“Meseria” de părinte se învață!

“Meseria” de părinte se învață!

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 10 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 8.000 de părinți membri.

În ultimii 5 ani, împreună cu trainerii All About Parenting – Florin, Maria și Daniel – a organizat peste 900 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

CELE 3 NEVOI PSIHOLOGICE DE BAZĂ ALE COPIILOR

Seminar gratuit de 4.5 ore pentru părinți care doresc mai mult

Principala problemă în Parenting este că părinții, în general, REACȚIONEAZĂ la comportamentele nedorite ale copiilor. Părinții împliniți sunt proactivi și ACȚIONEAZĂ în loc să reacționeze.

La acest seminar vei afla:

  • 3 Cauze din spatele lui “nu vreau”, “nu pot” și “lasă-mă în pace” și cum să le previi;
  • Cele 3 nevoi esențiale ale unui copil;
  • cum să îl înveți pe copilul tău ce are de făcut atunci când se ia la ceartă cu un alt copil în parc, la grădiniță sau la școală
  • Vei ști ce gândește și cum se simte copilul tău, ca să poți vorbi pe limba lui și să vă înțelegeți mai bine
  • Vei înțelege de ce metodele “pusului la colț”, a “scaunului rușinii” și “treci în camera ta!” nu funcționează și îl fac pe copil să repete “greșeala” din nou… și din nou… și din nou…

STIMA DE SINE – PRINCIPALUL INGREDIENT AL SUCCESULUI

Seminar gratuit de 4.5 ore pentru părinți care doresc mai mult

Acest seminar este pentru tine dacă:

Vrei să înțelegi corect ce este stima de sine,

Vrei să înțelegi de ce copiii de astăzi nu mai au răbdare și cum să o dezvolți în copilul tău,

Vrei să afli diferența între motivația pe termen scurt și cea pe termen lung,

Vrei să înveți cum să crești în timp performanța copilului tău,

Vrei să înveți să oferi un feedback eficient atunci când dorești să-i îmbunătățești comportamentul copilului tău fără a-l demotiva,

Te-ai întrebat vreodată cât de mult contează părerea celorlalți despre tine, atunci când vine vorba despre stima de sine? Ce facem cu ea?

Vrei să afli de ce controlul emoțiilor este important pentru succes și vrei să înveți o strategie pentru a-l obține,

All About Parenting

Program online din care înveți 80% din tot ce ai nevoie să știi ca părinte

Practic, pentru că e online, poți să înveți din confortul casei tale, când vrei tu.

Nu e nevoie sa-ti iei liber de la serviciu ca sa mergi la un workshop intr-o sala de curs.

Totul despre Cooperare și Disciplină

Cum obții cooperarea copilului și cum aplici disciplina cu inimă curată

Workshop-ul “All About Cooperation and Discipline” este un program online intensiv de 6 ore, cu activități practice, care îți oferă o metodă cu cap și coadă pentru a obține cooperarea copilului tău.

Conflictele între copii

Află cum poți să previi și să gestionezi conflictele între copii, pentru a crește adulți echilibrați care să stea pe propriile picioare.

“Conflictele între copii” este singurul program online din România care tratează, pe larg, tema conflictelor între copii. Indiferent că este vorba despre conflicte între frați sau cu alți copii, în general.

De la Minciună la Adevăr

De ce mint copiii și cum pot părinții să încurajeze adevărul

“De la Minciună la Adevăr” este un curs online care te va ajuta să înțelegi ce se petrece în mintea copiilor atunci când mint.

De la NU la DA

O metodă cu cap și coadă care te ajută să rezolvi eficient refuzurile copilului

Refuzul unui copil de a face ceva, ca și orice alt comportament negativ, este doar un simptom. Cursul ”De la NU la DA” te va ajuta să ințelegi care sunt cauzele acestor refuzuri, și iți va oferi o metodă completă, pas cu pas, cu tehnici concrete, pe care poți să o aplici ca să elimini aceste cauze.

Inimă de Leu

Cum să crești copii independenți, cu voință puternică, care mâine vor face o lume mai bună

Învață cum poți să descoperi liderul înnăscut și geniul din copilul tău, cum poți să îl susții pentru a atinge potențialul său maxim, pentru a fi un copil independent, cu voință puternică și care va schimba lumea de mâine, urmărind și îndeplinind misiunea sa.

Parenting Apart

Pentru că structura familială se schimbă cu repeziciune, Parenting Apart te învață nu numai cum să te comporți cu copilul tău, dar și cum să îți schimbi perspectiva în relație cu fostul tău partener de viață.

Pentru protecția datelor dumneavoastră, toate tranzacțiile sunt procesate pe un server securizat și executate prin conexiuni criptate 256-bit.

© 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.

Contact