Căutăm o Specialistă Social Media care vrea să inspire mulți părinți să fie mai buni, alături de noi
Salut,
Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești specialistă Social Media care știe să creeze relații apropiate cu fanii, care are compulsia să găsească și să shareuiasca lucruri faine, care știe să facă o comunitate să participe la conversații și care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel și să lucreze alături de alți 30 de oameni extraordinari care au făcut ca, de la niciun părinte care să urmeze un program de parenting în România să fie acum aproape 10.000 de părinți mai conștienți, atunci acest video este pentru tine!
Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:
Ce tip de Specialistă Social Media căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult
Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă
Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung
De ce să NU aplici la noi
Iar, în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici ca să ajungi unul dintre starurile din echipa noastra.
1. Ce tip de Specialistă Social Media căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult
Căutam o Specialistă Social Media care știe cum să creeze și să execute o strategie de succes pentru un brand în Social Media
care știe orele la care e cel mai bine să postezi pe Facebook;
care are o bună ințelegere despre cum funcționează Facebook și ce trebuie să facă ca postarea ei să ajungă la cât mai mulți oameni;
care a creat înainte postări cu sute de like-uri, zeci de comentarii sau zeci de share-uri;
care a publicat înainte video-uri pe YouTube și a folosit mult video pentru comunicarea de mesaje;
o specialistă în social media care știe să facă din același text un infografic, un slide share și un video;
care atunci când ia un interviu, scoate cele mai interesante lucruri de la oameni;
care se trezește cu idei de 15 ori pe zi cu ce ar merge și ce nu ar merge postat pe Facebook;
care nu folosește trei semne de exclamare sau cuvinte ca “șocant” “extraordinar” și “tulburător” ca să capteze atenția;
care știe ce înseamnă să polarizeze și este ok să primească și comentarii negative;
care știe ce metrici să urmărească pentru succesul în social media;
care nu crede că 3 citate postate pe zi o să ajute la o prezență mai bună pe Facebook;
care poate lucra singură mult timp, având rolul și obiectivele bine definite;
și, nu în ultimul rând este părinte pentru că, din experiența noastră, e foarte greu să scrii pentru părinți fără să fi simțit vreodată acele sentimente.
Ce ne dorim de la tine este să faci lucrurile să se întâmple – poate, aparent, lucruri minore, dar fără de care nu se poate și care atunci când nu sunt făcute, țin pe loc proiecte foarte mari.
Responsabilitățile tale vor fi…
Să postezi cel puțin de 2-3 ori pe zi content interesant pe Facebook, Instagram și YouTube;
Sa determini oamenii la o conversație și să răspunzi la comentariile fanilor noștri;
Să iei interviuri constante de unde să scoți informații interesante și folositoare pentru oamenii care ne urmăresc;
Să creezi și să urmarești strategia de social media consecvent;
Să vii cu idei de videouri, postări text, poze și alte nebunii care ne pot ajuta să avem o relație mai bună cu fanii noștri;
Să inspiri părinții să vrea să fie cei mai buni părinți care pot fi pentru copiii lor;
Vei fi responsabilă să urmarești și să imbunatațești constant următorii indicatori de performanță:
Numărul de fani noi zilnic;
Numărul de vizitatori ai site-ului veniți din social media;
Numărul de share-uri si like-uri săptămanale;
Numărul de comentarii postate și răspunsuri ale părinților care ne urmăresc.
2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă
Poți lucra de acasă (de oriunde, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.
Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este Ștefan Irimia. Este expert în internet marketing și partenerul meu de business.
Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vandut în zeci de mii de exemplare, a ținut primele cursuri în România despre cum să faci business online și a ajutat la creșterea brandurilor celor mai renumiți traineri români.
Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ștefan și cu toată echipa.
(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)
Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…
…este de a ne întâlni cu toții la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.
Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.
Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să îți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.
3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung
Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.
În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…
Am început fără niciun site, nu exista pagină de Facebook și nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe, despre care știam că poate să ajute.
În acest fel am făcut trecerea din zona leadership-ului în afaceri la cea a parentingului.
Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învăţându-i pe părinți cum să îşi rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).
Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.
Mi-am dat seama relativ repede că nu am cum să-mi îndeplinesc această misiune cu ajutorul cursurilor de weekend, că nu este suficient și că nu voi putea ajunge la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele două zile de curs erau oricum insuficiente…
Mi-am pus întrebarea cum pot face să ajungă toată informația pe care eu le-o ofer părinților – mai mult, toată informația pe care eu o am, fără ca întâlnirea fizică cu mine să fie necesară? Cum pot transmite tot ceea ce știu simultan, unor sute de părinți, fiind totuși alături de ei și ajutându-i?
Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.
Programul se numeşte All About Parenting şi are aproximativ 30 de video-uri scurte pentru fiecare lună. Dacă un părinte petrece aproximativ 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic.
Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.
Fast-forward 4 ani…
Am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.
Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.
Avem peste 150.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.
Dar asta nu este de ajuns…
Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru,țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!
Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine.
Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați. De aceea, ne-am dori să schimbăm mentalitatea conform căreia nu ai de ce să înveți să devii un părinte mai bun. În România, un procent foarte mare de copii încă sunt bătuți acasă. Încă mulți copii au stima de sine foarte scăzută. Încă nu suntem suficient de responsabili nici față de noi înșine, nici față de alții.
Așadar, vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.
Această învățare a început pentru mine înainte de a veni pe lume fiul meu, Amos. Dar acum nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest „know how” pe care l-am creat (și pe care îl creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.
A devenit despre copilul tău, despre copiii tuturor părinților din România și nu numai.
De asta avem noi nevoie de tine. Să faci să se întâmple lucruri aparent mici, dar care influențează proiecte foarte mari.
…
Dar, nu vrem sa pierdem timpul tău și timpul nostru și vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm.
Căutăm o Specialistă Social Media…
4. Deci, NU aplica dacă…
nu știi care sunt orele la care e cel mai bine să postezi pe Facebook;
nu ai o bună intelegere despre cum funcționeaza Facebook și ce trebuie să faci ca postarea ta să ajungă la cât mai mulți oameni;
nu ai creat niciodată o postare care a avut sute de like-uri;
nu ai creat niciodată o postare care a avut zeci de comentarii sau zeci de share-uri;
nu aplica dacă nu ai postat niciodată un video pe YouTube și nu ai folosit înainte videouri pentru comunicarea de mesaje;
dacă nu știi să faci din același text un infografic, un slide share și un video;
dacă nu știi să iei un interviu prin care sa scoți cele mai interesante lucruri de la oameni;
dacă nu te trezești cu idei de 15 ori pe zi cu ce ar merge și ce nu ar merge postat pe Facebook;
dacă modalitatea ta de a capta atenția este să pui trei semne de exclamare și folosești cuvinte ca “șocant” “extraordinar” și “tulburător”;
dacă nu știi ce înseamnă să polarizezi și nu ești ok să primești și comentarii negative;
dacă nu știi ce metrici să urmărești pentru succesul în social media;
dacă crezi că 3 citate postate pe zi o să ajute la o prezență mai buna pe Facebook;
dacă nu poți lucra singură mult timp, având rolul și obiectivele bine definite;
și nu în ultimul rând, nu aplica dacă nu ești părinte.
Iar acum, dacă încă ești cu mine…
… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:
1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;
2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;
3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;
4) Dacă totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună;
Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!
P.S. Se oferă recompensă! :))
Recomandă o persoană pe care o consideri potrivită pentru acest rol, iar noi îți răsplătim ajutorul. Dacă angajăm această persoană, tu vei primi un comision de 2000 de lei.
Fără glumă...
Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care ne urmăresc.
Până acum am plătit cu drag de 10 ori câte 2000 de lei și sper să se întâmple cât mai curând.
© Copyright 2021 All About Parenting