Căutăm un Specialist UX care să vină cu idei inovative, care  să crească numărul utilizatorilor care intră zilnic în aplicație

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Specialist UX, care a îmbunătățit aplicații de mobil sau web și care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel și care este dornic să lucreze alături de alți 30 de oameni extraordinari care au făcut ca, de la niciun părinte care să urmeze un program de parenting în România, să fie acum peste 21.000 de părinți mai conștienți, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Ce tip de Specialist UX căutăm și cum vei contribui la schimbarea României și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

Iar, în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici și care sunt următorii pași.

1. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

În prezent, avem peste 200.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 17.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 120.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru, țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine. Acest lucru se realizează prin educație. Însă, din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii. De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

Să lucrezi îndeaproape cu utilizatorii și cu alți experți în domeniu pentru a duce aplicația la un alt nivel.

2. Ce tip de Specialist UX căutăm și cum vei contribui la schimbarea României și poate chiar mai mult

Căutăm un Specialist UX care a mai îmbunătățit înainte aplicații de mobil sau web.

Responsabilitățile tale vor fi…

să faci interviuri cu utilizatorii și să preiei feedback calitativ și cantitativ;

să organizezi wokshop-uri cu experți în aplicații mobile și cu utilizatorii pentru a documenta soluțiile identificate;

să rulezi procese în detaliu și să experimentezi pentru a contura cele mai bune soluții de implementat;

să analizezi modul în care folosesc utilizatorii funcțiile aplicației și să propui modificări de îmbunătățire a acesteia;

să prioritizezi, în baza datelor colectate și analizate, care sunt funcțiile cu cel mai mare impact asupra utilizatorilor, pe care să le dezvolte echipa de dezvoltatori;

să faci wireframes și prototipuri pentru funcțiile noi și să le testezi cu utilizatorii;

să urmărești implementarea designului, după care să testezi din nou.

Ce ne dorim de la tine este să experimentezi și să rulezi cât mai multe procese și să contribui cu idei inovative care să ducă la creșterea numărului de utilizatori care intra zilnic în aplicație.

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Suntem o echipă prezentă pe toate cele 6 continente, în care fiecare coleg simte că îndeplinește o lucrare unică, care e special menită pentru el.

Dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță locul tău este în echipa noastră.

Lucrăm în întregime de la distanță, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să-ți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Căutăm un Specialist UX cu experiență în crearea de aplicații de mobil sau web.

4. Deci, nu aplica dacă…

nu ai mai făcut chestionare și interviuri cu utilizatorii unei aplicații pentru a primi feedback calitativ și cantitativ;

nu îți place să interacționezi cu experți în domeniul aplicațiilor mobile și cu utilizatorii;

nu îți place să rulezi procese pentru a identifica soluții care să răspundă nevoilor utilizatorilor și nu ești obișnuit să documentezi în detaliu funcționalități noi;

nu știi să analizezi datele despre modul în care folosesc utilizatorii o aplicație pentru a propune îmbunătățiri ale acesteia;

nu știi să identifici funcțiile cu cel mai mare impact asupra utilizatorilor pentru a le prioritiza în vederea dezvoltării acestora;

nu poți argumenta importanța pe care o vezi în dezvoltarea unei noi funcții într-o aplicație;

nu ai mai făcut wireframes și prototipuri pentru funcțiile noi ale unei aplicații;

nu ai mai urmărit implementarea unui design de aplicație;

nu în ultimul rând, nu îți place să lucrezi îndeaproape cu utilizatorii aplicației la care lucrezi.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

și dacă bifezi lucrurile de care am vorbit mai înainte, și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, atunci uite ce ai de făcut ca să aplici pentru acest proiect:

1) dă click pe linkul de mai jos și completează formularul de acolo,

2) dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate,

3) dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor, să ne cunoaștem,

4) dacă și acolo suntem ok, cu siguranță vom gasi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeasi pagină și să putem să lucrăm împreună.

Așa că, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia așept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 10 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2021 All About Parenting

Te anunțămcând încep înscrierile

Te anunțămcând încep înscrierile

Completează datele tale și noi te vom anunța pe email

Îți mulțumesc pentru răspunsul tău! În curând te voi anunța când are loc următorul seminar. Fii cu ochii pe Inbox!