ART.1. ORGANIZATORUL

Organizatorul concursului este EDU PARENTING S.R.L., cu sediul social in Cluj-Napoca, judetul Cluj, Str. Faguluim nr. 28, Bl. C2, Ap.14, Nr. Reg. Com. J12/2849/2018, CUI 39559866, reprezentata de Stefan Irimia, denumită în continuare ”Organizatorul”.

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”). Termenii și condițiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la concurs.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul ”Câștigă un program All About Parenting” (denumit in continuare Concursul) se desfasoara in mediul online, în perioada  28 Iunie 2021 – 30 Iunie 2021 (ora 23:59), va fi anuntat pe pagina de Facebook “Urania Cremene” (https://www.facebook.com/UraniaCremeneOficial/) si pe blogul www.uraniacremene.ro/blog printr-o postare cu începerea oficială a concursului și regulamentul acestuia.

Canalul oficial de comunicare cu participanții la concurs este adresa de e-mail ioana.ardelean@allaboutparenting.ro.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Concurs are dreptul să participe orice persoană fizică, cu vârsta împlinită de 18 ani până la data 30 Iunie 2021. Nu pot participa Organizatorii și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea concursului. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament.

Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanelor care îndeplinesc condițiile impuse de Regulament.

ART. 4. MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul se desfășoară după cum urmează:

În data de 28 Iunie 2021, Organizatorul postează pe pagina de Facebook un video în care anunță lansarea concursului și descrie mecanismul prin care participanții pot câștiga unul din cele 30 de programe All About Parenting.

Participanții trebuie să lase un comentariu la această postare și să răspundă la întrebarea “Cum ai vrea să arate copilul tău la 30 de ani?”. După cele 3 zile de concurs, participanții care au lăsat un comentariu valid* vor fi introduși în aplicația Sorteoes (https://app-sorteos.com/en), iar primii 30 selectați vor câștiga un program All About Parenting.

Se defineste “comentariu valid” acel comentariu in care parintele descrie explicit cum vrea sa arate copilul sau la 30 de ani. Nu vor fi considerate comentarii valide (deci vor fi excluse din competitie) acele comentarii care contin doar gif-uri, doar imagini, alte texte decat cel cerut in mecanimsul de concurs.

ART. 5. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

In data de 1 Iulie 2021, până la orele 22:00, Organizatorul va publica un comentariu la postarea de Facebook care a anunțat concursul cu lista finala a participantilor (numele de la profilul de Facebook) la tombola.

Participantii care au contestatii legate de lista pentru tombola pot semnala nemultumirea printr-un comentariu la comentariul cu lista, pana in data de 2 Iulie 2021, ora 16:00. Reclamatiile venite dupa acest moment nu vor mai fi luate in considerare.

In data de 1 Iulie 2021 Organizatorul va realiza tombola in urmatorul fel: va importa lista finala cu participantii la tomobla in siteul app-sorteos.com. Va exclude dublurile, va face setarile necesare și va folosi mecanismul de tombolă al aplicației care va selecta, prin tragere la sorți automată, 30 de câștigători și 30 de rezerve. Se vor verifica comentariile câștigătorilor și dacă, în lista de câștigători există comentarii care nu sunt valide, acestea vor fi înlocuite de rezerve, în ordinea selectată de aplicația Sorteos.

Organizatorul va posta pe pagina de Facebook inregistrarea video a tomobolei si va anunta castigatorii in data de 1 Iulie 2021, pana la orele 23:59.

ART. 6. PREMII

Premiile Concursului constau în 30 de programe All About Parenting.

Participanții care încearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificați.

ART. 7. ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorii desemnati prin tombola au obligatia de a trimite un e-mail la maria@allaboutparenting.ro pana in data de 8 iulie 2021 care sa contina:

1.Numele care apare la profilul de Facebook cu care au participat la concurs

2. Link catre profil

3. Datele personale şi de contact reale (nume, prenume, data nașterii, serie și număr de buletin, e-mail, numar de telefon, adresa fizica de contact).

În caz contrar, aceştia sunt descalificați și înlocuiți de către rezerve, rezervele fiind urmatoarele persoane ocupante ale locurilor 31, 32, 33, samd din lista de castigatori generata prin tomobla.

Pana la data de 31 Iulie 2021 castigatorii vor intra in posesia premiilor.

Organizatorii nu-și asumă responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene de către participanţii selectaţi în vederea premierii.

ART. 8. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani sau în alte obiecte.

ART. 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe: https://uraniacremene.ro/blog.

Art. 10. DIVERSE

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul Concursului și va face public acest lucru pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/UraniaCremeneOficial/. Contestațiile privind acordarea premiilor se depun în scris, în termen de 7 zile lucrătoare de la data încheierii Concursului la sediul Organizatorului.

Este la latitudinea organizatorului să elimine înscrierile în concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create în scopul participării la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin următoarea procedura: accesarea acestora în scopul de a identifica existența următoarelor elemente: poză de profil, un număr minim de 30 de prieteni, activitatea în cont și existența unei căi de a contacta utilizatorul. În cazul în care există suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care deține contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale;

Organizatorul are dreptul sa facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe pagina de Facebook “Urania Cremene”, cât și pe alte medii online.

Vă dorim mult succes!