Cred ca orice fel de om are aplecari catre ceva. Cred ca nu exista om ratat in sens profesional, decat daca urmeaza o cale care nu i se potriveste, si in realitate multi facem cu totul altceva decat facultatea pe care am urmat-o.

S-au inventat joburi care nu existau acum 15 ani, iar acest ritm este unul extrem de alert.

De fapt, cred ca noi habar nu avem cum va arata lumea copiilor nostri peste 20 de ani. Ii pregatim pentru joburi, servicii, cariere care nu vor mai exista. 🙂

Acesta este motivul pentru care as pune accentul mai degraba pe a creste oameni, NU profesionisti in vreun domeniu.

Cum cresc un om cu stima de sine ridicata, responsabil, increzator, care comunica, care are un echilibru emotional, care se aseaza in pasiunile lui, care are relatii echilibrate, care stie sa ia decizii, care poate sa-si rezolve problemele…?

Cum il ajut pe copil sa descopere ce pasiuni are si sa-l sustin in a le urma?

Asculta Episodul 5 al Podcast-ului de Parenting si afla cateva idei despre cum poti sa pastrezi un echilibru intre diversele activitati pe care trebuie sa le faca al tau copil (teme, optionale, activitati extracuriculare…) astfel incat sa-i incurajezi si sa-i sustii acele zone de maxim interes pentru el.

Te invit sa ne spui, mai jos, ce pasiune / pasiuni descoperi acum la copilul tau si cum procedezi pentru a-l incuraja sa-si dezvolte abilitati in acele zone.

Abia asteptam sa citim feedback-urile voastre si sa vedem cat mai multe like-uri din partea voastra. 🙂

Multumim!

TRANSCRIPT:

Click aici ca sa descarci transcriptul pentru Episodul 005 (PDF)