Cautăm un Expert UX care să găsească combinația ideală, care va ține utilizatorii activi într-o aplicație de mobil și după 30, 40 sau 50 de zile

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Expert UX care a îmbunătățit aplicații de mobil sau aplicatii web și care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel, atunci acest anunț este pentru tine.

Chiar dacă in ultimii 5 ani am reușit să ajutăm direct peste 130.000 de parinți prin seminariile gratuite pe care le-am organizat și ne citesc săptămânal peste 200.000 de oameni pe Facebook, pe blog și pe email… pentru a avea vreo șansă ca noua generație de copii să poată să facă România un loc cu adevărat mai bun în următorii 30 de ani, trebuie să ne folosim de noile tehnologii și să venim mai aproape de parinți, în locuri în care parinții stau acum.

Până anul acesta, nu exista în România o aplicație specială pentru parinți, care să-i unească, să se ajute între ei, să le ofere soluții punctuale la problemele pe care le au, sau să poată să găsească cele mai bune locuri în care să iasă cu copiii.

Foarte mulți părinți se simt singuri, se simt compleșiți și simt că nu au resursele de care au nevoie pentru a-și crește copiii așa cum vor, sau prin care să aducă în viața copilului tot ce are nevoie: stima de sine, conectarea emoțională, independența pe care ar trebui să o aibă un viitor adult pentru ca apoi, când ajunge să își ia viața în propriile mâini, să nu fie un simplu pion care urmează regulile puse de alții ci să fie un lider independent care face mâine o România mai bună, o lume mai bună.

De aceea, am început acum 1 an și jumătate să creăm o aplicație de mobil și am ajuns destul de departe cu ea din punct de vedere tehnic. Acum însă, este momentul să ne concentrăm pe experiența utilizatorilor și să facem aplicația cât mai ușor și mai plăcut de folosit. De aceea avem nevoie de un Expert UX care să ia ceea ce am dezolvat până acum și să ducă aplicația la următorul nivel.

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Ce tip de Expert UX căutăm și cum vei contribui la schimbarea României și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

De ce să NU aplici la noi

1. Ce tip de Expert UX căutăm și cum vei contribui la schimbarea României și poate chiar mai mult

Căutăm un Expert UX care:

a mai îmbunătățit înainte aplicații web sau aplicații de mobil

a mai lucrat cu aplicații de la început și a ajuns la minimum 10k useri activi

iar user activ inseamna oameni care folosesc aplicația frecvent, dupa primele 1, 2 sau 3 luni

Ce ne dorim de la tine este să îmbunătățești, pe baza feedbackurilor utilizatorilor, o aplicație de mobil după care parinții să fie înebuniți și după 1, 2 sau 3 luni de când și-au creat cont.

 

Așa că, responsabilitățile tale vor fi:

să faci teste cu utilizatori reali și să preiei feedback calitativ și cantitativ;

să analizezi modul în care folosesc utilizatorii funcțiile aplicației și să decizi pe baza datelor ce va dezvolta echipa de programare mai departe;

să indentifici acele lucruri care vor face utilizatorii să regrete dacă nu mai pot folosi aplicația;

să faci brief pentru design și să urmărești implementarea lui după care să testezi din nou.

Ce ne dorim de la tine este să găsești combinația ideală care va ține utilizatorii activi, adică să folosească aplicația frecvent și după 1, 2 sau 3 luni de când și-au creat cont.

2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Poți lucra în biroul de la Cluj sau poți lucra de acasă, atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.

Persoana cu care vei lucra indeaproape va fi Ștefan Irimia. Este expert în internet marketing și partenerul meu de business.

Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vândut în zeci de mii de exemplare, a ținut primele cursuri în România despre cum să faci business online și a ajutat la creșterea brandurilor celor mai renumiți traineri români.

Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ștefan și cu toată echipa.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…

…este de a ne întâlni cu toții la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să îți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era la vremea respectivă un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Am început fără niciun site, nu exista pagină de Facebook și nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe, despre care știam că poate să ajute.

În acest fel am făcut trecerea din zona leadership-ului în afaceri la cea a parentingului.

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învăţându-i pe părinți cum să îşi rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Mi-am dat seama relativ repede că nu am cum să-mi îndeplinesc această misiune cu ajutorul cursurilor de weekend, că nu este suficient și că nu voi putea ajunge la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele două zile de curs erau oricum insuficiente…

Mi-am pus întrebarea cum pot face să ajungă toată informația pe care eu le-o ofer părinților – mai mult, toată informația pe care eu o am, fără ca întâlnirea fizică cu mine să fie necesară? Cum pot transmite tot ceea ce știu simultan, unor sute de părinți, fiind totuși alături de ei și ajutându-i?

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

Programul se numeşte All About Parenting şi are aproximativ 30 de video-uri scurte pentru fiecare lună. Dacă un părinte petrece aproximativ 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic.

Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

Avem peste 150.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă dacă reușim acest lucru… țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați. De aceea, ne-am dori să schimbăm mentalitatea conform căreia nu ai de ce să înveți să devii un părinte mai bun. În România, un procent foarte mare de copii încă sunt bătuți acasă. Încă mulți copii au stima de sine foarte scăzută. Încă nu suntem suficient de responsabili nici față de noi înșine, nici față de alții.

Așadar, vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Această învățare a început pentru mine înainte de a veni pe lume fiul meu, Amos. Dar acum nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest „know how” pe care l-am creat (și pe care îl creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.

A devenit despre copilul tău, despre copiii tuturor părinților din România și nu numai.

De asta avem noi nevoie de tine.

Să îmbunătățești aplicația de mobil pe care am creat-o, astfel încât să devină una dintre cele mai valoroase lucruri pentru familie. O aplicație care să unească părinții într-o comunitate, unde să învețe împreună cum să crească copii independenți, împliniți și care să schimbe România radical în urmatorii 30 de ani.

Iată ce ne-am gândit că ar trebui să facă această aplicație.

In primul rând, ar crea contextul unei comunități în care parinții să ceară și să primească ajutor unii de la alții. Ne este jenă să cerem ajutorul în general, însă, dacă avem contextul potrivit care să ne încurajeze să o facem, atunci devine mai ușor.

De exemplu, o mamă care a născut de curând va fi de multe ori singură cu copilul ei pentru aproape 2 ani. Insă în același bloc, sau 2 blocuri mai încolo este cel puțin o altă mamă singură care și ea a născut de curând. Ele nu știu una de alta.

Aplicația de mobil pe care am creat-o va putea să le pună în legatură pe cele 2 mame pentru a se putea ajuta reciproc. De exemplu, una dintre ele poate sta 2 ore cu amandoi copiii, în timp ce cealaltă merge să cumpere ceva sau pur și simplu face un duș.

Un alt exemplu în care ai putea avea nevoie de ajutor ca parinte este dacă ai un copil de 5 ani și vrei să ieși în parc. In parc ai vrea să fie și alți copii de 5 ani cu care cel mic să se poată juca. Vei putea intra în aplicație să trimiți un mesaj părinților din apropiere care au copiii in jurul varstei de 5 ani și să întrebi “Cine iese în parc la ora 17?”

In al doilea rând, aplicația de mobil va oferi părinților soluții rapide la problemele de zi cu zi. Vei putea căuta dupa probleme specifice cum sunt “certurile între frați” și să găsești un video care să îți spună ce poți să faci imediat. Desigur, dacă vei vrea o abordare completă cu cap și coadă, vei putea urmări un curs video de 3 ore despre Conflictele între Frați, direct în aplicație. Insă, părinții o să aibă ambele variante: și soluții rapide pe termen scurt și soluții complete.

Poate părea o banalitate, însă conflictele între frați din copilărie și teama copilului de a nu pierde iubirea părinților, îndoiala din sufletul celui mic “că mama l-ar iubi pe celălalt copil mai mult”, poate avea efecte imense în viața adultului de mâine. Credem că un singur video care ajută mama să spuna cuvintele potrivite la timpul potrivit va salva vieți și va face milioane de adulți mai echilibrați emotional și părinți mai împăcați cu ei înșiși că au făcut tot ce au putut mai bine.

Un avantaj mare va fi faptul că tot conținutul din aplicație va putea fi afișat părintelui în funcție de vârsta copilului. Astfel că, dacă un părinte are un copil de câteva luni, nu va trebui să vadă informații despre copii de 5 ani pentru că ceea ce este relevant la vârsta de 5 luni este foarte diferit de ceea ce este relevant la 5 ani.

In al treilea rând, am gândit o funcție de Jurnal Foto cu ajutorul căreia părinții vor putea aduna momentele faine din viata copilului și a familiei și le vor putea împărtăși numai cu cei dragi. Victorii unice din viața copilului – cum sunt momentele când a început să vorbească, când a început să meargă – vor putea fi salvate într-un jurnal foto care să arate frumos și curat. Parinții ar avea siguranța că pozele lor nu vor ajunge pe rețele sociale dar totusi le-ar păstra undeva organizat și ar putea să le împărtășească cu cei apropiați.

Dar, nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru și vrem să ne asigurăm că întelegi foarte bine ce tip de om căutăm. Căutăm un Expert UX cu experiență în crearea de aplicații de mobil sau cel puțin aplicații web.

4. Deci, nu aplica dacă…

…nu ai mai lucrat UX înainte pentru aplicații de mobil sau aplicații web (ceea ce vreau să spun este dacă nu ai lucrat cu useri reali, cu o echipă de programatori, designeri și alți experți care să ia o aplicație mai mult sau mai puțin dezvoltată și să o ducă la un nivel minim de 10k useri activi).

Din nou, user activ înseamnă oameni care folosesc aplicația frecvent, după primele 1, 2 sau 3 luni.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

și dacă bifezi lucrurile de care am vorbit mai înainte, și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, atunci uite ce ai de făcut ca să aplici pentru acest proiect:

1) dă click pe linkul de mai jos și completează formularul de acolo,

2) dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate,

3) dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor, să ne cunoaștem,

4) dacă și acolo suntem ok, cu siguranță vom gasi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeasi pagină și să putem să lucrăm împreună.

Așa c, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia așept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 10 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2021 All About Parenting

Te anunțămcând încep înscrierile

Te anunțămcând încep înscrierile

Completează datele tale și noi te vom anunța pe email

Îți mulțumesc pentru răspunsul tău! În curând te voi anunța când are loc următorul seminar. Fii cu ochii pe Inbox!