Apreciez că ai dat dovadă de responsabilitate și ai ales să nu blochezi locul unui alt părinte care poate si s-ar bucura să participe la Seminarul Gratuit.

Ca semn de recunoștință, vreau să-ți ofer șansa să participi la un eveniment de parenting, cu un efort mai mic din partea ta, din confortul casei tale.

Vezi detalii mai jos:

TRAINING ONLINE GRATUIT
CUM SĂ FACI FAȚĂ PRINCIPALELOR 4 PROBLEME ALE PĂRINTELUI MODERN
Webinarul începe în:

Copilul nu te ascultă, reacționează negativ când îi spui să facă ceva sau ți se pare chiar că-i încăpățânat? Se ceartă sau are tot soiul de conflicte cu fratele / sora lui sau cu alți copii? Copilul tău ar sta ore in șir în fața televizorului, a tabletei, a laptopului sau a oricărui gadget? Ți-ai dori să rezolvi toate astea si alte probleme care-ți fac viața de părinte mai grea?

Ei bine, oferă-mi 80 de minute și îți voi oferi câteva soluții pentru aceste probleme, și chiar mai mult, în trainingul: „Cum să faci față principalelor 4 probleme ale părintelui modern”.

  • Știi deja, probabil, ce se întâmplă când tu și partenerul tău aveți principii și păreri diferite despre cum ar trebui să vă creșteți copilul – apar tensiuni, certuri, neînțelegeri în cuplu. Vei afla cum să eviți astfel de situații și ce să faceți ca să vă armonizați stilurile de parenting
  • Îți voi oferi câteva idei care să te ajute să gestionezi eficient conflictele si certurile dintre copiii tăi, dacă ai mai mulți, sau dintre copilul tău și alți copii, dacă ai doar unul
  • Vei afla ce poți să faci când copilul nu te ascultă, când se răzvrătește, când e „încăpățânat” sau când răspunde într-un mod negativ la o rugăminte, cerință de-a ta
  • Vom vorbi despre ce poți să faci ca să-ți „dezlipești” copilul din fața televizorului, a laptopului, tabletei, smartphone-ului sau a altui gadget, pentru că știi cât de dăunător poate să-i fie, dar nu reușești să-l oprești
  • … și multe altele
Te invit să dai click pe butonul galben și frumos din dreapta pentru a-ți rezerva locul la trainingul online gratuit: „Cum să faci față principalelor 4 probleme ale părintelui modern”.

Aplicația de webinar suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți locul acum, cât încă mai sunt locuri disponibile, înainte să fim nevoiți să închidem înscrierile.

Webinarul va fi:

,

Ora: 19:00
Durata: 90 min

Webinarul începe în:
TRAINING ONLINE GRATUIT SUSȚINUT DE URANIA CREMENE

Urania a creat programul online pentru părinți All About Parenting, iar în ultimii 2 ani peste 3.000 de părinți s-au înscris în program și l-au parcurs. A susținut aprox. 150 de seminarii și workshop-uri în 29 de orașe din țară, la care au participat peste 27.000 de părinți.

Este mama unui băieţel minunat, de aproape 7 ani, pe nume Amos, care iubeşte să-i facă desene surpriză. Odată, i-a făcut unul pe maşină, cu o piatră. Aşa a ajuns Amos, mai apoi, să înveţe să deseneze cu creta pe asfalt ????

S-a îndrăgostit de Parenting acum mai bine de 9 ani, când a început pregătirea ca să devină mamă și și-a dedicat, apoi, activitatea părinţilor şi copiilor din această ţară, făcând complet trecerea din zona de Leadership de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

A obţinut certificare în 2 metodologii de Parenting create de autori internaţionali, a citit câteva sute de cărţi despre Parenting, câteva zeci de studii și cercetări de top, în ultimii 9 ani, devenind cel mai apreciat expert în Parenting din Romania.

Webinarul începe în:
Atenție! Limita e de 1.000 de participanți
Copyright © All About Parenting