Căutăm o persoană din Cluj, care va fi responsabilă cu împachetarea și expedierea coletelor pentru clienți

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești genul de persoană careia îi place să împacheteze și să trimită colete, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți care își cresc copiii mai frumos și care este dornică să lucreze alături de alți 30 de oameni extraordinari, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Ce tip de persoană căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult.

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

1. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

În prezent, avem peste 200.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru, țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine. Acest lucru se realizează prin educație. Însă, din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii. De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

Să faci lucruri aparent mici – cum e trimisul de colete prin curier – dar care influențează multe vieți de copii și părinți.

2. Ce tip de persoană căutăm și cum vei contribui la o viață mai bună pentru o generație de copii și poate chiar mai mult.

Imaginează-ți următorul scenariu… Jobul tău este să… împachetezi și să trimiți colete.

Dar nu sunt orice fel de colete. Sunt genul de cadouri care vor face ziua bună oricui părinte care le primește.

Mai mult, sunt cadouri de suflet care vor “atinge” viața unor copii pentru că părinții lor vor învăța să îi crească mai frumos. Să le vorbească cu respect. Să le arate mai multă dragoste.

Uneori vei trimite cărți, alteori agende personalizate, alteori tricouri frumos colorate. Genul de lucruri care vor pune un zâmbet pe fața fiecărei persoane care va primi ceea ce le trimiți tu.

Desigur, sunt și dezavantaje și nu e totul roz. De exemplu, va trebui să fii atent la detalii și să suni părinții care nu au trecut adresa corect, ca să nu ți se întoarcă coletele și să plătești transportul de 2 ori.

Iată ce așteptări avem de la tine…

Să fii o persoană care lucreză repede și nu pierde vremea;

Să îți placă să împachetezi și să expediezi colete, fără să te plictisești;

Să pui mâna pe telefon și să suni persoanele care nu au adresă sau au adresa trecută greșit;

Să urmarești cu atenție borderourile de expediere și să nu îți scape niciun detaliu;

Să gestionezi cu succes stocurile și să planifici întreaga activitate de expediere colete;

Să lucrezi organizat, curat și ordonat;

Să scrii și să comunici corect;

Să scrii repede la calculator;

Să menții o bună relație cu curierii;

Să acționezi în așa fel încât cel puțin un client pe săptămână să spună “Uau!” după ce a vorbit cu tine.

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este Ștefan Irimia. Este expert în internet marketing și partenerul meu de business.

Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vândut în zeci de mii de exemplare, a ținut primele cursuri în România despre cum să faci business online și a ajutat la creșterea brandurilor celor mai renumiți traineri români.

Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ștefan și cu toată echipa.

Vei lucra de la biroul nostru din Cluj.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să-ți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Căutăm o persoană rapidă care locuiește în Cluj și căreia îi face plăcere să împacheteze și să trimită colete.

4. Deci, NU aplica dacă…

nu îți place să împachetezi și să expediezi colete, fără să te plictisești;

nu lucrezi repede;

nu știi să gestionezi stocuri;

nu scrii foarte repede la calculator;

nu ai atenție la detalii;

nu lucrezi organizat, curat și ordonat;

nu știi să scrii sau să comunici corect;

nu știi să menții o bună relație cu curierii.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își crește copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest job:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Dacă totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 12 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2022 All About Parenting