Căutăm un Product Owner experimentat care să ne ajute să facem mai frumoasă viața a milioane de copii 

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Product Owner cu experință în dezvoltarea de aplicații web sau de mobil, care iubește copiii și ar vrea să lucreze alături de 100 de oameni extraordinari pentru educarea unei noi generații de părinți, atunci acest mesaj este pentru tine.

Iar dacă nu ești colaboratorul pe care îl căutăm… poți câștiga 5000 de lei dacă ne recomanzi omul cu care vom ajunge să lucrăm!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Ce tip de Product Owner căutăm

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

Iar, în final, dacă chiar îți dorești și toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici ca să ajungi unul dintre profesioniștii din echipa noastră.

1.  Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Povestea All About Parenting, pentru mine, a început acum mai bine de 12 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting. 

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție… 

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

În 4 ani, am ajuns de la a fi un „lup singuratic” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. Astăzi, echipa All About Parenting se apropie de 100 de persoane, are 7 naționalități diferite și acoperă 6 limbi în care ne adresăm clienților noștri din întreaga lume.

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, în ultimii 2 ani am întâlnit peste 600.000 de părinți care au participat la seminariile noastre pe care le oferim gratuit atât online, cât și fizic.

În prezent, avem peste 1.000.000 de părinți care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 50.000 de părinți care au intrat în programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

All About Parenting a început în România, însă, de la început am fost în contact cu cercetători de la un număr (azi, sunt peste 40!) de universități din întreaga lume. Ceea ce la început părea doar un proiect local și-a luat avânt și se extinde treptat în alte țări din întreaga lume.

Acest lucru se datorează faptului că bazele programului All About Parenting (cum ar fi Teoria Autodeterminarii) sunt universale și funcționează indiferent de limbă, cultură, rasă, clasă socială etc. All About Parenting nu este „opinia unei singure mame”, ca multe bloguri pe acest subiect și nu oferă „rețete” pe care să le urmezi.

În schimb, transpunem într-un limbaj simplu, pe care părinții și copiii îl folosesc în fiecare zi, concepte complexe, încercate și testate, din cele mai recente cercetări în psihologie.

Ce vrem să realizăm în viitor

În ultimii ani, am tradus, filmat și editat programul All About Parenting în engleză, germană, polonă, portugheză și rusă. În următorii 2 ani, dorim să ne creștem echipa în țările vorbitoare de limbă spaniolă, franceză și italiană.

DAR… deși pare că avem realizări notabile, pentru a putea ajuta cu adevărat o întreagă generație de părinți să își crească copiii altfel, trebuie să ne folosim de noile tehnologii și să venim mai aproape de ei, în locuri în care părinții stau acum.

Din păcate, nu există încă o aplicație specială pentru părinți, care să-i unească, să se ajute între ei, și mai ales, să le ofere soluții punctuale la problemele pe care le au.

Iar acesta este unul dintre motivele pentru care foarte mulți părinți se simt copleșiți și, mai mult, se simt ciudat dacă încearcă să își crească copiii diferit de ceilalți. 

Dacă, de exemplu, încearcă să construiască copiilor o stimă de sine puternică, să le ofere conectarea emoțională de care au nevoie și independența pe care ar trebui să o aibă un viitor adult pentru ca apoi, când ajunge să își ia viața în propriile mâini, să nu fie un simplu pion care urmează regulile puse de alții, ci să fie un lider independent care face mâine o lume mai bună.

De aceea, ne-am propus în urmă cu 3 ani să creăm această aplicație, cu ambiția de a fi cea mai bună aplicație pentru părinții din România și poate chiar mai mult.

Am lucrat timp de 3 ani cu o echipă de programatori geniali și am transformat ideea în realitate. În prezent aplicația are 2 părți mari. 

Prima parte a aplicației găzduiește Evenimentele All About Parenting. Peste 60.000 de părinți se înscriu la seminariile pe care le organizăm, în fiecare lună. Fiecare părinte care se înscrie la seminar, primește un cont în aplicația Parents.

Aici, părinții pot să vadă toate seminariile live, GRATUITE, pe care le organizăm zi de zi, în mai multe limbi. Își pot alege titlurile care îi interesează cel mai mult și se pot înscrie ușor, pentru că au deja contul creat.

A doua parte a aplicației oferă un context de învățare în care părinții pot să parcurgă programul All About Parenting, dar pot și să caute soluții rapide la problemele de zi cu zi. Pot căuta după probleme specifice cum sunt “certurile între frați” și să găsească un video care să le spună ce să facă imediat. Desigur, dacă vor vrea o abordare completă cu cap și coadă, vor urmări un curs video de 3 ore despre Conflictele între Frați, direct din aplicație. Însă, părinții vor avea ambele variante: și soluții rapide pe termen scurt și soluții complete.

Aceasta este și modalitatea de monetizare a aplicației. Nu vom vinde datele utilizatorilor în niciun fel. În schimb, vom vinde în continuare educație pentru părinți, ceea ce facem cu din ce în ce mai mult succes, de peste 7 ani. 

Știm că am încălcat de la bun început toate principiile “lean start-up”. Nu am pornit de la un MVP pe care să iterăm și să “testăm” ca să vedem ce merge. În schimb, am pariat pe funcții care știm că funcționează (pentru că părinții le folosesc în alte servicii ca Facebook, Instagram sau WhatsApp) și vrem să le facem mai bine decât ei, dar și mai personalizat pentru că ne adresăm doar părinților. 

Ne-am angajat să facem această aplicație să ajungă în telefoanele cat mai multor părinți din întreaga lume și suntem pregătiți să investim în continuare energie, timp și bani până când o vom transforma în ceva extraordinar.

Și de aceea avem nevoie de tine.

2. Ce tip de Product Owner căutăm și cum vei contribui la schimbarea mai multor generații de părinți

Căutăm un Product Owner cu experiență în dezvoltarea de aplicații web și de mobil.

Aplicatia noastra are acum peste 30.000 de utilizatori si dorinta de a veni in intampinarea nevoilor lor adauga complexitate pe zi ce trece.

Product Ownerul ideal va lua în grijă o secțiune importantă din aplicație, apoi o va întreține și dezvolta împreună cu echipa de programatori la un standard de calitate foarte ridicat.

Responsabilitățile tale vor fi…

 să scrii și să prioritizezi User Stories în baza nevoilor de bussiness și ale utilizatorilor;

 să lucrezi cu designeri de User Interface si User Experience pentru a pregati wireframe-uri, fluxuri și prototipuri, înainte de fiecare sprint;

 să recrutezi profesionisti in echipa noastra; suntem putini, asa ca avem nevoie de tine sa dai o mana de ajutor pentru construirea echipei;

 să vorbesti cu diferite echipe externe si sa le alegi pe acelea care pot sa ne serveasca cel mai bine si care pot să funcționeze independent;

să conduci sprinturi de design și development;

 să gestionezi implementările și lansările noi (scrierea de release notes, monitorizarea procesului de testare și comunicarea noutăților utilizatorilor);

 și, în final, să monitorizezi și să raportezi progresul și costurile proiectului.

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este colega mea, Teo Călin. Teo a venit la noi în echipa acum 4,5 ani, de la Endava, și a învățat singură tot procesul AGILE.

A lucrat de la început remote, deși locuiește în Cluj cu familia ei. Teo este responsabilă cu tot ce ține de dezvoltarea de IT în echipa noastră. Este o persoană foarte pusă pe acțiune, cu simțul umorului și cu care poți vorbi deschis.

Așa că, dacă îți faci treaba într-un mod conștiincios, cu siguranță te vei înțelege bine cu Teo și cu toată echipa.

Lucrăm în întregime de la distanță, iar programul de lucru este flexibil, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde te-ai afla, practic), atâta timp cât participi la întâlnirea zilnică.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

(echipa All About Parenting la întâlnirea de la Cluj, Iulie 2022)

(echipa All About Parenting la întâlnirea de la Cluj, Iulie 2022)

)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Avem nevoie de un Product Owner cu experiență în echipa noastră…

4. Deci, nu aplica dacă…

nu știi să scrii și să prioritizezi User Stories;

 nu ai mai lucrat cu designeri de User Interface si User Experience pentru a pregăti wireframe-uri, fluxuri și prototipuri;

nu ai mai recrutat profesioniști extraordinari în trecut;

nu ai mai lucrat cu echipe de programatori;

nu știi să conduci întâlniri folosind metoda SCRUM;

nu ai mai scris release notes și nu știi să monitorizezi procesul de testare pentru a avea lansări fără buguri;

 nu ai mai monitorizat costurile unui proiect și nu ești prieten cu excel-ul.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își crește copiii altfel, te invit să aplici folosind butonul de mai jos.

Ce urmează după ce aplici

Fiecare email de aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv). Dacă răspunsul este pozitiv, te vom ruga să te programezi la un interviu online de 30 de minute.

Dacă după acest interviu considerăm că poți fi persoana potrivită, atunci te vom ruga să faci câteva exerciții practice să ne arăți cum lucrezi.

Dacă totul arată bine, vei avea a doua rundă de interviuri cu Teo Călin.

Dacă și acolo suntem ok, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

 

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 5000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare – de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 15 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting