Select Page

ART.1. ORGANIZATORUL

 

Organizatorul concursului este S.C EDU PARENTING S.R.L., cu sediul social in Cluj-Napoca, judetul Cluj, Str. Fagului, nr. 28, Bl. C2, Ap.14, Nr. Reg. Com. J12/2849/2018, CUI 39559866, reprezentata de Stefan Irimia, denumită în continuare ”Organizatorul”.

 

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”). Termenii și condițiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la concurs.

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

 

ART. 2. DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

 

Concursul ”Castiga acces pentru 1 an de zile in All About Parenting” (denumit in continuare Concursul) se desfasoara in salile de seminar, în perioada 2 decembrie 2019 – 31 decembrie 2020 si va fi anuntat pe pagina de inscriere a seminariilor si in cadrul seminariilor sustinute in toata tara.

 

Seminariile sunt evenimente ale Organizatorului in diferite orașe din Romania, cu participare gratuită pentru cei care se califica in urma unui test.

Canalul oficial de comunicare cu participanții la concurs este adresa de e-mail contact@allaboutparenting.ro.

 

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

La Concurs are dreptul să participe orice persoană fizică, cu vârsta împlinită de 18 ani până la data tragerii la sorti. Nu pot participa Organizatorii și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea concursului. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament.

Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanelor care îndeplinesc condițiile impuse de Regulament.

 

ART. 4. MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

 

Concursul se desfășoară după cum urmează:

  • Organizatorul porneste inscrierile pentru seminar. Posteaza pe Facebook si trimite un email de invitatie la  Seminarul Gratuit.  
  • Toate seminariile sunt anuntate pe seminaruldeparenting.ro
  • Participantii care se califica sa primeasca o invitatie la seminar, se prezinta in sala de seminar si sunt in sala la momentul tragerii la sorti sunt eligibili pentru a castiga concursul.
  • Fiecare parinte prezent in sala de seminar la momentul tragerii la sorti are 1 (o) sansa de a castiga.

 

ART. 5. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

  • In ziua seminarului, Organizatorul va realiza tombola in urmatorul fel: va importa lista finala cu prezentii din sala la seminar in site-ul www.random.org.  Folosind functia ”randomize list” a website-ului se va crea o lista nouă, primul din lista noua find castigatorul premiului Concursului.
  • Organizatorul va anunta public in sala de seminar numele castigatorului si ii va oferi premiul concursului.

 

ART. 6. PREMII

Premiul Concursului este acces in programul All About Parenting – program online (in valoare de 3176 lei).

 

Participanții care încearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificați.

 

ART. 7. ACORDAREA PREMIILOR

  • Castigatorul va fi sunat in ziua de dupa seminar pentru a i se crea contul si pentru a primi acces gratuit, timp de 1 an de zile, in All About Parenting.
  • Daca castigatorul nu raspunde la telefon, pentru a intra in posesia premiului are obligatia de a trimite un e-mail in termen de 7 zile de la data desfasurarii seminarului care sa contina: numele, prenumele, telefon, adresa de email, adresa de domiciliu si orasul in care a participat la seminar. 
  • În caz contrar, aceştia sunt descalificați.
  • Pana la data de 20.08.2019 castigatorii vor intra in posesia premiilor. Premiile vor fi trimise prin e-mail, accesul in platformele de curs, reprezentand premiile, făcându-se online.

 

Organizatorii nu-și asumă responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene de către participanţii selectaţi în vederea premierii.

 

ART. 8. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

 

Câștigătorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani sau în alte obiecte.

 

Dacă un câștigător are deja programul pe care l-a câștigat, poate opta pentru schimbarea acestuia cu un alt program din lista de premii, doar dacă valoarea celui nou nu depășește valoarea premiului câștigat initial.

 

ART. 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe: http://www.uraniacremene.ro/blog.

 

Art. 10. DIVERSE

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul Concursului și va face public acest lucru pe pagina http://www.uraniacremene.ro/blog. 

 

Contestațiile privind acordarea premiilor se depun în scris, în termen de 7 zile lucrătoare de la data încheierii seminarului.

 

Organizatorul are dreptul sa facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe pagina de Facebook “Urania Cremene” cât și pe alte medii online.

Vă dorim mult succes!