Căutăm un Copywriter avansat care să schimbe viețile a sute de copii români în fiecare săptămână

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Copywriter experimentat, care a scris povești și texte emoționante, care iubește copiii și ar vrea să lucreze alături de 70 de oameni extraordinari pentru educarea unei noi generații de părinți, atunci acest mesaj este pentru tine.

Iar dacă nu ești colaboratorul pe care îl căutăm… poți câștiga 5000 de lei dacă ne recomanzi omul cu care vom ajunge să lucrăm!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Ce tip de Copywriter căutăm și cum vei contribui la schimbarea României și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

Iar, în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici și care sunt următorii pași.

1. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea All About Parenting, pentru mine, a început acum mai bine de 12 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting. 

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție… 

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

 

(Nia Cremene prezentând unul din seminariile noastre înainte de Coronavirus)

În 4 ani, am ajuns de la a fi un „lup singuratic” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. Astăzi, echipa All About Parenting se apropie de 70 de persoane, are 7 naționalități diferite și acoperă 4 limbi în care ne adresăm clienților noștri din întreaga lume.

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, în ultimii 4 ani am întâlnit peste 500.000 de părinți care au participat la seminariile noastre pe care le oferim gratuit atât online, cât și fizic.

Urania Cremene

Florin Amariei

Maria Țolescu

Irina Irgoveanu

În prezent, avem peste 600.000 de părinți care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 30.000 de părinți care au intrat în programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

All About Parenting a început în România, însă, de la început am fost în contact cu cercetători de la un număr de universități din întreaga lume – azi, sunt peste 40! Ceea ce la început părea doar un proiect local și-a luat avânt și se extinde treptat în alte țări în fiecare an.

Acest lucru se datorează faptului că bazele programului All About Parenting (cum ar fi Teoria Autodeterminarii) sunt universale și funcționează indiferent de limbă, cultură, rasă, clasă socială etc. All About Parenting nu este „opinia unei singure mame”, ca multe bloguri pe acest subiect și nu oferă „rețete” pe care să le urmezi.

În schimb, transpunem într-un limbaj simplu, pe care părinții și copiii îl folosesc în fiecare zi, concepte complexe, încercate și testate, din cele mai recente cercetări în psihologie.

În ultimii 2 ani, am tradus, filmat și editat programul All About Parenting în engleză, polonă și rusă. În următorii 2 ani, dorim să ne creștem echipa în țările vorbitoare de limbă germană, spaniolă, franceză și italiană.

DAR… deși pare că avem realizări notabile, ceea ce am făcut până acum este foarte puțin față de ceea ce vrem să realizăm în următorii 10 ani.

În următorii 3 ani vrem să fim prezenți în peste 30 de țări. Suntem conștienți că este un obiectiv un pic nebun pentru o echipă mică ca a noastră, dar asta ne entuziasmează și mai mult.

Viziunea noastră este să inspirăm o „masă critică” de părinți din toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți la rândul lor.

Din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Adevărul este că nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii (adică, parentingul). De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca, în cât mai multe țări, părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii, cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

2. Ce tip de Copywriter căutăm și cum vei contribui la educarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Căutăm un Copywriter avansat care:

 știe să folosească metafore și comparații ca să facă oamenii să înțeleagă ușor concepte complexe;

 scrie texte emoționante, pe subiecte sensibile, însă fără a deveni melodramatic și fără a folosi cuvinte de soiul „șocant” sau „tulburător”;

 scrie povești emoționante care ating inimile părinților și care uneori sunt sheruite in mod viral în social media;

știe să facă diferența între ‘features’ și ‘benefits’;

știe cine sunt Ogilvy, Bencivenga, Hopkins, Frank Kern sau Dan Kennedy;

 a scris landing page-uri de vânzare, scripturi de videouri, campanii de email sau squeeze page-uri;

Permite-mi să repet asta: căutăm un copywriter care are deja experiență solidă în online, ai lucrat cu landing page-uri, scripturi de video, campanii de email și așa mai departe.

 are o structură clară pentru ce trebuie să conțină un landing page, un video de vânzare sau un squeeze page;

 are grijă ca în procesul său de copywriting pentru un landing page să rezolve obiecțiile înainte de a încheia mesajul;

 știe să facă un wireframe pentru a explica designer-ului ce imagini și unde trebuie puse;

 știe să creeze avatarul unui cititor și știe să scrie conversațional către acel avatar;

 știe să se exprime în scris cu propoziții, în loc de fraze lungi;

 cunoaște foarte bine gramatica limbii române și are un vocabular bogat;

 știe să facă research sau să ia interviuri experților pentru a înțelege conceptele despre care trebuie să le vorbească altora.

Credem că este greu să scrii pentru părinți fără să fi fost vreodată încercat de emoțiile și sentimentele specifice părinților.

Fără să fi trecut vreodată prin frica de a eșua în educația copiilor tăi. Fără să fi simțit vreodată bucuria adusă de zâmbetul propriului copil.

Sau fără să fi simțit nervii, furia, și toate sentimentele de revoltă pe care le trezește în tine un copil care nu vrea să facă ceea ce este bine pentru el.

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este colega mea, Ioana Ardelean. Ioana a venit la noi în echipa acum 5 ani, din IBM, și alături de ea am filmat o mare parte din programul All About Parenting și alte programe mai mici – deci, Ioana știe foarte bine conținutul nostru.

În prezent locuiește în Germania cu soțul ei și lucrează complet la distanță de mai bine de 3 ani. Ioana este responsabilă de  tot ce ține de Branding și Comunicare în echipa noastră. Este o persoană creativă, cu simțul umorului și cu care poți vorbi deschis.

Așa că, dacă îți faci treaba într-un mod conștiincios, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ioana și cu toată echipa.

Lucrăm în întregime de la distanță, iar programul de lucru este flexibil, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde te-ai afla, practic), atâta timp cât participi la întâlnirea zilnică.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială online, Aprilie 2021)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Căutăm un Copywriter avansat.

4. Deci, nu aplica dacă…

 nu știi să folosești metafore și comparații ca să faci oamenii să înțeleagă ușor concepte complexe;

 nu știi să faci diferența între features și benefits;

nu știi cine sunt Ogilvy, Bencivenga, Hopkins, Frank Kern sau Dan Kennedy;

ai scris esee și rezumate și crezi că asta te face un bun copywriter;

nu ai scris landing page-uri de vânzare, scripturi de videouri, campanii de email sau squeeze page-uri;

nu ai o structură clară pentru ce trebuie să conțină un landing page, un video de vânzare sau un squeeze page;

 nu știi să faci un wireframe prin care să explici designer-ului ce imagini trebuie puse și unde;

folosești fraze lungi și nu știi să te exprimi în propoziții scurte – de exemplu, textele tale au paragrafe mai lungi de 4 rânduri;

nu știi să creezi avatarul unui cititor sau nu știi ce înseamnă asta;

folosești fraze lungi și nu știi să te exprimi în propoziții scurte;

textele tale au paragrafe mai lungi de 5 rânduri;

nu știi ce este un “one liner”;

și, nu în ultimul rând, nu aplica dacă nu ești părinte.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își crește copiii altfel, te invit să aplici folosind butonul de mai jos.

Ce se întâmplă după ce aplici

Fiecare email de aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv). Dacă răspunsul este pozitiv, te vom ruga să te programezi la un interviu online de 30 de minute. 

Dacă după acest interviu considerăm că poți fi persoana potrivită, atunci te vom ruga să faci câteva exerciții practice să ne arăți cum scrii.

Dacă totul arată bine, vei avea a doua rundă de interviuri cu Ioana Ardelean.

Dacă și acolo suntem ok, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 5000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare – de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 12 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting