Căutăm o clientă din programul All About Parenting pentru rolul de Customer Care Fairy

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești o “zână” descurcăreață în Customer Care, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel și care este dornică să lucreze alături de alți 100 de oameni care au făcut ca, de la niciun părinte care să urmeze un program de parenting în România, să fie acum peste 50.000 de părinți mai conștienți, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

1) Ce tip de Customer Care Fairy căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

2) Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

3) Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

4) De ce să NU aplici la noi

1. Ce tip de Customer Care Fairy căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Imaginează-ți următorul scenariu… Jobul tău este să… AJUȚI OAMENI.

Iată un exemplu concret: Are loc un webinar gratuit în care părinții învață să își crească copiii fără pedepse de la o persoană cu experiență.

Tu răspunzi prompt la e-mail-uri și telefoane. Uneori, poate chiar sute de solicitări pe zi. Acele sute de oameni sunt părinți.

O parte dintre ei vor ajunge la acest seminar pentru că tu… le-ai dat informațiile de care aveau nevoie.

Cineva, o mamă sau un tată, își va crește copilul mai bine, de azi înainte. Acel copil nu va ști niciodată că tu exiști.

Dar noi vom ști că TU ești ZÂNA LUI BUNĂ! ????

Dacă îți dorești să pui talentul tău într-o muncă plină de SEMNIFICAȚIE, să te DEZVOLȚI cum n-ai mai făcut-o pană acum și să fii APRECIATĂ pe măsura efortului tău, atunci vezi mai jos ce așteptări avem de la tine.

Să scrii foarte repede la calculator;

Să comunici cu empatie față de părinți dar și cu asertivitate;

Să lucrezi organizat, curat și ordonat;

Să oferi suport tehnic persoanelor care nu știu să folosească platformele noastre online;

Să răspunzi la telefoane și la e-mail-uri într-un timp cât mai scurt, pentru că suntem în secolul vitezei;

Să fii atentă la detalii, dar și rapidă;

Să scrii și să comunici corect;

Să expediezi colete și cadouri clienților prin curier rapid sau prin poștă;

Să rezolvi problemele clienților și să îi ajuți să transforme nemulțumirea în mulțumire;

Să acționezi în așa fel încât cel puțin un client pe săptămână să spună “Uau!” după ce a vorbit cu tine.

2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Poți lucra de acasă (de oriunde ai fi, practic).

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

(echipa All About Parenting la întâlnirea de la Cluj, Iulie 2022)

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…

Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

Cu toate astea, nu ne luăm prea în serios; vorbim direct, deschis, facem glume și avem o atmosferă relaxată.

Zânele noastre sunt disponibile să ajute părinții zilnic, într-un mod organizat, pe baza unui program fix.  În timpul acestuia, ele își pot organiza task-urile zilnice așa cum au nevoie.

Muncim mult, dar nu pentru că trebuie”, ci pentru că ne place ceea ce facem.

Este genul acela de job, în care, la finalul zilei, știm că am adus un zâmbet pe fața unor părinți și, implicit, și a unor copii.

3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, o dată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Am început fără niciun site, nu exista pagină de Facebook și nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe, despre care știam că poate să ajute.

În acest fel am făcut trecerea din zona leadership-ului în afaceri la cea a parentingului.

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învăţându-i pe părinți cum să îşi rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Mi-am dat seama relativ repede că nu am cum să-mi îndeplinesc această misiune cu ajutorul cursurilor de weekend, că nu este suficient și că nu voi putea ajunge la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele două zile de curs erau oricum insuficiente…

Mi-am pus întrebarea cum pot face să ajungă toată informația pe care eu le-o ofer părinților – mai mult, toată informația pe care eu o am, fără ca întâlnirea fizică cu mine să fie necesară? Cum pot transmite tot ceea ce știu simultan, unor sute de părinți, fiind totuși alături de ei și ajutându-i?

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

Programul se numeşte All About Parenting şi are aproximativ 30 de video-uri scurte pentru fiecare lună. Dacă un părinte petrece aproximativ 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic.

Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 100 de oameni absolut minunați.

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, în ultimii 2 ani am întâlnit peste 600.000 de părinți care au participat la seminariile noastre pe care le oferim gratuit atât online, cât și fizic.

Avem peste 1.000.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 50.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru,țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați. De aceea, ne-am dori să schimbăm mentalitatea conform căreia nu ai de ce să înveți să devii un părinte mai bun. În România, un procent foarte mare de copii încă sunt bătuți acasă. Încă mulți copii au stima de sine foarte scăzută. Încă nu suntem suficient de responsabili nici față de noi înșine, nici față de alții.

Așadar, vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Această învățare a început pentru mine înainte de a veni pe lume fiul meu, Amos. Dar acum nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest „know how” pe care l-am creat (și pe care îl creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.

A devenit despre copilul tău, despre copiii tuturor părinților din România și nu numai.

De asta avem noi nevoie de tine. Să faci să se întâmple lucruri aparent mici, dar care influențează proiecte foarte mari.

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm.

Căutăm o “zână” descurcareță în Customer Care…

4. Deci, NU aplica dacă…

nu ești clientă în programul All About Parenting;

nu îți place să vorbești la telefon;

nu ai o dicție bună și o voce clară;

nu scrii foarte repede la calculator;

nu stăpânești bine gramatica limbii române;

nu știi să faci un cont de Gmail sau să ștergi istoricul unui browser;

nu îți place să lucrezi în echipă, înconjurată de alți oameni;

nu înveți repede și nu îți plac situațiile neprevăzute sau sarcinile noi pe care, la început, nu vei ști cum să le rezolvi și va trebui să găsești singură soluții.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își crește copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Daca totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină si să putem lucra împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2500 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 15 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting