Regulament concurs „Ai Carte, Ai Parte”

ART.1. ORGANIZATORUL

Organizatorul concursului este S.C EDU PARENTING S.R.L., cu sediul social în Cluj-Napoca, județul Cluj, Str. Fagului, nr. 28, Bl. C2, Ap.14, Nr. Reg. Com. J12/2849/2018, CUI 39559866, reprezentat de Ștefan Irimia, denumită în continuare ”Organizatorul”.

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”). Termenii și condițiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la concurs.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul ”Ai carte, ai parte” se desfășoară în mediul online, în perioada 20 mai – 25 mai 2019, va fi anunțat pe pagina de Facebook “Urania Cremene” printr-o postare cu începerea oficială a concursului și regulamentul acestuia.

Canalul oficial de comunicare cu participanții la concurs este adresa de e-mail contact@uraniacremene.ro, dedicată concursului.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul „Ai carte, ai parte” are dreptul să participe orice persoană fizică, cu vârsta împlinită de 18 ani până la data 25.05.2019. Nu pot participa Organizatorii și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea concursului. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament.

Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanelor care îndeplinesc condițiile impuse de Regulament.

ART. 4. MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul se desfășoară după cum urmează:

  • Participanții trebuie să intre pe link-ul primit prin email;

  • După accesarea link-ului participanții au de răspuns la o întrebare, urmând ca după ce au răspuns corect la întrebare să completeze un formular cu datele lor de contact, iar apoi primesc 15 puncte de la Organizator și un link unic de distribuire a paginii concursului;

  • Pentru fiecare persoană care se înscrie de pe link-ul participantului acesta mai primește 10 puncte de la Organizator și un email de informare cu persoanele care s-au înscris în concurs utilizând codul participantului;

  • De la data de 22.05.2019 ora 18:00 pentru fiecare persoană care se înscrie de pe link-ul participantului acesta mai primește 100 puncte de la Organizator și un email de informare cu persoanele care s-au înscris în concurs utilizând codul participantului;

ART. 5. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorii sunt aleși în ordinea descrescătoare a punctajului obținut în urma înscrierilor pe care le-au adus ei, în urma distribuirii link-ului lor unic de înregistrare pe care l-au obținut atunci când s-au înscris în concurs. Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook Urania Cremene, dar și prin e-mailul lăsat la datele de contact, până în data de 27 mai 2019.

ART. 6. PREMII

Castigatorii se sorteaza in ordinea descrescatoare punctajului obtinut si apoi in ordine descrescatoare si:

  • Primii 10 primesc: Cartea „Cele 3 Nevoi Psihologice de Bază ale Copiilor”, All About Parenting, All About Cooperation and Discipline, Inimă De Leu, Conflicte Între Copii, De La Minciună La Adevăr și De La Nu La Da;

  • Următorii 40 de câștigători primesc: Cartea „Cele 3 Nevoi Psihologice de Bază ale Copiilor”, De La Minciună La Adevăr și De La NU La DA;

  • Următorii 450 primesc: Cartea „Cele 3 Nevoi Psihologice de Bază ale Copiilor”

 

Produs

Valoare

Numar de unitati

Valoare totala (RON)

Cartea „Cele 3 Nevoi Psihologice de Bază ale Copiilor”

RON 50

500

RON 25.000

All About Parenting

RON 3.176

10

RON 31.760

All About Cooperation and Discipline

RON 988

10

RON 9.880

Inimă De Leu

RON 988

10

RON 9.880

Conflicte Între Copii

RON 580

10

RON 5.800

De La Minciună La Adevăr

RON 580

50

RON 29.000

De La NU La DA

RON 297

50

RON 14.850

Valoarea totala a premiilor

RON 126.170

 

ART. 7. ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorii, prin înscrierea în concurs îşi dau acordul şi au obligația de a furniza datele personale şi de contact reale (nume, prenume, data nașterii, serie și număr de buletin, e-mail, număr de telefon, adresa fizica de contact) via e-mail, pe acelaşi canal pe care au fost contactaţi de către Organizator, pentru a li se valida câștigarea concursului.

În caz contrar, aceştia sunt descalificați și înlocuiți de către rezerve.

Organizatorii nu-și asumă responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene de către participanţii selectaţi în vederea premierii.

Cartea „Cele 3 Nevoi Psihologice de Bază ale Copiilor” va fi trimisa prin Fan Courier (dacă participantul este din România) și prin Poșta Română (dacă participantul este din afara României).

Castigatorii suporta costurile livrarii. Livrarea in Romania prin Fan Courier este de 18 RON iar pentru cei dinafara Romaniei este de 24 RON prin Posta Romana.

ART. 8. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani sau în alte obiecte și nici nu poate solicita alte modificări.

ART. 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe: https://uraniacremene.ro/regulament-concurs-ai-carte-ai-parte/

Art. 10. DIVERSE

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Concursului și va face public acest lucru pe website-ul https://uraniacremene.ro. Contestațiile se depun în scris, în termen de 7 zile lucrătoare de la data încheierii Concursului la sediul Organizatorului.

Este la latitudinea organizatorului să elimine înscrierile în concurs ale acelor inscrieri suspecte, create în scopul participării la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea e-mail-urilor cate click-uri au avut prin link-ul lor si comparam cu numarul inscrierilor lor. Iar daca sunt mai multe inscrieri decat click-uri, verificam adresele de e-mail care s-au inregistrat prin acel link daca sunt adevarate sau nu. În cazul în care există suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care deține e-mail-ul suspect, printr-un mesaj email, pentru validarea datelor personale;

Organizatorul are dreptul sa facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe pagina de Facebook “Urania Cremene”, cât și pe alte medii online.

Vă dorim mult succes!

© 2018 Bloomanity. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii