Doar pentru designeri care au copii:

Jobul de designer în care nu stai toată ziua în ședințe iar imaginile create de tine sunt văzute de 54.500 de oameni săptămânal

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, iar dacă ești un designer pasionat, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel, atunci acest anunț este pentru tine.

Chiar dacă în ultimii 5 ani am reușit să ajutăm direct peste 80.000 de părinți prin seminariile gratuite pe care le-am organizat și ne citesc săptămânal peste 150.000 de oameni pe facebook, pe blog și pe e-mail… noi credem că asta nu e de ajuns pentru a putea face cu adevărat o schimbare în viața copiilor și părinților din România.

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Ce tip de designer căutăm și cum vei contribui tu la schimbarea României sau poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

De ce să NU aplici la noi

1. Ce tip de designer căutăm și cum vei contribui tu la schimbarea României sau poate chiar mai mult

Acum, pentru a înțelege pe deplin acest anunț de recrutare te invit să te oprești din citit și să vezi acest video care descrie experiența părinților cu noi.

Tu vei lucra pentru acești părinți și copiii lor… și nu are rost să treci mai departe până nu înțelegi povestea lor și legătura lor cu noi.

Această mamă, pe care ai văzut-o în video, a venit la seminar datorită a 2-3 oameni.

Mai precis, datorită unui copywriter, a unui specialist în social media și, nu în ultimul rând… datorită unui designer ca tine.

Designer-ul a știut să facă o imagine care să spună mai mult decât 1000 de cuvinte pentru o reclamă de Facebook, care să o convingă pe Maria să vină la seminar.

Tot designer-ul a făcut landing page-ul de înscriere la seminar.

A pus formularul de înscriere din Active Campaign și a verificat să arate totul foarte bine pe mobil (pentru că știa că peste 80% dintre oamenii din ziua de azi intră pe internet de pe mobil, nu de pe calculator).

A verificat inclusiv ca pagina pe care a creat-o el să aibă codul de Google Analytics corect pentru că îi pasă câți oameni intră pe paginile create de el și ce conversie au paginile.

Rezultatul?

L-ai văzut în video. Armonia unei familii cu 2 copii, care au o viață mai bună.

Organizăm, de obicei, 8 seminarii în fiecare săptămână, în diferite orașe din țară. La fiecare seminar participă în medie 150 de părinți.

În total, aproximativ 1200.

Săptămânal intrăm în contact cu alți zeci de mii de părinți în online.

De aceea, designer-ul, în echipa noastră, are o mare responsabilitate și vrem să fie o persoană competentă, dar căreia îi pasă la fel de mult.

Iată ce ar trebui să știi să faci și ce vei avea de făcut:

Să creezi bannere ce captează atenția și aduc multe click-uri pe Social Media, Facebook Ads, Google Ads, blog, Youtube și e-mail;

Să creezi design-ul landing page-urilor;

implementezi landing page-uri, squeeze page-uri, pagini de înregistrare la evenimente;

Să creezi designuri pentru print precum broșuri, pliante, afișe, agende, care să spună povestea All About Parenting;

Să faci modificări / variații punctuale de UI pe paginile web pentru a obține conversii mai bune;

Să te asiguri că tot ce este vizual e aliniat la stilul și regulile de brand All About Parenting;

Să lucrezi bine sub presiune și sa te organizezi cu sarcini multiple (pentru că mai mulți colegi vor avea nevoie de ajutorul tău în același timp);

Să fii mereu în temă cu noile trenduri în web design și sa le adopti rapid și fără dificultate;

Să nu fii “străin” de marketing-ul online (să fi auzit de experți în domeniu cum ar fi Neil Patel, Mindvalley, Frank Kern, Jeff Walker sau Ryan Deiss).

Ce ne dorim de la tine este să transpui concepte abstracte ca iubirea, conectarea sau competența în bannere și layout-uri de pagini web convingătoare.

Pare banal, dar aceste bannere sunt cele mai vizualizate imagini, văzute de mii de părinți și noi le dăm o importanță specială pentru că schimbarea într-o familie poate să înceapă de la un simplu click.

2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este colega mea, Ioana Ardelean. Ioana a venit la noi în echipa acum 5 ani, din IBM, și alături de ea am filmat o mare parte din programul All About Parenting și alte programe mai mici.

În prezent locuiește în Germania, împreună cu soțul ei, dar a rămas în echipă pentru că rezonează profund cu misiunea All About Parenting. Ioana este responsabilă de tot ce ține de Branding și Comunicare în echipa noastră și este o persoană creativă, cu simțul umorului și cu care poți să vorbești deschis despre orice.

Așa că, dacă îți faci treaba într-un mod conștiincios, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ioana și cu toată echipa.

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…

Vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică. 

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să-ți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, o dată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era la vremea respectivă un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Atunci nu aveam niciun abonat, nu exista pagină de Facebook și nu aveam un produs.

Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe, despre care știam că poate să ajute. Din 1998, de când sunt trainer, și până la acel moment, ținusem traininguri de leadership pentru middle și top managerii din marile corporații din România, precum și din alte țări din Europa, lucrând în ultimii ani pentru una dintre cele mai mari companii de training și consultanță din lume.

Am observat că unii oameni aveau ceva care îi ajută să reușească, iar alții NU și am început să mă întreb ce anume face diferența. Apoi, mi-am dat seama că aceleași lucruri pe care le caută o corporație de la un manager de top, le dorește și un părinte pentru copilul său. Și anume, stima de sine, capacitatea de a lua decizii pe propriile sale picioare, puterea de a-și rezolva singur problemele sau abilitatea de a-și comunica emoțiile. Asta pentru a enumera doar câteva dintre ele…

În acest fel am făcut trecerea din zona leadership-ului în afaceri, în cea a Parentingului.

La început, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învățându-i cum să își rezolve problemele de zi cu zi și cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau 2 zile, totdeauna în week-end.

Apoi, mi-am dat seama că atât nu este suficient și că nu voi putea ajunge la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam, era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele 2 zile de curs erau oricum insuficiente…

Acest fapt ne-a determinat să creăm un produs. Astfel, am înregistrat un mega program online pe durata a 10 luni, pe principiul – așa cum natura a hotărât 9 luni necesare pentru a aduce un copil pe lume, de bun simț ar fi cel puțin tot atât timp să înveți cum să îl crești o viață.

Este un program complex, cu aproximativ 30 de videouri scurte pentru fiecare lună, iar dacă un părinte petrece aproximativ 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic.

Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.

Am decis atunci să folosim online marketing-ul ca tool de promovare a acestui produs, pentru a ajunge la cât mai mulți părinți.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singură “pe plantație”, la a lucra cu peste 40 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, peste 100.000 de părinți la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

Avem peste 250.000 de români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 12.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vizualizeze cel puțin un program de parenting, fiindcă dacă reușim acest lucru… țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați. Pentru acest lucru, aceștia au nevoie de părinți dornici de a deveni cea mai bună variantă a lor, motiv pentru care, vrem ca parentingul să devină la fel de firesc precum este școala de șoferi înainte de a te urca la volan.

Deja nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest “know how” pe care l-am creat (și pe care îl creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.

Și de asta avem nevoie de tine – pentru a susține mesajul cu cele mai bune vizualuri.

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm.

4. Deci, NU aplica dacă…

Nu ai creat și implementat landing page-uri, squeeze page-uri, pagini de înregistrare la evenimente;

Nu ai creat bannere care să atragă multe click-uri pentru Social Media, Facebook Ads, Google Ads, blog, Youtube sau e-mail;

Nu lucrezi bine sub presiune și nu poți gestiona eficient sarcini multiple, venite de la mai mulți colegi în același timp;

Nu ești mereu în temă cu noile trenduri în web design;

Nu ai creat materiale pentru print și nu știi cerințele unei tipografii atunci când primește materiale pentru producție;

Nu ai auzit până acum de niciunul dintre aceste nume: Neil Patel, Mindvalley, Frank Kern, Jeff Walker sau Ryan Deiss.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, avem o probă pregătită pentru tine,

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Dacă totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină si să putem lucra împreună;

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2500 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 15 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting