O aplicatie poate schimba o generatie.
Esti Managerul de Produs care poate sa o aduca la realitate?

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, si daca esti un manager de produs care a creat aplicatii de mobil sau aplicatii web si care vrea sa contribuie la o noua generatie de parinti, care isi cresc copiii altfel, atunci acest anunt este pentru tine.

Chiar daca in ultimii 5 ani am reusit sa ajutam direct peste 100.000 de parinti prin seminariile gratuite pe care le-am organizat si ne citesc saptamanal peste 150.000 de oameni pe facebook, pe blog si pe e-mail… pentru a avea vreo sansa ca noua generatie de copii sa poata sa schimbe Romania intr-un mod radical in urmatorii 30 de ani, trebuie sa ne folosim de noile tehnologii si sa venim mai aproape de parinti, in locuri in care parintii stau acum.

Din pacate acum nu exista in Romania o aplicatie speciala pentru parinti, care sa-i uneasca, sa se ajute intre ei, sa le ofere solutii punctuale la problemele pe care le au, sau sa poata sa gaseasca cele mai bune locuri in care sa iasa cu copiii.

Iar asta e unul dintre motivele pentru care foarte multi parinti se simt singuri, se simt coplesiti si simt ca nu au resursele de care au nevoie pentru a-si creste copiii asa cum vor, ca nu au instrumentele prin care sa aduca in viata copilului tot ce are nevoie: stima de sine, conectarea emotionala, independenta pe care ar trebui sa o aiba un viitor adult pentru ca apoi, cand ajunge sa isi ia viata in propriile maini, sa nu fie un simplu pion care urmeaza regulile puse de altii ci sa fie un lider independent care face maine o Romanie mai buna, o lume mai buna.

De aceea, tocmai pentru ca vrem sa creem aceasta aplicatie, poate cea mai buna aplicatie pentru parintii din Romania, am creat acest video pentru ca avem nevoie de un Manager de Produs care sa ia conceptul si sa il transforme in realitate.

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Ce tip de specialist cautam si cum vei contribui la schimbarea Romaniei si poate chiar mai mult

Alaturi de cine vei lucra si de ce e fain sa lucrezi la noi in echipa

Istoricul nostru si care e scopul pe termen lung

De ce sa NU aplici la noi

Iar in final, daca toate lucrurile iti suna bine, cum faci sa aplici si care sunt urmatorii pasi.

1. Ce tip de manager de produs cautam si cum vei contribui la schimbarea Romaniei si poate chiar mai mult

Cautam un manager de produs care::

a mai dezvoltat inainte aplicatii web sau aplicatii de mobil

a mai luat o aplicatie de la inceput si a ajuns la minimum 10k useri activi

iar user activ inseamna oameni care folosesc aplicatia frecvent, dupa primele 3 luni

Ce ne dorim de la tine este sa construiesti, (din stadiul de MVP), o aplicatie de mobil dupa care parintii sa fie innebuniti si dupa 3-4 luni de cand si-au creat cont.

Ne dorim sa lansam complet aceasta aplicatie in Septembrie 2020, iar pana atunci suntem pregatiti sa facem 2-3 iteratii, pentru a ajunge in final la un produs cu adevarat extraordinar.

Asa ca, responsabilitatile tale vor fi:

sa te asiguri ca ceea ce este in back log pentru developeri sunt cele mai importante functii pe care le pot ei programa

sa scoti la lumina primul prototip si sa il testezi cu un grup limitat de utilizatori

sa gasesti feature-urile esentiale care vor face utilizatorii sa regrete daca nu mai pot folosi aplicatia

sa analizezi modul in care folosesc utilizatorii functiile aplicatiei si sa decizi pe baza datelor ce va dezvolta echipa de programare mai departe

Ce ne dorim de la tine este sa gasesti combinatia ideala care va tine utilizatorii activi, adica sa foloseasca aplicatia frecvent si dupa 3 luni de cand si-au creat cont.

2. Alaturi de cine vei lucra si de ce e fain sa lucrezi la noi in echipa

Poti lucra in biroul de la Cluj sau poti lucra de acasa, atata timp cat respecti intalnirea zilnica.

Persoana cu care vei lucra indeaproape va fi Stefan Irimia. Este expert in internet marketing si partenerul meu de business.

Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vandut in zeci de mii de exemplare, a tinut primele cursuri in Romania despre cum sa faci business online si a ajutat la cresterea brandurilor celor mai renumiti traineri romani.

Asa ca, daca iti place sa faci lucrurile sa se intample cu siguranta te vei intelege bine cu Stefan si cu toata echipa.

Modalitatea in care noi facem lucrurile in echipa noastra…

…este de a ne intalni cu totii la fiecare 3 luni sa celebram reusitele din ultima perioada, sa analizam ce s-a intamplat in ultimele 90 de zile si sa ne stabilim obiectivele pentru urmatorul trimestru, pentru a putea sa ajungem la si mai multi parinti si sa ajutam si mai multi copii.

Apoi, fiecare echipa, inclusiv a ta, sustine o intalnire zilnica in fiecare dimineata pentru a-si stabili prioritatile si pentru a se asigura ca lucrurile merg in directia aleasa.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipa. In rest, fiecare se organizeaza cum doreste, atata timp cat se ating rezultatele. Nu vei avea parte de sedinte idioate la 9 seara, nu o sa te sune nimeni in concediu sa iti ceara sa lucrezi in timp ce tu vrei sa te relaxezi cu familia si nu ai sefi, ci ai colegi si parteneri. Cei din echipa noastra lucreaza responsabil, independent, asumat.

3. Istoricul nostru si care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a inceput acum 10 ani, o data cu prima certificare internationala ca Expert in Parenting.

In acel moment nu exista ideea de expert in Parenting in Romania. Domeniul acesta era la vremea respectiva un pionierat, multa lume considerand ca nu are nevoie sa invete cum sa isi creasca mai bine copiii. Inca mai avem de lucrat la aceasta perceptie…

Am inceput fara niciun site, nu exista pagina de Facebook si nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunostinte, despre care stiam ca poate sa ajute.

In acest fel am facut trecerea din zona leadership-ului in afaceri la cea a parentingului.

Incepand cu acelasi an in care s-a nascut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, invatandu-i pe parinti cum sa isi rezolve problemele de zi cu zi si cum sa creasca un copil independent. Workshop-urile durau doua zile, intotdeauna in week-end. Imi aduc aminte ca la primul workshop pe care l-am sustinut inca alaptam (in pauze).

Destul de repede am realizat ca aceasta este misiunea mea si ca parentingul va deveni mai mult decat o profesie, va deveni vocatie. Intr-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: sa ajung la cat mai multi parinti din Romania si sa-i ajut, prin informatii valoroase si eficiente, sa aiba o relatie echilibrata cu copiii lor, sa-i creasca constient, in asa fel incat lumea lor de maine sa fie mai buna decat este a noastra astazi.

Mi-am dat seama relativ repede ca nu am cum sa-mi indeplinesc aceasta misiune cu ajutorul cursurilor de week-end, ca nu este suficient si ca nu voi putea ajunge la toti parintii din Romania. Ceea ce eu voiam era sa provoc o schimbare de mentalitate la nivel de tara! In plus, cele doua zile de curs erau oricum insuficiente…

Mi-am pus intrebarea cum pot face sa ajunga toata informatia pe care eu le-o ofer parintilor – mai mult, toata informatia pe care eu o am, fara ca intalnirea fizica cu mine sa fie necesara? Cum pot transmite tot ceea ce stiu simultan, unor sute de parinti, fiind totusi alaturi de ei si ajutandu-i?

Asa s-a nascut prima metodologie de parenting creata in Romania si primul program de parenting online cu durata de 9 luni, pe principiul ca, asa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simt sa inveti tot atata timp cum sa il cresti o viata.

Programul se numeste All About Parenting si are aproximativ 30 de video-uri scurte pentru fiecare luna. Daca un parinte petrece aproximativ 15 minute pe zi in acest program, e ca si cum un vapor si-ar schimba zilnic directia cu un grad in mijlocul oceanului Atlantic.

Nu ar simti nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferenta va fi la fel de mare ca intre Sahara si Lisabona.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singura „pe plantatie” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunati.

Am intalnit direct, in ultimii 5 ani, aproape 50.000 de parinti la seminariile pe care le-am oferit gratuit in aproape toate judetele din tara.

Avem peste 150.000 de parinti romani care ne citesc saptamanal e-mail-urile sau ne urmaresc pe Facebook si inca peste 10.000 de parinti care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-si creste diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca in 10 ani, 270.000 de romani sa vada cel putin un program de parenting, fiindca daca reusim acest lucru… tara noastra si a copiilor nostri va arata altfel!

Vrem ca urmatoarea generatie de adulti sa fie crescuta cu stima de sine si nu cu rusine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea sa ii crestem echilibrati. De aceea, ne-am dori sa schimbam mentalitatea conform careia nu ai de ce sa inveti sa devii un parinte mai bun. In Romania, un procent foarte mare de copii inca sunt batuti acasa. Inca multi copii au stima de sine foarte scazuta. Inca nu suntem suficient de responsabili nici fata de noi insine, nici fata de altii.

Asadar, vrem sa facem ca in Romania (si nu numai), parintilor sa li se para la fel de firesc sa invete despre relatia dintre parinti si copii (parenting) cum li se pare firesc sa faca scoala de soferi, inainte de a se urca la volanul unei masini.

Aceasta invatare a inceput pentru mine inainte de a veni pe lume fiul meu, Amos. Dar acum nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest „know how” pe care l-am creat (si pe care il creez in continuare) si despre cum ajunge el sa ajute cat mai multe familii.

A devenit despre copilul tau, despre copiii tuturor parintilor din Romania si nu numai.

De asta avem noi nevoie de tine.

Sa creezi o aplicatie de mobil pentru familie. O aplicatie care sa uneasca parintii intr-o comunitate, unde sa invete impreuna cum sa creasca copii independenti, impliniti si care sa schimbe Romania radical in urmatorii 30 de ani.

Iata ce ne-am gandit ca ar trebui sa faca aceasta aplicatie.

In primul rand, ar crea contextul unei comunitati in care parintii sa ceara si sa primeasca ajutor unii de la altii. Ne este jena sa cerem ajutorul in general, insa, daca avem contextul potrivit care sa ne incurajeze sa o facem, atunci devine mai usor.

De exemplu, o mama care a nascut de curand va fi de multe ori singura cu copilul ei pentru aproape 2 ani. Insa in acelasi bloc, sau 2 blocuri mai incolo este cel putin o alta mama singura care si ea a nascut de curand. Ele nu stiu una de alta.

Aplicatia de mobil pe care vrem sa o creem le va pune in legatura pe cele 2 mame pentru a se putea ajuta reciproc. De exemplu, una dintre ele poate sta 2 ore cu amandoi copiii, in timp ce cealalta merge sa cumpere ceva sau pur si simplu face un dus.

Un alt exemplu in care ai putea avea nevoie de ajutor ca parinte este daca ai un copil de 5 ani si vrei sa iesi in parc. In parc ai vrea sa fie si alti copii de 5 ani cu care cel mic sa se poata juca. Vei putea intra in aplicatie sa trimiti un mesaj parintilor din apropiere care au copiii in jurul varstei de 5 ani si sa intrebi “Cine iese in parc la ora 17?”

In al doilea rand, aplicatia de mobil va oferi parintilor solutii rapide la problemele de zi cu zi. Vei putea cauta dupa probleme specifice cum sunt “certurile intre frati” si sa gasesti un video care sa iti spuna ce poti sa faci imediat. Desigur, daca vei vrea o abordare completa cu cap si coada, vei putea urmari un curs video de 3 ore despre Conflictele intre Frati, direct in aplicatie. Insa, parintii o sa aiba ambele variante: si solutii rapide pe termen scurt si solutii complete.

Poate parea o banalitate, insa conflictele intre frati din copilarie si teama copilului de a nu pierde iubirea parintilor, indoiala din sufletul celui mic “ca mama l-ar iubi pe celalalt copil mai mult”, poate avea efecte imense in viata adultului de maine. Credem ca un singur video care ajuta mama sa spuna cuvintele potrivite la timpul potrivit va salva vieti si va face milioane de adulti mai echilibrati emotional si parinti mai impacati cu ei insisi ca au facut tot ce au putut mai bine.

Un avantaj mare va fi faptul ca tot continutul din aplicatie va putea fi afisat parintelui in functie de varsta copilului. Astfel ca, daca un parinte are un copil de cateva luni, nu va trebui sa vada informatii despre copii de 5 ani pentru ca ceea ce este relevant la varsta de 5 luni este foarte diferit de ceea ce este relevant la 5 ani.

In al treilea rand, am gandit o functie de Photo Journal cu ajutorul careia parintii vor putea aduna momentele faine din viata copilului si a familiei si le vor putea impartasi numai cu cei dragi. Victorii unice din viata copilului – cum sunt momentele cand a inceput sa vorbeasca, cand a inceput sa mearga – vor putea fi salvate intr-un jurnal photo care sa arate frumos si curat. Parintii ar avea siguranta ca pozele lor nu vor ajunge pe retele sociale dar totusi le-ar pastra undeva organizat si ar putea sa le impartaseasca cu cei apropiati.

Dar, nu vrem sa pierdem timpul tau si timpul nostru si vrem sa ne asiguram ca intelegi foarte bine ce tip de om cautam. Cautam un manager de produs cu experienta in crearea de aplicatii de mobil sau cel putin aplicatii web.

4. Deci, nu aplica daca…

…nu ai mai dezvoltat inainte aplicatii de mobil sau aplicatii web (ceea ce vreau sa spun este daca nu ai condus o echipa de programatori, designeri si alti experti in user experience care sa ia un concept complex si sa il transpuna intr-o aplicatie care sa fi ajuns la minimum 10k useri activi).

Din nou, user activ inseamna oameni care folosesc aplicatia frecvent, dupa primele 3 luni.

Iar acum, daca inca esti cu mine…

si daca bifezi lucrurile de care am vorbit mai inainte, si daca vrei sa contribui la o noua generatie de parinti care isi cresc copiii altfel, atunci uite ce ai de facut ca sa aplici pentru acest proiect:

1) da click pe link-ul de mai jos si completeaza formularul de acolo,

2) daca toate lucrurile sunt ok, trecem la urmatorul pas unde vom avea intrebari mai detaliate,

3) daca si acolo suntem ok atunci trecem la pasul urmator sa ne cunoastem,

4) daca si acolo suntem ok, cu siguranta vom gasi o solutie de remuneratie care sa ne puna pe aceeasi pagina si sa putem sa lucram impreuna.

Asa ca, daca bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit sa aplici pentru ca abia astept sa te cunosc!

P.S. Se oferă recompensă! :))

Recomandă o persoană pe care o consideri potrivită pentru acest rol, iar noi îți răsplătim ajutorul. Dacă angajăm această persoană, tu vei primi un comision de 2000 de lei.

Fără glumă...

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care ne urmăresc.

Până acum am plătit cu drag de 10 ori câte 2000 de lei și sper să se întâmple cât mai curând.