Căutăm un Specialist Comunicare care să întrețină și să dezvolte o comunitate de părinți făcând din aplicația Parents o resursă indispensabilă utilizatorilor ei

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Specialist Comunicare, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel și care este dornică să lucreze alături de alți 30 de oameni extraordinari care au făcut ca, de la niciun părinte care să urmeze un program de parenting în România, să fie acum peste 17.000 de părinți mai conștienți, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Ce tip de Specialist Comunicare căutăm

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

 

Iar, în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici și care sunt următorii pași.

1. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durată de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

În prezent, avem peste 200.000 de părinți români care ne citesc săptămânal email-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru, țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine. Acest lucru se realizează prin educație. Însă, din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii. De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

Să gestionezi întreaga comunitate Parents, să inspiri mii de părinți să învețe despre relația cu copiii lor, chiar și unii de la alții (ceea ce înseamnă că vei face mulți copii mai fericiți 🙂

2. Ce tip de Specialist Comunicare căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult.

Căutăm un Specialist Comunicare care știe cum să creeze și să execute o strategie de comunicare cu un engagement ridicat.

Responsabilitățile tale vor fi…

să informezi prin email utilizatorii Parents despre toate îmbunătățirile aduse aplicației, odată cu fiecare release;

să scrii articole de blog relevante care să explice îmbunătățirile aduse aplicației și cum îi pot acestea ajuta pe părinți;

să monitorizezi și să îmbunătățești constant rezultatele strategiei de comunicare, indicatori ca engagement rate sau open rate;

să vii cu idei creative de provocări și alte campanii pentru a face comunitatea Parents locul unde părinții găsesc ce au nevoie pentru a-i face pe copii mai fericiți;

să acorzi atenție nevoilor părinților din comunitatea Parents și să adaugi conținut video valoros, cum este Episodul zilei;

să scrii texte cu impact, raportat la forma de comunicare (notificări, email-uri, articole blog, secțiuni ale aplicației);

să urmărești și să îmbunătățești constant impactul textelor pe care le scrii;

să monitorizezi conținutul aplicației și să propui îmbunătățiri;

Ce ne dorim de la tine este să inspiri părinții să utilizeze aplicația Parents, zi de zi. Acolo vor avea acces la informații valoroase, îi vor avea pe cei dragi aproape și vor găsi sprijinul întregii comunități.

… 

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este Ștefan Irimia. Este expert în internet marketing și partenerul meu de business.

 Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vândut în zeci de mii de exemplare, a ținut primele cursuri în România despre cum să faci business online și a ajutat la creșterea brandurilor celor mai renumiți traineri români.

Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ștefan și cu toată echipa.

Vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică. 

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

 Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să-ți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Căutăm un Specialist Comunicare care să știe să creeze și să execute o strategie de comunicare prin care va ajuta părinții care vor să își crească copiii altfel, să aibă acces la informații valoroase și la o comunitate care are același scop, de a-i face pe copii mai fericiți.

4. Deci, NU aplica dacă…

nu știi să creezi și să execuți o strategie de comunicare;

nu ai scris niciodată emailuri cu un open rate ridicat;

nu ai scris niciodată articole de blog foarte apreciate de cititori;

nu știi cum să măsori impactul textelor scrise de tine;

nu știi să adaptezi textul în funcție de audiență, tipul mesajului și canalul de comunicare folosit;

nu știi să utilizezi instrumente online ca WordPress, Canva sau dashboard-ul unei aplicații;

nu știi să identifici conținut video relevant pentru audiența ta;

nu ai numeroase idei creative de provocări și campanii de comunicare pe care să le propui comunității pe care o gestionezi;

nu te poți manageria singură mult timp, având rolul și obiectivele bine definite;

nu iubești pur și simplu să scrii și nu îți vin cu ușurință idei de texte și acțiuni creative care să trezească interesul unei comunități întregi;

nu în ultimul rând, nu ești părinte.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Daca totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină si să putem lucra împreună;

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2500 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 15 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2021 All About Parenting