Căutăm Content Manager

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un content manager pasionat de parenting, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își crește copiii altfel, atunci acest mesaj este pentru tine!

În ultimii 5 ani am creat o metodologie de parenting unică în lume, bazată pe cele mai noi cercetări în știința motivației. Au început să curgă articole, emisiuni radio și TV, video-uri online, seminarii și conferințe. Dacă nu organizăm bine toate aceste resurse, ele se vor pierde între multele foldere, în loc să ajute niște copii să aibă o viață mai bună. De aceea avem nevoie de un Content Manager care să organizeze această colecție de informații valoroase, să o mențină organizată și să o extindă continuu.

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Ce tip de Content Manager căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

De ce să NU aplici la noi

Iar, în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici și care sunt următorii pași.

1. Ce tip de Content Manager căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Căutăm un Content Manager pasionat de parenting și care:

știe să editeze audio și video (în Camtasia sau în Premier),

lucrează super organizat și îi place să organizeze lucruri,

care e prieten bun cu calculatorul și se descurcă fluent cu softuri ca Google Drive, Dropbox, aplicații de creat pagini web etc.

a lucrat cu servicii online de audio-video ca YouTube, Wistia, Vimeo, Soundcloud etc.

care vede greșelile dintr-un text imediat și nu se poate abtine să nu le corecteze,

vorbește și scrie bine în engleză,

căutăm o persoană care știe să recunoască un design de bună calitate și poate să dea feedback pentru cum arată un PowerPoint, o reclamă de FB cu text și imagine sau un video…

care poate să modifice o imagine în Photoshop sau în Canva fără să aștepte după designer,

care știe să țină zilnic evidența cheltuielilor pentru mai multe proiecte,

care știe să împartă un proiect mare în bucăți mai mici, și poate să găsească oamenii potriviți care să execute fiecare bucată până la capăt; deci, poate să găsească freelanceri capabili pe UpWork pentru copywriting, design sau producție video,

și care, nu în ultimul rând, învață repede și se adapteazș chiar dacă apar situații neprevăzute sau sarcini noi care nu știe încă cum să le rezolve.

Ce ne dorim de la tine este să organizezi această colecție de informații valoroase pe care le avem, să o mențină organizată și să o extinzi continuu

Responsabilitățile vor fi…

să organizezi o bază de knowledge, cu tot contentul existent

să o indexezi cu titluri și descrieri relevante (ex. pe grupe de vârstă)

să menții această bază de knowledge organizată, într-un cloud ca Dropbox sau Google Drive

să crești această bază de knowledge prin repurpose de materiale (ex. video-uri mai mici, decupate din emisiuni) și prin interviuri audio și video cu Urania, cu trainerii All About Parenting sau cu alți colegi din echipa care cunosc metodele de parenting

să coordonezi crearea de programe online noi (de la survey-ul prin care identifici ce au nevoie părinții, la organizarea filmărilor și editarii video-urilor și până la urcat produsul finit în platformă)

2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Poți lucra în biroul de la Cluj sau poți lucra de acasă, atâta timp cât respecți întâlnirea zilnică.

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este Ștefan Irimia. Este expert în internet marketing și partenerul meu de business.

Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vândut în zeci de mii de exemplare, a ținut primele cursuri în Romania despre cum să faci business online și a ajutat la creșterea brandurilor celor mai renumiți traineri români.

Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple cu siguranță te vei înțelege bine cu Ștefan și cu toată echipa.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…

…este de a ne întâlni cu toții la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atâta timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să îți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, o dată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.
În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Am început fără niciun site, nu exista pagină de Facebook și nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe, despre care știam că poate să ajute.

În acest fel am făcut trecerea din zona leadership-ului în afaceri la cea a parentingului.

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învăţându-i pe părinți cum să îşi rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Mi-am dat seama relativ repede că nu am cum să-mi îndeplinesc această misiune cu ajutorul cursurilor de weekend, că nu este suficient și că nu voi putea ajunge la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele două zile de curs erau oricum insuficiente…

Mi-am pus întrebarea cum pot face să ajungă toată informația pe care eu le-o ofer părinților – mai mult, toată informația pe care eu o am, fără ca întâlnirea fizică cu mine să fie necesară? Cum pot transmite tot ceea ce știu simultan, unor sute de părinți, fiind totuși alături de ei și ajutându-i?

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 9 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți tot atâta timp cum să îl crești o viață.

Programul se numeşte All About Parenting şi are aproximativ 30 de video-uri scurte pentru fiecare lună. Dacă un părinte petrece aproximativ 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic.

Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

Avem peste 150.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru,țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați. De aceea, ne-am dori să schimbăm mentalitatea conform căreia nu ai de ce să înveți să devii un părinte mai bun. În România, un procent foarte mare de copii încă sunt bătuți acasă. Încă mulți copii au stima de sine foarte scăzută. Încă nu suntem suficient de responsabili nici față de noi înșine, nici față de alții.

Așadar, vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Această învățare a început pentru mine înainte de a veni pe lume fiul meu, Amos. Dar acum nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest „know how” pe care l-am creat (și pe care îl creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.

A devenit despre copilul tău, despre copiii tuturor părinților din România și nu numai.

De asta avem noi nevoie de tine – să organizezi această colecție de informații valoroase pe care le avem, să o mențină organizată și să o extinzi continuu ca să poată să ajute cât mai mulți părinți și copii.

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm.

Căutăm un Content Manager organizat dar și creativ…

4. Deci, NU aplica dacă…

nu știi să editezi audio și video (in Camtasia sau în Premier)

nu lucrezi super organizat și nu organizezi lucrurile în mod natural

nu vorbești și scrii bine în engleză,

dacă nu-ți sar în ochi imediat greșelile dintr-un text și nu te poți abține fără să le corectezi,

dacă nu știi să împarți un proiect mare în bucăti mai mici, și să găsești oamenii potriviți care să execute fiecare bucată până la capăt,

dacă nu știi să modifici o imagine în Photoshop sau în Canva fără să aștepți după designer,

dacă nu știi să dai feedback ca să îmbunătățești o prezentare PowerPoint, o reclamă de FB sau un video,

dacă nu scrii foarte repede la calculator,

dacă nu esti prieten bun cu calculatorul și nu ai mai lucrat cu softuri ca Google Drive, Dropbox sau aplicații de creat pagini web,

dacă nu ai lucrat cu servicii online de audio-video ca YouTube, Wistia, Vimeo, Soundcloud etc.

dacă nu înveți repede și nu îți plac situațiile neprevăzute sau sarcinile noi pe care la început, nu vei ști cum să le rezolvi și va trebui să gasești singur/ă soluții

și, nu în ultimul rând, nu aplica dacă nu te poți manageria singur mult timp, având rolul și obiectivele bine definite.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își crește copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest job:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Daca totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină si să putem lucra împreună;

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

© 2019 Bloomanity. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii