Job pentru tinerii fără experiență, cărora le place să vorbească la telefon:

Căutăm Customer Calls Responsible

pentru echipa din Cluj

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, iar dacă ești un tânăr care își dorește un job, care să nu îți ia mult din viața personală, dar, în același timp, să te poată ajuta să fii independent, acest anunț este pentru tine.

Nu, nu îți propunem să faci munca de jos, dacă nu ai mai lucrat până acum. 🙂

Știm că atunci când vine vorba de a angaja un tânăr, nu te ia nimeni fără experiență, nu-i așa?

Probabil ai auzit-o pe asta destul de des și îți spun sincer că știu cum se simte: e ca și cum s-ar ridica un zid în fața ta, prin care îți este atât de greu să treci, cu tot efortul pe care îl depui în școală.

Noi vrem să dărâmăm acel zid și să le dăm tinerilor ca tine ocazia să construiască de la zero, chiar și fără experiență, temelia unei vieți independente.

De ce să depinzi de banii părinților tăi, când poți să îți faci tu banii tăi?

De ce să pleci capul atunci când ești singurul din gașca ta, care nu și-a cumpărat bilete la Untold sau Electric Castle?

De ce să stai pe tușă și să aștepți încă o lună până când îți trimit ai tăi, din nou, bani?

De acum poți lucra full time pe un post prin care, nu numai că îți vei putea pune bani deoparte pentru excursii, ieșiri cu prietenii, concerte sau prânzuri în oraș, dar vei și contribui la o nouă generație de părinți, care își crește copiii altfel.

Chiar dacă în ultimii 5 ani am reușit să ajutăm direct peste 100.000 de părinți prin seminariile gratuite, pe care le-am organizat și ne citesc săptămânal peste 170.000 de oameni pe facebook, pe blog și pe e-mail… noi credem că asta nu e de ajuns pentru a putea face, cu adevărat, o schimbare în viața copiilor și părinților din România.

De aceea, avem nevoie de tine și, în cele ce urmează, îți vom spune cum ne poți ajuta.

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Ce tip de om căutăm pentru Customer Calls și cum vei contribui tu la schimbarea României sau poate chiar mai mult;

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

De ce să NU aplici la noi

Iar în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici pentru a ajunge unul dintre starurile din echipa noastră

1. Ce tip de angajat căutăm pentru Customer Calls și cum vei contribui tu la schimbarea României sau poate chiar mai mult

Căutăm un om căruia îi place să vorbească la telefon și căruia îi place să butoneze.
Iar dacă petreci multe ore în fața unui ecran, zilnic, credem că acest post ți se potrivește.

Dacă ți s-a aprins un beculeț și crezi că e vorba despre un post pe vânzări, cu target și deadline-uri, ei bine, stinge beculețul.

Nu trebuie să vinzi.

Nu ai target.

Ți-am spus și mai sus că până acum peste 100.000 părinți din România au participat la seminariile de parenting pe care noi le organizăm în țară. Și pentru că din ce în ce mai mulți părinți vor să participe, avem nevoie să ne ajuți cu:

suni părinții care se înscriu la Seminarul de Parenting și le confirmi locul de înscriere;

suni părinții să le reamintești că în câteva zile are loc Seminarul de Parenting.

De aceea, avem nevoie în echipă de un om care:

Știe să vorbească fluent și corect;

Îi place tehnologia și știe să utilizeze computerul;

Este deschis spre a învăța cum să lucreze cu programe noi pe computer;

Tastează rapid la computer și pe telefon;

Are spirit de observație și este atent la greșeli;

Vrea să învețe constant lucruri noi;

Își termină task-urile la timp;

Este dispus să le dea o mână de ajutor colegilor din Customer Care

2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Vei lucra cu o echipă faină de “zâne” prietenoase și foarte empatice, care pun accent, atât pe munca de calitate, cât și pe atmosfera caldă la birou.

Liderul echipei are experiență în managementul resurselor umane și înțelege că munca de calitate nu înseamnă constrângere, ci libertatea de a te organiza ca să știi ce ai de făcut zilnic. ????

Așa că, dacă îți place să îți organizezi singur modul de lucru, astfel încât să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine cu toată echipa și îți va plăcea să lucrezi cu noi.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…

…este de a ne întâlni cu toții la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv cea din care vei face tu parte, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește.

Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să îți ceară să lucrezi, în timp ce tu vrei să te relaxezi cu prietenii tăi și, cel mai important: nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri.

Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, o dată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era la vremea respectivă un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Am început fără niciun site, nu exista pagină de Facebook și nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe, despre care știam că poate să ajute.

În acest fel am făcut trecerea din zona leadership-ului în afaceri la cea a parentingului.

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învăţându-i pe părinți cum să îşi rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Mi-am dat seama relativ repede că nu am cum să-mi îndeplinesc această misiune cu ajutorul cursurilor de weekend, că nu este suficient și că nu voi putea ajunge la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele două zile de curs erau oricum insuficiente…

Mi-am pus întrebarea cum pot face să ajungă toată informația pe care eu le-o ofer părinților – mai mult, toată informația pe care eu o am, fără ca întâlnirea fizică cu mine să fie necesară? Cum pot transmite tot ceea ce știu simultan, unor sute de părinți, fiind totuși alături de ei și ajutându-i?

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 9 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți tot atâta timp cum să îl crești o viață.

Programul se numeşte All About Parenting şi are aproximativ 30 de video-uri scurte pentru fiecare lună. Dacă un părinte petrece aproximativ 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic.

Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, peste 100.000 de părinți la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

Avem peste 150.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă dacă reușim acest lucru… țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați. De aceea, ne-am dori să schimbăm mentalitatea conform căreia nu ai de ce să înveți să devii un părinte mai bun. În România, un procent foarte mare de copii încă sunt bătuți acasă. Încă mulți copii au stima de sine foarte scăzută. Încă nu suntem suficient de responsabili nici față de noi înșine, nici față de alții.

Așadar, vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Această învățare a început pentru mine înainte de a veni pe lume fiul meu, Amos. Dar acum nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest „know how” pe care l-am creat (și pe care îl creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.

A devenit despre copiii tuturor părinților din România și nu numai.

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm.

4. Deci, NU aplica dacă…

Nu vorbești fluent și corect limba română;

Nu îți place tehnologia și nu știi să utilizeze computerul;

Nu esti deschis să înveți cum să lucrezi cu programe noi pe computer;

Nu tastezi destul de repede la computer și pe telefon;

Nu ai spirit de observație și nu ești atent la greșeli;

Nu reușesti să îți termini task-urile la timp;

Nu ești dispus să le dai o mână de ajutor colegilor din Customer Care;

Nu îți place să înveți constant lucruri noi.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și încă îți dorești un job, chiar dacă nu ai mai lucrat până acum și nu ai experiență, uite ce ai de făcut pentru a aplica:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, avem o probă pregătită pentru tine;

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Dacă totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină si să putem lucra împreună;

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

© 2019 Bloomanity. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii