai PsyTech”, care le oferă gratuit suport emotional în această perioadă.

📚

Cărți virtuale pentru copii și părinți

Mai multe edituri și site-uri oferă gratuit cărți în formal electronic, PDF, pe care le puteți descărca și citi pe orice dispozitiv. 

😊

UNICEF crește substanțial sprijinul acordat pentru educația copiilor

Inițiativa permite țărilor să se pregătească corespunzător pentru această perioadă de învățare alternativă, dar ajută și la sprijinirea sănătății mintale a copiilor.

Vrei să afli noutățile de zilele trecute?

Ultimele articole pe blog

În lupta împotriva Coronavirusului, umanitatea duce lipsă de lideri

Aceasta este o traducerea a articolului In the Battle Against Coronavirus, Humanity Lacks Leadership, scris de Yuval Noah Harari, la data de 15 martie 2020. Noah Harari este istoric, filozof şi autorul cărţilor bestseller “Sapiens”, “Homo Deus” şi “21 de Lecţii pentru...

Vreau afară! Vreau în parc!

2 tehnici prin care să reduci conflictele legate de statul în casă Partea I   ”Vreau afară! Vreaaaauuu afaaarrăăăă! Măcar puțin! Promit că nu ating nimic (de parcă ar fi posibil) Dar te rooog! Nu mai suport în casă.” Și cu o privire melodramatică și un oftat profund,...

Cum ne petrecem timpul

Idei pe care le primim de la voi. Trimite-ne și tu ca să inspiri alți părinți!

Ne jucăm în liniște 😃

Am atins eticheta. Yey!

Rutina de dimineață!

Mi-a promis că își va strânge jucăriile 😅

Se pregătește să salveze lumea de viruși 🙂

Lasă-ți mai jos adresa de e-mail și vei primi cele mai noi informații și ultimele articole.

SuperEroul jocurilor de acasă

Tu cum te distrezi cu copilul tău în această perioadă? Partenerul nostru, Itsy Bitsy FM, te transformă în SuperEroul Jocurilor de acasă! Descoperă zeci de idei de jocuri, activități de art&craft, experimente distractive și filme de văzut în familie.

Prin aplicația gratuită Itsy Bitsy FM, copilul tău poate asculta radioul preferat de dimineața până seara și poate intra în direct cu SuperEroii Itsy Bitsy!

SuperZapa te provoaca sa desenezi!

SuperZapa are pentru copii o provocare simpla: sa deseneze. Dar nu oricum. SuperZapa are un mod original de a-si desena portretul, amintindu-si etapele desenului pe masura ce recita o poezie haioasa.

Da click si descopera despre ce e vorba!

Itsy si Bitsy te provoaca la lectura!

Itsy si Bitsy, cei doi prieteni extraterestri, gasesc mereu activitati placute de facut in casa, iar lectura nu lipseste din orarul lor zilnic.

Descopera si tu ce carti citesc Itsy si Bitsy astazi.

Experiment muzical cu sunete si vibratii

Anumite experimente stiintifice sunt nu doar interesante si amuzante, dar pot fi si melodioase, asa cum este experimentul muzical cu sunetele si vibratii. E un experiment distractiv pentru copiii de orice varsta si – partea si mai buna – il poti desfasura in timp ce asculti radio Itsy Bitsy.

Ce părere au părinții

Publicat de:

All About Parenting

Programul online care te ajută să fii cel mai bun părinte care poți fi pentru copilul tău

Practic, pentru că e online, poți să înveți din confortul casei tale, când vrei tu. 

Video-urile din program au 5-10 minute și te încarcă cu energie, speranță și încredere.

Totul despre Cooperare și Disciplină

Cum obții cooperarea copilului și cum aplici disciplina cu inimă curată

Workshop-ul “All About Cooperation and Discipline” este un program online intensiv de 6 ore, cu activități practice, care îți oferă o metodă cu cap și coadă pentru a obține cooperarea copilului tău.

Conflictele între copii

Află cum poți să previi și să gestionezi conflictele între copii, pentru a crește adulți echilibrați care să stea pe propriile picioare.

“Conflictele între copii” este singurul program online din România care tratează, pe larg, tema conflictelor între copii. Indiferent că este vorba despre conflicte între frați sau cu alți copii, în general.

De la Minciună la Adevăr

De ce mint copiii și cum pot părinții să încurajeze adevărul

“De la Minciună la Adevăr” este un curs online care te va ajuta să înțelegi ce se petrece în mintea copiilor atunci când mint.

De la NU la DA

O metodă cu cap și coadă care te ajută să rezolvi eficient refuzurile copilului

Refuzul unui copil de a face ceva, ca și orice alt comportament negativ, este doar un simptom. Cursul ”De la NU la DA” te va ajuta să ințelegi care sunt cauzele acestor refuzuri, și iți va oferi o metodă completă, pas cu pas, cu tehnici concrete, pe care poți să o aplici ca să elimini aceste cauze.

Inimă de Leu

Cum să crești copii independenți, cu voință puternică, care mâine vor face o lume mai bună

Învață cum poți să descoperi liderul înnăscut și geniul din copilul tău, cum poți să îl susții pentru a atinge potențialul său maxim, pentru a fi un copil independent, cu voință puternică și care va schimba lumea de mâine, urmărind și îndeplinind misiunea sa.

Parenting Apart

Pentru că structura familială se schimbă cu repeziciune, Parenting Apart te învață nu numai cum să te comporți cu copilul tău, dar și cum să îți schimbi perspectiva în relație cu fostul tău partener de viață.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.

Contact