Training online gratuit

Cum aduci echilibrul în relația cu celălalt părinte

Descoperă cum parcurgi drumul de la despărțire cu certuri și conflicte la o relație civilizată și echilibrată cu fostul tău partener, celălalt părinte al copilului tău.

Vei învăța:

cum să gestionezi schimbările care apar după despărțire

ce să-i spui copilului despre despărțire astfel încât să îl ajuți să facă față mai bine situației.

o nouă perspectivă asupra despărțirii, care sunt beneficiile separării pentru tine, partener și copil

prin ce schimbări uimitoare pot trece tații după divorț

cum să elimini cele 4 surse ale nefericirii după divorț

care sunt discuțiile importante pe care trebuie să le ai cu celălalt părinte

cum să transformi diferențele dintre voi, părinții, în beneficii pentru copil

Vei învăța:

cum să gestionezi schimbările care apar după despărțire

ce să-i spui copilului despre despărțire astfel încât să îl ajuți să facă față mai bine situației.

o nouă perspectivă asupra despărțirii, și anume care sunt beneficiile separării de fostul tău partener, atât pentru tine cât și pentru copilul tău

prin ce schimbări uimitoare pot trece tații după divorț, despre cum reevaluează relația cu copiii lor și ajung să se implice mai mult.

cum să elimini cele 4 surse ale nefericirii după divorț, fără să recurgi la rugăminți, șantaj emoțional, amenințări sau pedepse. 

care sunt discuțiile importante pe care trebuie să le ai cu celălalt părinte și cum să le transformi într-un plan despre tot ce înseamnă programul sau rutina copilului. Aici vom stabili  și reguli și excepții.

cum să transformi diferențele dintre voi, părinții, în beneficii pentru copil, chiar dacă nu ați ajuns la un numitor comun.

Acest training este pentru tine dacă:

Treci prin multe schimbări dureroase după divorț și nu știi care sunt pașii următori.;

 

Copilul tău suferă după separare și ai vrea să afli cum îi poți atenua suferința.;

 

Ai certuri frecvente cu celălalt părinte în privința creșterii copilului și ți-ai dori să aveți o bază comună de comunicare, dar nu știi de unde să începi.

 

Îți dorești o relație civilizată cu celălalt părinte, să știi că ai pe cine te baza, dar simți că sunteți departe de o relație bazată pe respect reciproc.

 

Acordă-mi 90 de minute și îți voi oferi câteva soluții pentru toate aceste probleme în webinarul: ”Cum aduci echilibrul în relația cu celălalt părinte”.

În acest training online vei învăța pașii pe care să-i faci pentru a ajunge de la o certuri și conflicte la echilibru și acceptare după separarea de celălalt părinte.

Training online gratuit susținut de Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și creatoarea mai multor programe marca All About Parenting. Înainte de a preda despre Parenting a predat despre Leadership, Vânzări, Negocieri, Customer Service și altele asemenea timp de 14 ani, în cele mai mari companii din România dar și în alte țări din Europa.

S-a îndrăgostit de parenting și tot ce cuprinde el, acum mai bine de 10 ani, când a început să se pregătească pentru momentul cand avea sa devină mamă.

A ales să-și dedice activitatea părinților și copiilor și a făcut complet trecerea din zona Leadershipului de Afaceri, în zona Parentingului, în anul 2010. După numeroase studii și certificări internaționale în domeniu, a creat primul program pentru părinți cu o metodologie de parenting unică în lume bazată pe Teoria Autodeterminării.

Împreună cu trainerii All About Parenting – Florin, Maria și Daniel – a organizat peste 900 de seminarii gratuite în ultimii 5 ani, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Cum a ajuns să creeze Parenting Apart? 

Este la rândul ei despărțită de tatăl copilului ei cu care are o relație bazată pe respect reciproc. Iar acum un an a spus ”DA” cererii în căsătorie a soțului ei, Valentin, și împreună cu cei doi copii ai lor din relațiile anterioare au format o familie recompusă. Astfel a învățat pe propria piele cum e să recreezi o familie cu copii puși laolaltă din relații diferite.

Exact acest lucru îl predă în programul Parenting Apart:  cum să-ți crești șansele la o relație reușită după ce te echilibrezi în urma unui divorț și cum să crești copii cu stimă de sine ridicată după ce au trecut prin divorțul părinților lor. 

Oferă-i copilului tău bucuria unei copilării liniștite alături de doi părinți implicați care pot comunica eficient, chiar dacă nu mai sunteți împreună.

Așa că te invit să dai click pe butonul de înscriere la trainingul online gratuit: ”Cum aduci echilibrul în relația cu celălalt părinte”

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți locul acum, cât încă mai sunt locuri disponibile, înainte să fim nevoiți să închidem înscrierile.

Prin participarea la acest training online, sunteți de acord cu termenii și condițiile

Ce spun părinții care învață alături de noi

Copyright © 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.