Resurse

Răspunsuri și soluții la cele mai des întâlnite provocări din viața de părinte

Cooperare și Disciplină​

Cooperare și disciplină

Vezi ce poți pune în locul pedepsei, amenințărilor și mitei și să ai mai multă răbdare atunci când nu vrea să mănânce, să se pună la somn sau să-și facă temele.

Părinți singuri

Înveți cum poți să ajungi la o relație echilibrată cu fostul partener, fără conflicte și remușcări, astfel încât să fiți cei mai buni părinți pentru copilul vostru.

Conflicte și bullying

Învață ce să faci, ca să ai un copil care știe să-și rezolve conflictele fără să rănească și să pună limite sănătoase când e rănit.

Învățarea și intrarea în colectivitate

Învață cum poți avea un copil motivat să învețe cu drag și care nu renunță când ceva nu-i iese din prima, fără să apelezi la mită, rușinare sau pedepse.

Educație financiară

Învață cum să crești un copil responsabil cu banii, un viitor adult care știe să-și creeze o viață prosperă și nu trăiește de la un salariu la altul.

Limite și reguli pentru sănătate

Învață cum stabilești reguli legate de ecrane, dulciuri, somn sau obiceiuri sănătoase, fără să ajungeți la certuri și negocieri și fără să simți că pui prea multă presiune pe umerii mici ai copilului.

Gestionarea emoțiilor

Învață ce să spui atunci când copilul e vulcan de nervi sau cascadă de lacrimi și ce să NU spui în momente de tensiune maximă, ca să crești un viitor adult echilibrat, fără blocaje emoționale.

Parenting cu fermitate și căldură

Adevărul e că oricine poate crește un copil, dar nu oricine poate crește un viitor adult echilibrat, care stă bine pe picioarele lui și știe să se ridice după un eșec sau o pierdere.

Fricile copiilor

Învață cum poți îmbrățișa fricile copilului, fără rușinare sau minimizare, astfel încât să crească în el curajul, nu fobiile și blocajele emoționale.

Primii ani ai copilăriei

Învață cum scapi de îndoieli și întrebări despre dezvoltarea sănătoasă a copilului în primii ani de viață, dar și ce greșeli să eviți ca să-l crești echilibrat.

Adolescenți și preadolescenți

Învață cum poți avea o relație calmă și caldă cu copilul tău prin perioada cu cele mai multe transformări, fără să se îndepărteze de tine „pentru că nu-l înțelegi”.

Tu știi care sunt
cele trei nevoi psihologice de bază ale copilului tău?

Abonează-te la
Vitamina de Parenting

Newsletterul nostru zilnic
pentru Părinți echilibrați
Mesaje scurte din partea
Uraniei despre cum să crești
copii cu Fruntea sus
Informații validate de cele mai noi studii despre psihologia copilului
Tehnici și exerciții pe care le poți aplica imediat în relația cu copilul tău
Mesaje scurte din partea
Uraniei despre cum să crești
copii cu Fruntea sus

Informații validate
de cele mai noi studii despre
psihologia copilului

Tehnici și exerciții
pe care le poți aplica imediat
în relația cu copilul tău

Aplicația „Parents”

Aplicația de Parenting Nr. 1
în România