ART.1. ORGANIZATORUL

Organizatorul concursului este S.C EDU PARENTING S.R.L., cu sediul social in Cluj-Napoca, judetul Cluj, Str. Faguluim nr. 28, Bl. C2, Ap.14, Nr. Reg. Com. J12/2849/2018, CUI 39559866, reprezentata de Irina Smaranda Irimia, denumită în continuare ”Organizatorul”.

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”). Termenii și condițiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la concurs.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul ”Share Seminarul Gratuit de Parenting – Iulie”(denumit in continuare Concursul) se desfasoara in mediul online, în perioada 18 iunie 2019 – 28 iulie 2019 (ora 23:59), va fi anuntat pe pagina de Facebook “Urania Cremene” (https://www.facebook.com/UraniaCremeneOficial/) si pe blogul www.uraniacremene.ro/blog printr-o postare cu începerea oficială a concursului și regulamentul acestuia.

Canalul oficial de comunicare cu participanții la concurs este adresa de e-mail contact@allaboutparenting.ro.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Concurs are dreptul să participe orice persoană fizică, cu vârsta împlinită de 18 ani până la data 18.06.2019. Nu pot participa Organizatorii și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea concursului. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament.

Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanelor care îndeplinesc condițiile impuse de Regulament.

ART. 4. MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul se desfășoară după cum urmează:

 • În data de 18.06.2019 Organizatorul posteaza pe pagina de Facebook un video de promovare a Seminariilor Gratuite de Parenting din luna iulie 2019;
 • Participantii trebuie sa distribuie (share) postarea pe profilul personal, lasand la postarea proprie audienta publica (public), pana cel putin in data de 5.08.2019
 • Fiecare distribuire (share) reprezinta un bilet de intrare in tombolă
 • Pentru intocmirea listei finale cu numele participante la tombola, se va lua in considerare maxim 1 distribuire (share) pe zi. Astfel, un participant poate avea maxim 41 de bilete la tomobola, daca distribuie in fiecare zi a concursului postarea.

 

ART. 5. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

 • In data de 03.08.2019, pana la orele 16:00, Organizatorul va publica printr-o postare pe pagina de Facebook lista finala a participantilor (numele de la profilul de Facebook) la tombola
 • Participantii care au contestatii legate de lista pentru tombola (nu apar de atatea ori de cate au distribuit sau alte situatii) pot semnala nemultumirea printr-un comentariu la postarea cu lista, pana in data de 04.08.2019, ora 16:00. Reclamatiile venite dupa acest moment nu vor mai fi luate in considerare.
 • In data de 05.08.2019 Organizatorul va realiza tombola in urmatorul fel: va importa lista finala cu participantii la tomobla in siteul www.random.org. Folosind functia ”randomize list” a website-ului se va crea o lista nouă, primii 5 din lista noua find castigatorii premiilor Concursului, in ordinea in care acestea sunt nominalizate la Art.6 al prezentului Regulament.
 • Organizatorul va posta pe pagina de Facebook inregistrarea video a tomobolei si va anunta castigatorii in data de 05.08.2019, pana la orele 23:59

ART. 6. PREMII

Premiile Concursului sunt următoarele:

Locul 1: All About Parenting – program online (in valoare de 3176 lei)
Locul 2: Totul despre cooperare si disciplina – program online (in valoare de 988 lei)
Locul 3: Conflictele între copii – program online (in valoare de 580 lei)
Locul 4: De la minciuna la adevar – program online (in valoare de 580 lei)
Locul 5: De la Nu la Da – program online (in valoare de 297 lei)

 

Participanții care încearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificați.

ART. 7. ACORDAREA PREMIILOR

 • Castigatorii desemnati prin tombola au obligatia de a trimite un e-mail la contact@uraniacremene.ro pana in data de 15.08.2019 care sa contina: Numele care apare la profilul de Facebook cu care au participat la concurs, link catre profil și  datele personale şi de contact reale (nume, prenume, data nașterii, serie și număr de buletin, e-mail, numar de telefon, adresa fizica de contact)
 • În caz contrar, aceştia sunt descalificați și înlocuiți de către rezerve, rezervele fiind urmatoarele persoane ocupante ale locurilor 6,7, samd din lista de castigatori generata prin tomobla.
 • Pana la data de 20.08.2019 castigatorii vor intra in posesia premiilor. Premiile vor fi trimise prin e-mail, accesul in platformele de curs, reprezentand premiile, făcându-se online.

Organizatorii nu-și asumă responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene de către participanţii selectaţi în vederea premierii.

ART. 8. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani sau în alte obiecte.

Dacă un câștigător are deja programul pe care l-a câștigat, poate opta pentru schimbarea acestuia cu un alt program din lista de premii, doar dacă valoarea celui nou nu depășește valoarea premiului câștigat initial.

 

ART. 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe: https://uraniacremene.ro/blog.

Art. 10. DIVERSE

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulemantul Concursului și va face public acest lucru pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/UraniaCremeneOficial/. Contestațiile privind acordarea premiilor se depun în scris, în termen de 7 zile lucrătoare de la data încheierii Concursului la sediul Organizatorului.

Este la latitudinea organizatorului să elimine înscrierile în concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create în scopul participării la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin următoarea procedura: accesarea acestora în scopul de a identifica existența următoarelor elemente: poză de profil, un număr minim de 30 de prieteni, activitatea în cont și existența unei căi de a contacta utilizatorul. În cazul în care există suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care deține contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale;

Organizatorul are dreptul sa facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe pagina de Facebook “Urania Cremene”, cât și pe alte medii online.

Vă dorim mult succes!