Căutăm Manager Operațional (COO)

cu experiență, care să aducă un nivel superior de ordine în echipă prin sisteme, procese și proceduri

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Manager Operațional cu experiență, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel și care este dornic să lucreze alături de alți 30 de oameni extraordinari care au făcut ca, de la niciun părinte care să urmeze un program de parenting în România, să fie acum peste 21.000 de părinți mai conștienți, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Ce tip de Manager Operațional căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

De ce să NU aplici la noi

1. Ce tip de Manager Operațional căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult.

Căutăm un Manager Operațional care…

are experiență în organizarea a minimum 4-5 Departamente;

are experiență în Management într-o companie de minim 30 de persoane;

a recrutat oameni capabili și a format echipe performante;

a lucrat în marketing și vânzări și înțelege diferența între una și cealaltă;

e prieten bun cu calculatorul și se descurcă fluent cu softuri ca Google Drive, CRM sau ERP;

a făcut evaluare periodică a colegilor și are un proces bun pentru asta;

a creat sisteme complete cu procese și proceduri scrise, urmărite de zeci de oameni din locații diferite;

a măsurat în echipele lui lucruri ca Numărul de KPI în parametrii stabiliți, Procent de obținere a obiectivului trimestrial, profit per linii de business sau gradul de deviere de la planificare;

învață constant de la experți în domeniu cum ar fi Jim Colins, Verne Harnish sau Peter Drucker.

Am prefera să ai un background de tech, unde ai folosit mult online-ul pentru vânzare sau pentru a educa clienții.

Ne-ar ajuta să fi avut experiență în software development, în e-commerce sau în media.

De ce? Pentru că noi lucrăm cu foarte multe software-uri, de la autoresponder, software-uri de analiză, publicitate online, customer relations, automatizări de funnel-uri, landing page-uri, squeeze page-uri și atunci, dacă nu le înțelegi, va fi foarte greu să te integrezi.

Ce ne dorim de la tine este să implementezi strategia pe care o decidem trimestrial…

…pentru că avem un plan pe 10 ani (despre care îți voi spune mai multe în câteva momente) și practic ceea ce facem la fiecare trimestru este să stabilim obiectivele cheie care ne duc cel mai aproape de planul nostru pe 10 ani.

Rolul tău esențial este în implementarea obiectivelor trimestriale alături de echipa în timp ce menții o cultură bazată pe creativitate și disciplină.

Alte responsabilități pe care le vei avea…

Să supervizezi marketingul și vânzările și să conduci la îmbunătățirea lor constantă;

Să supervizezi experiența clienților și să conduci la îmbunătățirea ei constantă;

Să ai intalniri regulate cu echipele. Noi ne intalnim trimestrial, lunar, săptămânal și, în final, cate 15-20 de minute în fiecare dimineata;

Să ai întâlniri bianuale de evaluare pentru fiecare dintre colegi;

Să recrutezi constant oameni super capabili și să delegi proiecte și procese;

Să te asiguri că se respectă procesele existente, că sunt revizuite și îmbunătățite;

Și, desigur, să conduci la crearea de procese noi acolo unde lipsesc.

 Vei fi responsabil să urmărești și să îmbunătățești constant următorii indicatori de performanță:

Numărul de KPI-uri în parametrii stabiliti;

Procent de obținere a obiectivului trimestrial;

Profit per linii de business;

Gradul de deviere de la planificare.

2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Poți lucra de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este Ștefan Irimia. Este expert în internet marketing și partenerul meu de business.

Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vandut în zeci de mii de exemplare, a tinut primele cursuri în România despre cum să faci business online și a ajutat la creșterea brandurilor celor mai renumiți traineri români.

Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ștefan și cu toată echipa.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…

…este de a ne întâlni cu toții la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să îți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Am început fără niciun site, nu exista pagină de Facebook și nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe, despre care știam că poate să ajute.

În acest fel am făcut trecerea din zona leadership-ului în afaceri la cea a parentingului.

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Mi-am dat seama relativ repede că nu am cum să-mi îndeplinesc această misiune cu ajutorul cursurilor de weekend, că nu este suficient și că nu voi putea ajunge la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele două zile de curs erau oricum insuficiente…

Mi-am pus întrebarea cum pot face să ajungă toată informația pe care eu le-o ofer părinților – mai mult, toată informația pe care eu o am, fără ca întâlnirea fizică cu mine să fie necesară? Cum pot transmite tot ceea ce știu simultan, unor sute de părinți, fiind totuși alături de ei și ajutându-i?

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

Programul se numește All About Parenting și are aproximativ 30 de video-uri scurte pentru fiecare lună. Dacă un părinte petrece aproximativ 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic.

Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

Avem peste 300.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 26.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru,țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați. De aceea, ne-am dori să schimbăm mentalitatea conform căreia nu ai de ce să înveți să devii un părinte mai bun. În România, un procent foarte mare de copii încă sunt bătuți acasă. Încă mulți copii au stima de sine foarte scăzută. Încă nu suntem suficient de responsabili nici față de noi înșine, nici față de alții.

Așadar, vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Această învățare a început pentru mine înainte de a veni pe lume fiul meu, Amos. Dar acum nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest „know how” pe care l-am creat (și pe care îl creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.

A devenit despre copilul tău, despre copiii tuturor părinților din România și nu numai.

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm.

Căutăm un Manager Operațional cu experiență…

4. Deci, NU aplica dacă…

nu ai experiență în organizarea a minimum 4-5 Departamente;

nu ai experiență în Management într-o companie de minim 30 de persoane;

nu ai recrutat oameni până acum și nu ai un proces bun de recrutare;

nu ai lucrat în marketing și vânzări și nu înțelegi diferența între una și cealaltă;

ești atehnic și nu te descurci fluent cu softuri ca Google Drive, CRM sau ERP;

nu ai făcut evaluare periodică a colegilor și nu ai un proces bun pentru asta;

nu ai creat un sistem complet cu procese și proceduri scrise, urmărite de zeci de oameni din locații diferite;

nu ai măsurat în echipele tale lucruri ca: Numărul de KPI-uri în parametrii stabiliți, Procent de obținere a obiectivului trimestrial, profit per linii de business și gradul de deviere de la planificare.

 și, mai ales, dacă nu ai experiență în companii de tech care lucrează cu multe software-uri de automatizare și folosesc online-ul pentru promovare și educare.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest job:

1) Realizează un video de maxim 10 minute (poate fi selfie realizat cu telefonul sau înregistrat pe calculator) în care răspunzi să răspunzi la întrebările de mai jos:

           a) Ce experiență și ce abilități ai în rolul de Manager Operațional?

           b) Ce te-a determinat să aplici pentru acest rol?

2) Încarcă video-ul pe YouTube și trimite link-ul public, completând formularul accesibil prin butonul Vreau să aplic, de mai jos. 

Cu cât sunt mai detaliate răspunsurile la întrebări, cu atât mai bine.

Ce urmează după ce aplici:

Fiecare email de aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv). 

Dacă răspunsul este pozitiv, trecem la următorul pas, unde îți propunem câteva exerciții practice.

Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas – să ne cunoaștem.

Dacă și acolo suntem ok, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeasi pagină și să putem să lucrăm împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2500 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 15 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting