Căutăm o Specialistă Social Media care vrea să contribuie la schimbarea în bine a relațiilor dintre părinții și copiii din țară și din lume

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești o Specialistă Social Media, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel și care este dornică să lucreze alături de alți 30 de oameni extraordinari care au făcut ca, de la niciun părinte care să urmeze un program de parenting în România, să fie acum peste 17.000 de părinți mai conștienți, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Ce tip de Specialistă Social Media căutăm

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

1. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durată de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

În prezent, avem peste 200.000 de părinți români care ne citesc săptămânal email-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru, țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine. Acest lucru se realizează prin educație. Însă, din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii. De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

Să inspiri mii de părinți să învețe despre relația cu copiii lor (ceea ce înseamnă că vei face mulți copii mai fericiți 🙂

2. Ce tip de Specialistă Social Media căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult.

Căutăm o Specialistă Social Media care știe cum să creeze și să execute o strategie de succes pentru un brand în Social Media.

Responsabilitățile tale vor fi…

să creezi și să implementezi o strategie de comunicare unitară în social media;

să postezi cel puțin de 5-7 ori pe zi content interesant pe Facebook, Instagram si YouTube (2 video-uri);

să determini oamenii la conversație și să răspunzi la comentariile fanilor noștri;

să iei interviuri constant de unde să îți iei informații interesante și folositoare pentru oamenii care ne urmăresc;

să vii cu idei de videouri, postări text, poze și alte nebunii care ne pot ajuta să avem o relație mai bună cu fanii noștri;

să inspiri părinții să își dorească să fie cei mai buni părinți care pot fi pentru copiii lor;

să urmărești și să îmbunătățești constant următorii indicatori de performanță:

  • numărul de fani noi zilnic;
  • numărul de înscriși la webinarii din postările din social media;
  • numărul de vizitatori ai site-ului veniți din social media;
  • numărul de share-uri si like-uri săptămânale;
  • numărul de comentarii postate și răspunsuri ale părinților care ne urmăresc.

Ce ne dorim de la tine este ca prin munca ta să inspiri schimbarea atitudinii părinților pentru a-i face mai fericiți pe copii.

… 

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este colega mea, Ioana Ardelean. Ioana a venit la noi în echipa acum 5 ani, din IBM, și alături de ea am filmat o mare parte din programul All About Parenting și alte programe mai mici.

În prezent locuiește în Germania, împreună cu soțul ei, dar a rămas în echipă pentru că rezonează profund cu misiunea All About Parenting. Ioana este responsabilă de tot ce ține de Branding și Comunicare în echipa noastră și este o persoană creativă, cu simțul umorului și cu care poți să vorbești deschis despre orice.

Așa că, dacă îți faci treaba într-un mod conștiincios, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ioana și cu toată echipa.

Vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică. 

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

 Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să-ți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Căutăm o Specialistă Social Media care să știe să creeze și să execute o strategie de succes pentru un brand în Social Media.

4. Deci, NU aplica dacă…

nu știi care sunt orele la care e cel mai bine să postezi pe Facebook și pe Instagram;

nu ai o bună înțelegere despre cum funcționează Facebook, Instagram și Youtube și ce trebuie să faci ca postarea ta să ajungă la cât mai mulți oameni;

nu ai creat niciodată o postare care a avut sute de like-uri;

nu ai creat niciodată o postare care a avut zeci de comentarii sau zeci de share-uri;

nu ai postat niciodată un video pe YouTube și nu ai folosit înainte videouri pentru comunicarea de mesaje;

nu știi să faci din același text un infografic, un slide share și un video;

nu știi să iei un interviu prin care sa scoți cele mai interesante lucruri de la oameni;

nu te trezești cu idei de 15 ori pe zi cu ce ar merge și ce nu ar merge postat pe Facebook sau pe Instagram;

modalitatea ta de a capta atenția este să pui trei semne de exclamare și folosești cuvinte ca “șocant”, “extraordinar” și “tulburător”;

nu știi ce înseamnă să polarizezi și nu ești ok să primești și comentarii negative;

nu știi ce metrici să urmărești pentru succesul în Social Media;

crezi că 3 citate postate pe zi o să ajute la o prezență mai bună pe Facebook;

nu poți lucra singură mult timp, având rolul și obiectivele bine definite;

nu în ultimul rând, nu ești părinte.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Daca totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină si să putem lucra împreună;

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2500 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 15 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting