Cel mai important și valoros lucru pe care putem să-l facem pentru copiii noștri este să învățăm cum să-i creștem și să-i educăm.

Să învățăm parenting atunci când suntem părinți, ar trebui să fie la fel de normal ca atunci când învățăm și dăm un examen când vrem să devenim conducători auto.

Abia atunci, vom vedea mai puțini copii “bruscați”, loviți de către părinții lor, părinți care se enerveaza mai rar, care nu mai țipă la copilul lor.

Abia atunci, putem avea speranțe că vom trăi într-o țară în care să ne placă oamenii de lângă noi, într-o țară în care să nu ne fie rușine de conducătorii pe care îi avem.

Pentru că totul își are sursa în educația noastră, iar educația începe din copilărie.

Misiunea Noastră

Ce ne dorim să realizăm pentru România în următorii 10 ani

Să convingem 270.000 de părinți români că a învăța despre Parenting este la fel de normal ca atunci când învățăm și dăm un examen pentru permisul auto.

Ce am reușit până acum

100.000+

de părinți au învățat parenting cu noi

900+

seminarii și workshop-uri susținute

31+

orașe în care am fost prezenți

Ce este și ce NU este Parentingul

Când NU ai nevoie de Parenting

Cum am ajuns să fac Parenting

„Imaginează-ți că peste câțiva ani copilul tău devine adult. Îți deschide ușa casei și-ți spune: “Bună, Mami!” sau “Bună, Tati!”.

Ce calități are? Cum este acest copil devenit adult? Cum arată viața lui? Este împlinit? Mulțumit cu propria-i viață? Ce este nevoie sa faci ca să-l ajuți să obțină toate aceste lucruri?”