Căutăm Specialist PR care vrea să contribuie la schimbarea în bine a relațiilor dintre părinții și copiii din țară și din întreaga lume

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Specialist Relații Publice, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel și care este dornic(ă) să lucreze alături de alți 30 de oameni extraordinari care au făcut ca, de la niciun părinte care să urmeze un program de parenting în România, să fie acum peste 21.000 de părinți mai conștienți, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Ce tip de Specialist PR căutăm

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

1. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durată de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

În prezent, avem peste 200.000 de părinți români care ne citesc săptămânal email-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru, țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine. Acest lucru se realizează prin educație. Însă, din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii. De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

Să inspiri mii de părinți să învețe despre relația cu copiii lor… ceea ce înseamnă că vei contribui la generații de copii mai împliniți, mai echilibrați și cu mai multă încredere în ei și în ceilalți.

2. Ce tip de Specialist PR căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult.

 Căutăm Specialist PR care știe cum să creeze și să execute o strategie de comunicare prin care să facă brandul All About Parenting cât mai cunoscut părinților din România.

Responsabilitățile tale vor fi…

Să creezi și să implementezi o strategie de comunicare pentru a promova și a poziționa brandul All About Parenting ca fiind locul #1 pentru educația părinților despre comportamentul copiilor;

Să faci un proiect extraordinar de PR în fiecare trimestru, cum este campania de comunicare “Educă azi, ca să nu vindeci mâine”;

Să propui și să implementezi apariții media, pe cele mai potrivite canale (TV, Radio, print, online), conform strategiei agreate;

Să scrii materialele de comunicare necesare (articole, interviuri, advertoriale etc.);

Să folosești bugetul de PR în mod inteligent și să combini atât colaborări plătite, cât și colaborări gratuite;

Să inițiezi și să întreții colaborări cu influenceri și bloggeri, pe care îi consideri potriviți pentru a ajunge la cât mai mulți părinți din România (atât din zona de parenting, cât și din alte domenii);

Să identifici oportunități de colaborare pe termen lung pentru promovarea programului All About Parenting;

Indicatori de performanță:
Numerele critice pe care le vei urmări în activitatea ta sunt numărul lunar de apariții media și reach-ul aparițiilor media. 

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este colega mea, Ioana Ardelean. Ioana a venit la noi în echipa acum 5 ani, din IBM, și alături de ea am filmat o mare parte din programul All About Parenting și alte programe mai mici.

În prezent locuiește în Germania, împreună cu soțul ei, dar a rămas în echipă pentru că rezonează profund cu misiunea All About Parenting. Ioana este responsabilă de tot ce ține de Branding și Comunicare în echipa noastră și este o persoană creativă, cu simțul umorului și cu care poți să vorbești deschis despre orice.

Așa că, dacă îți faci treaba într-un mod conștiincios, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ioana și cu toată echipa.

Vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică. 

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

 Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să-ți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Căutăm Specialist PR care știe cum să creeze și să execute o strategie de relații publice prin care să facă brandul All About Parenting cunoscut părinților din România.

4. Deci, NU aplica dacă…

Nu ai experiență în relații publice și nu ai un networking foarte bun în acest domeniu;

Nu ai scris materiale de comunicare până acum (articole, interviuri, advertoriale);

Nu ai lucrat cu bloggeri și influenceri;

Nu ai negociat apariții media la TV, radio, print și online;

Nu știi cum să combini apariții și colaborări plătite cu apariții gratuite;

Nu cunoști la perfecție gramatica limbii române și ai nevoie de o altă pereche de ochi pentru a corecta textele tale;

Nu-ți sar în ochi imediat greșelile dintr-un text și nu îți vine din instinct să le corectezi;

Unul dintre punctele tale forte nu este atenția la detalii;

Modalitatea ta de a capta atenția este să pui trei semne de exclamare și să folosești cuvinte ca “șocant”, “extraordinar”, “tulburător”, “pandemie” sau “covid”;

Nu poți lucra independent mult timp, având rolul și obiectivele bine definite.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest job:

Trimite un video colegei mele Ioana (poate fi selfie realizat cu telefonul sau înregistrat pe calculator) la ioana.ardelean@allaboutparenting.ro în care răspunzi la câteva întrebări:

1) Ce experiență și ce abilități ai pe rolul de Specialist PR?

2) Ce te-a determinat să aplici pentru acest rol?

3) De unde ai aflat de acest rol?

Cu cât sunt mai detaliate răspunsurile la primele 2 întrebări, cu atât mai bine.

Ce se întâmplă după ce aplici:

Fiecare email de aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv). Dacă răspunsul este pozitiv, te vom ruga să te programezi la un interviu online de 30 de minute.

Dacă după această discuție considerăm că poți fi persoana potrivită, atunci vom avea un interviu detaliat de 2 ore. Insă, e un altfel de interviu. Adică, tu ii vei lua interviu Ioanei (Brand & Communication Manager) și îi vei putea pune toate întrebările la care ai nevoie de răspunsuri. 

Scopul acestei discutii este să îți poti lua toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți stabili obiectivele pentru primele 3 luni, dacă ai veni în echipa noastră. Deci, vei construi o serie de obiective și i le vei prezenta ulterior Ioanei.

Dacă toate lucrurile sunt ok, veți discuta despre o ofertă atractivă de recompensare care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună.

Apoi, vom pune obiectivele stabilite într-un soft de obiective și te vom ruga să le actualizezi săptămânal. Dacă performanța este cea asumată (sau aproape de cea asumată), atunci avem începutul unei prietenii pe termen lung.

Așa că, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

 Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 10 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2021 All About Parenting

Te anunțămcând încep înscrierile

Te anunțămcând încep înscrierile

Completează datele tale și noi te vom anunța pe email

Îți mulțumesc pentru răspunsul tău! În curând te voi anunța când are loc următorul seminar. Fii cu ochii pe Inbox!