Daca ai cel putin 2 copii, si sunt suficient de marisori, este foarte probabil sa fi trecut prin cel putin o situatie in care se cearta de la ceva, au un conflict si nu prea se inteleg.

Daca nu ai inca minim 2 copii, poate te gandesti sa ai in curand, sau poate al tau copil a intrat uneori in conflicte cu alti copii.

Desi eu personal nu am trecut ca mama printr-o astfel de situatie, am intalnit sute de parinti care m-au facut sa-mi dau seama si sa inteleg cat de neplacuta este pentru un parinte, o astfel de experienta.

Pentru ca de multe ori se intampla sa nu stii cum sa rezolvi eficient aceste dispute si te doare sufletul cand doua fiinte care fac parte din tine, nu se inteleg, se cearta sau mai rau.

Asa ca in ultima mea intalnire cu Adriana, am ales sa vorbim despre rivalitatea si conflictele dintre frati, pentru ca si ea are 2 copii. 🙂

Am incercat sa oferim cateva idei care, speram, te vor ajuta sa ai o abordare diferita pentru aceste probleme si sa le gestionezi mai eficient.

Saptamana viitoare, vom posta inregistrarea integrala pe blog.

Pana atunci, cu ajutorul colegilor mei din echipa, am extras 4 sectiuni interesante si valoroase si le-am pus in 4 video-uri scurte, ca sa ai totusi niste instrumente la indemana pana va fi disponibila intreaga inregistrare.

Te invit sa urmaresti aceste Video-uri, descopera aceste idei valoroase, fa-ti o parere initiala si continuam saptamana viitoare. 🙂

P.S. Te invit sa-mi lasi un comentariu mai jos si sa-mi spui ce faci tu de obicei cand te confrunti cu astfel de probleme si ce functioneaza?

Iti multumesc! 🙂