Căutăm Designer care să contribuie la schimbarea României

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un designer pasionat, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel, atunci acest anunț este pentru tine.

Chiar dacă în ultimii 5 ani am reușit să ajutăm direct peste 80.000 de părinți prin seminariile gratuite pe care le-am organizat și ne citesc săptămânal peste 150.000 de oameni pe facebook, pe blog și pe e-mail… noi credem că asta nu e de ajuns pentru a putea face cu adevărat o schimbare în viața copiilor din România.

De aceea, avem nevoie de imagini care fac cât 1000 de cuvinte.

 

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

1) ce tip de specialist căutăm

2) de ce e fain să lucrezi cu noi

3) istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

4) de ce sa NU aplici la noi

5) Iar în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, modalitatea prin care să aplici la noi.

Ce tip de designer căutăm și cum vei contribui la schimbarea României și poate chiar mai mult

Căutăm un designer care:

 • să creeze bannere care să capteze atenția și aduc multe click-uri pe Social Media, Facebook Ads, Google Ads, blog, Youtube și e-mail
 • să creeze design-ul paginilor de vânzare
 • să implementeze landing page-uri, squeeze page-uri, pagini de înregistrare la evenimente
 • lucrează bine cu WordPress, cu teme ca Divi sau Fullpane, și dacă este cazul, găsește pluginuri atunci când e nevoie
 • să facă modificări / variații punctuale de UI pe paginile web pentru a obține conversii mai bune
 • să se asigure că tot ce este vizual e aliniat la stilul și regulile de brand All About Parenting
 • lucrează bine sub presiune și se organizează să gestioneze sarcini multiple (pentru că mai mulți colegi vor avea nevoie de ajutorul tău în același timp)
 • e mereu în temă cu noile trenduri în web design pe WordPress și le adoptă rapid și fără dificultate
 • nu e străin de marketingul online și a auzit de experți în domeniu cum ar fi Neil Patel, Mindvalley, Frank Kern, Jeff Walker sau Ryan Deiss.

Ce ne dorim de la tine este să transpui concepte abstracte ca iubirea, conectarea sau competența în bannere și layout-uri de pagini web convingătoare. Pare banal, dar aceste bannere sunt cele mai vizualizate imagini, văzute de mii de părinți și noi le dăm o importanță specială pentru ca schimbarea într-o familie poate să înceapă de la un simplu click.

Poți lucra în biroul de la Cluj sau poți lucra de acasă, atâta timp cât respecți întâlnirea zilnică.

Vei lucra îndeaproape cu echipa de marketing. Crede-mă, o să-ți placă de ei. 🙂

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…

…este că ne întâlnim cu toții la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima vreme, să analizăm ce s-a întamplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiective pentru următorul trimestru, cum putem să ajungem la și mai mulți părinți, cum putem să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Astea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă; restul, fiecare se organizează cum vrea, atâta timp cât se ating rezultatele… nu o să ai parte de ședințe idioate la 8 seara, nu o să te sune cineva în concediu să îți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai ȘEFI, ai colegi și parteneri; cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

Istoricul nostru…

Povestea Parentingului pentru mine a început acum 8 ani, odată cu prima certificare internaționalâ ca Expert în Parenting. În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în Romania, domeniul acesta era încă un pionierat și multă lume credea că nu are nevoie să învețe cum să își crească copiii mai bine. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Atunci nu aveam niciun abonat, nu exista pagina de Facebook și nu aveam un produs.

Tot ce aveam era un bagaj de cunoștințe enorm, despre care știam că poate să ajute. Din 1998, de când sunt trainer și până la acel moment, ținusem traininguri de leadership pentru midle și top manageri din mari corporații din România și alte țări din Europa, lucrând în ultimii ani pentru una dintre cele mai mari companii de training și consultanță din lume. Am observat că unii oameni aveau ceva care îi ajută să reușească și alții NU și am început să mă întreb ce face diferența. Apoi, mi-am dat seama că aceleași lucruri pe care le vrea o corporație de la un manager de top, le dorește și un părinte pentru copilul lui. Și anume, stima de sine, capacitatea de a lua decizii pe propriile-i picioare, puterea de a-și rezolva singur problemele sau abilitatea de a-și comunica emoțiile. Asta pentru a numi doar câteva…

Și așa am făcut trecerea din zona leadershipului în afaceri în zona Parentingului.

Am început mic, prin a oferi seminarii către 10-12 persoane odată și a-i învăța cum să rezolve problemele de zi cu zi și să crească un copil independent. Workshopuri de 2 zile, mereu în week-endu-uri.

Apoi, mi-am dat seama că asta nu e suficient și nu o să pot să ajung la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam, era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele 2 zile de curs erau oricum insuficiente…

Așa că am decis să facem un produs și am înregistrat un mega program online pe durata a 9 luni – pe principiul că dacă natura a hotărât 9 luni ca să aduci un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți tot atâta timp cum să îl crești o viață. Este un program complet cu aproximativ 30 de videouri scurte în fiecare lună și dacă un părinte petrece 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic. Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.

Am decis atunci să folosim online marketingul ca și tool de promovare a acestui produs pentru a ajunge la cât mai mulți părinți.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singură pe plantație… la a lucra cu 30 de oameni minunați.

Am întâlnit direct peste 27.000 de părinți la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară în ultimii 3 ani.

Avem peste 120k români care ne citesc săptămânal prin e-mail-uri sau pe Facebook și încă aproape 8.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a crește copiii altfel.

 

Dar asta nu e de ajuns…

Vrem ca în următorii 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting pentru că dacă reușim asta… țara noastră și a copiilor noștri o să arate altfel!

Vrem ca urmatoarea generație de adulți să fie crescută cu stima de sine și nu cu rușine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați, în asa fel încât să ajungă cea mai bună variantă a lor! Copiii au nevoie de cea mai buna variantă de părinți, care putem noi sa fim… de aceea, vrem ca a învăța parenting să devină la fel de firesc cum e să faci scoala de șoferi înainte să te urci la volan.

Deja nu mai este despre mine… este despre o metodologie, acest know-how pe care l-am creat (și pe care-l creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.

Și de asta avem nevoie de tine – pentru a sustine mesajul cu cele mai bune vizualuri.

Deci, nu aplica dacă…

 • nu ai creat multe bannere până acum pentru Social Media, Facebook Ads, Google Ads, blog, Youtube sau email
 • nu ai creat și implementat landing page-uri, squeeze page-uri, pagini de înregistrare la evenimente (în WordPress, cu teme ca Divi sau Fullpane)
 • nu lucrezi bine sub presiune și nu poți gestiona eficient sarcini multiple, venite de la mai mulți colegi în același timp
 • nu ești mereu în temă cu noile trenduri în web design & WordPress
 • nu ai auzit până acum de niciunul dintre aceste nume: Neil Patel, Mindvalley, Frank Kern, Jeff Walker sau Ryan Deiss

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi lucrurile de care am vorbit mai înainte, și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, atunci uite ce ai de facut ca să aplici pentru acest proiect:

1) click pe butonul galben de mai jos și completează formularul de acolo,

2) dacă toate lucrurile sunt ok, avem o probă pregătită pentru tine,

3) dacă și acolo suntem ok atunci trecem la pasul următor să ne cunoaștem si să discutăm mai multe detalii care te interesează,

Te invit să aplici pentru că aștept să te cunosc!

 

© 2019 Bloomanity. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii