Căutăm o clientă din programul

All About Parenting pentru rolul de Trainer

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, și dacă ești deja în programul All About Parenting, ai experiență de vorbit în public, vrei să contribui la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel și ți-ar plăcea să lucrezi alături de alți 30 de oameni extraordinari care au făcut ca, de la niciun părinte care să urmeze un program de parenting în România, să fie acum peste 21.000 de părinți mai conștienți, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Ce tip de persoană căutăm și cum vei contribui la schimbarea României și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

De ce să NU aplici la noi

1. Ce tip de Trainer căutăm și cum vei contribui la schimbarea României și poate chiar mai mult.

Căutăm o persoană carismatică, obișnuită să vorbească în fața a grupuri de oameni. Asta înseamnă ca are o vechime de peste 3 ani în a vorbi în fața a grupuri de oameni și face asta cu entuziasm și putere de convingere.

persoană care are umor și face oamenii să râdă la fiecare 10 minute.

Care poate să învețe un conținut gata validat și să-l redea cât mai fidel. 

Care nu obosește să vorbească cu oamenii toata ziua la telefon, pe Zoom sau față în față.

Și, care a cumparat programul All About Parenting în trecut și a pus în practică ceea ce a învățat din el.

Avem nevoie de tine…

…să inspiri părinții să fie cea mai bună variantă a lor pentru copii, să fie cei mai buni părinți care pot fi pentru copiii lor.

Să îi inspiri să investească în educația lor ca părinți în urma webinarului prezentat de tine sau în urma unei conversații cu tine la telefon. 

Responsabilitatea ta va fi sa ții 2 sau 3 webinarii pe săptămână și apoi să suni părinții care au participat la webinar.

Vrem să oferim o experiență extraordinară oamenilor care ne urmăresc. Dacă ai participat la rândul tău la alte webinarii în trecut, probabil îți poți imagina ce plăcut ar fi fost să te sune trainerul și să te întrebe cum ți s-a părut și ce mai ai nevoie.

Eu am avut experiența aceasta cu alți experți din SUA și Canada și a fost grozav.

De multe ori, o voce umană, caldă și de încredere, e tot ce au nevoie unii părinți ca să decidă să investească în educația lor.

2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este colega mea, Ioana Ardelean. Ioana a venit la noi în echipa acum 5 ani, din IBM, și alături de ea am filmat o mare parte din programul All About Parenting și alte programe mai mici.

În prezent locuiește în Germania, împreună cu soțul ei, dar a rămas în echipă pentru că rezonează profund cu misiunea All About Parenting. Ioana este responsabilă de tot ce ține de Branding și Comunicare în echipa noastră și este o persoană creativă, cu simțul umorului și cu care poți să vorbești deschis despre orice.

Așa că, dacă îți faci treaba într-un mod conștiincios, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ioana și cu toată echipa.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…

Vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să-ți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Am început fără niciun site, nu exista pagină de Facebook și nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe, despre care știam că poate să ajute.

În acest fel am făcut trecerea din zona leadership-ului în afaceri la cea a parentingului.

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învăţându-i pe părinți cum să îşi rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Mi-am dat seama relativ repede că nu am cum să-mi îndeplinesc această misiune cu ajutorul cursurilor de weekend, că nu este suficient și că nu voi putea ajunge la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele două zile de curs erau oricum insuficiente…

Mi-am pus întrebarea cum pot face să ajungă toată informația pe care eu le-o ofer părinților – mai mult, toată informația pe care eu o am, fără ca întâlnirea fizică cu mine să fie necesară? Cum pot transmite tot ceea ce știu simultan, unor sute de părinți, fiind totuși alături de ei și ajutându-i?

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

Programul se numeşte All About Parenting şi are aproximativ 30 de video-uri scurte pentru fiecare lună. Dacă un părinte petrece aproximativ 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic.

Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

Avem peste 300.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 26.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru, țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați. De aceea, ne-am dori să schimbăm mentalitatea conform căreia nu ai de ce să înveți să devii un părinte mai bun. În România, un procent foarte mare de copii încă sunt bătuți acasă. Încă mulți copii au stima de sine foarte scăzută. Încă nu suntem suficient de responsabili nici față de noi înșine, nici față de alții.

Așadar, vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Această învățare a început pentru mine înainte de a veni pe lume fiul meu, Amos. Dar acum nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest „know how” pe care l-am creat (și pe care îl creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.

A devenit despre copilul tău, despre copiii tuturor părinților din România și nu numai.

De asta avem noi nevoie de tine. Să inspiri alți părinți să investească în educația lor, așa cum ai facut-o și tu la rândul tău atunci când ai ales să intri in programul All About Parenting, să il urmarești si să îl pui în practică.

… 

Dar, nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru și vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm.  

Căutăm o persoană carismatică pentru rolul de Program Advisor & Trainer.

4. Deci, NU aplica dacă…

nu ești părinte și client in programul All About Parenting

nu ai o vechime de peste 3 ani în a vorbi în fața altor oameni

nu ești o persoană persuasivă

nu îți place să vorbești cu oamenii toată ziua la telefon, pe Zoom sau față în față

și nu în ultimul rând, dacă nu ești ok să înveți un conținut gata validat și să-l redai într-un mod atractiv dar cât mai fidel.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit mai înainte și dacă vrei să contribui la o nouă generatie de părinți care își cresc copiii altfel, atunci uite ce ai de făcut ca să aplici pentru acest rol:  

1) Dă click pe linkul de mai jos și completează formularul de acolo.

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas unde îți vom cere să ne trimiți un scurt video cu tine prezentând un concept de maxim 5-10 minute

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor să ne cunoaștem.

4) Dacă totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație să putem să lucrăm împreună.

Așa că, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc! 

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2500 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 15 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting