Draga parinte,

Video-ul de mai jos este primul dintr-o serie de video-uri pe care urmeaza sa le publicam, pe parcursul urmatoarelor luni.

Si sunt foarte bucuroasa ca il pot impartasi cu tine! ?

Prietenii mei, de la Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate, au venit spre mine cu o idee foarte interesanta: sa avem mai multe intalniri in care sa vorbim despre subiecte pe care parintii le abordeaza cel mai des, fie in seminariile pe care le sustin eu, in tara, fie in cabinetele medicilor care au grija de sanatatea familiilor noastre.

Si pentru ca discutiile noastre au atins subiecte cel putin interesante, am decis sa le filmam si sa le impartasim cu tine si cu toti parintii care isi doresc sa afle informatiile.

Primul video este despre cum convingem copilul sa aiba obiceiuri alimentare sanatoase.

Am considerat ca este un subiect important si foarte potrivit momentului, mai ales ca a inceput scoala si avem nevoie sa stim ca ai nostri copii isi pastreaza obiceiurile alimentare, sanatoase, pe care le-am insuflat noi acasa si nu aluneca in tentatia gustarilor nesanatoase de la chioscul de langa scoala.

Te intereseaza acest subiect?

Te invit sa afli cum fac eu ca sa incurajez obiceiurile alimentare sanatoase si ce poti face tu ca sa eviti tensiunile in familia ta pe acest subiect.

P.S. Ai si tu idei despre cum putem sa ii invatam pe copiii nostri sa aiba obiceiuri alimentare sanatoase? Poti sa scrii opinia ta in sectiunea de comentarii, de sub video.

Sa ai o zi frumoasa! 🙂

Urania Cremene