Cautam Manager Operațional (COO)

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea All About Parenting, si daca esti un manager operational cu experienta, care vrea sa contribuie la o noua generatie de parinti, care isi cresc copiii altfel si care vrea sa lucreze impreuna cu alti 20 oameni extraordinari care au facut ca, de la niciun parinte care sa urmeze un program de parenting in Romania sa fie acum peste 7.000 de parinti mai constienti, atunci acest mesaj este pentru tine.

Iata despre CE urmeaza sa iti vorbesc:

1) Ce tip de manager operational cautam si cum vei contribui la schimbarea Romaniei si poate chiar mai mult

2) Ce avem nevoie sa stii… la ce avem nevoie sa fii bun si care vor fi responsabilitatile tale

3) De ce e fain sa lucrezi la noi in echipa

4) Alaturi de cine vei lucra

5) Istoricul nostru si care e scopul pe termen lung

6) De ce sa nu aplici la noi

iar in final, daca toate lucrurile iti suna bine, cum faci sa aplici ca sa ajungi persoana cheie numarul 2 din echipa noastra.

Ce tip de COO cautam si cum vei contribui la schimbarea Romaniei si poate chiar mai mult

Cautam un manager operational care…

 1. … are experienta in organizarea a minim 4-5 Departamente;
 2. Care are experienta in Management intr-o companie de minim 30 de persoane;
 3. Care a recrutat oameni capabili si a format echipe performante;
 4. Care a lucrat in marketing si vanzari si intelege diferenta intre una si cealalta;
 5. Care e prieten bun cu calculatorul si se descurca fluent cu softuri ca Google Drive, CRM sau ERP;
 6. Care a facut evaluare periodica a colegilor si are un proces bun pentru asta;
 7. Care a creat sisteme complete cu procese si proceduri scrise, urmarite de zeci de oameni din locatii diferite;
 8. Care a masurat in echipele lui lucruri ca Numarul de KPI in parametrii stabiliti, Procent de obtinere a obiectivului trimestrial, profit per linii de business sau gradul de deviere de la planificare
 9. si care invata constant de la experti in domeniu cum ar fi Jim Colins, Verne Harnish sau Peter Drucker.

Am prefera ca tu sa ai un background de tech, unde ai folosit mult online-ul pentru vanzare sau pentru a educa clientii

Ne-ar ajuta sa fi avut experienta in software development, in e-comerce sau in media.

De ce? Pentru ca noi lucram cu foarte multe software-uri, de la autoresponder, software-uri de analiza, publicitate online, customer relations, automatizari de funnel-uri, landing page-uri, squeze-page-uri si atunci, daca nu le intelegi, va fi foarte greu sa te integrezi.

Ce ne dorim de la tine este sa implementezi strategia pe care o decidem trimestrial…

…pentru ca avem un plan pe 10 ani (despre care iti voi spune mai multe in cateva momente) si practic ceea ce facem la fiecare trimestru este sa stabilim obiectivele cheie care ne duc cel mai aproape de planul nostru pe 10 ani.

Rolul tau esential este in implementarea obiectivelor trimestriale alaturi de echipa in timp ce mentii o cultura bazata pe creativitate si disciplina.

Alte responsabilitati pe care le vei avea ca manager operational la noi in echipa vor fi:

 1. Sa supervizezi marketingul si vanzarile si sa conduci la imbunatatirea lor constanta;
 2. Sa supervizezi experienta clientilor si sa conduci la imbunatatirea ei constanta;
 3. Sa ai intalniri regulate cu echipele. Noi ne intalnim trimestrial, lunar, saptamanal si, in final, cate 15-20 de minute in fiecare dimineata;
 4. Sa ai intalniri bianuale de evaluare pentru fiecare dintre colegi;
 5. Sa recrutezi constant oameni super capabili si sa delegi proiecte si procese;
 6. Sa te asiguri ca se respecta procesele existente, ca sunt revizuite si imbunatatite;
 7. Si, desigur, sa conduci la crearea de procese noi acolo unde lipsesc.

Vei fi responsabil sa urmaresti si sa imbunatatesti constant urmatorii indicatori de performanta:

 1. Numarul de KPI-uri in parametrii stabiliti;
 2. Procent de obtinere a obiectivului trimestrial;
 3. Profit per linii de business;
 4. Gradul de deviere de la planificare;

Vei lucra in biroul de la Cluj si suntem mai flexibili la program, atata timp cat respecti intalnirea zilnica.

Persoana cu care vei lucra indeaproape va fi Stefan Irimia. Este expert in internet marketing si partenerul meu de business.

Acum cativa ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vandut in zeci de mii de exemplare, a tinut primele cursuri in Romania despre cum sa faci business online si a ajutat la cresterea brandurilor celor mai renumiti traineri romani.

Asa ca, daca esti un manager operational pasionat, cu siguranta te vei intelege extraordinar cu Stefan si cu toata echipa noastra.

De ce e fabulos sa lucrezi la noi in echipa

Povestea Parentingului pentru mine a inceput acum 8 ani, odata cu prima certificare internationala ca Expert in Parenting. In acel moment nu exista ideea de expert in Parenting in Romania, domeniul acesta era inca un pionierat si multa lume credea ca nu are nevoie sa invete cum sa isi creasca copiii mai bine. Inca mai avem de lucrat la aceasta perceptie…

Atunci nu aveam niciun abonat, nu exista pagina de Facebook si nu aveam un produs.

Tot ce aveam era un bagaj de cunostinte enorm, despre care stiam ca poate sa ajute. Din 1998, de cand sunt trainer si pana la acel moment, tinusem traininguri de leadership pentru midle si top manageri din mari corporatii din Romania si alte tari din Europa, lucrand in ultimii ani pentru una dintre cele mai mari companii de training si consultanta din lume. Am observat ca unii oameni aveau ceva care ii ajuta sa reuseasca si altii NU si am inceput sa ma intreb ce face diferenta. Apoi, mi-am dat seama ca aceleasi lucruri pe care le vrea o corporatie de la un manager de top, le doreste si un parinte pentru copilul lui. Si anume, stima de sine, capacitatea de a lua decizii pe propriile-i picioare, puterea de a-si rezolva singur problemele sau abilitatea de a-si comunica emotiile. Asta pentru a numi doar cateva…

Si asa am facut trecerea din zona leadershipului in afaceri in zona Parentingului.
Am inceput mic, prin a oferi seminarii catre 10-12 persoane odata si a-i invata cum sa rezolve problemele de zi cu zi si sa creasca un copil independent. Workshopuri de 2 zile, mereu in week-endu-uri.

Apoi, mi-am dat seama ca asta nu e suficient si nu o sa pot sa ajung la toti parintii din Romania. Ceea ce imi doream, era sa provoc o schimbare de mentalitate la nivel de tara! In plus, cele 2 zile de curs erau oricum insuficiente…

Asa ca am decis sa facem un produs si am inregistrat un mega program online pe durata a 9 luni – pe principiul ca daca natura a hotarat 9 luni ca sa aduci un copil pe lume, ar fi de bun simt sa inveti tot atata timp cum sa il cresti o viata. Este un program complet cu aproximativ 30 de videouri scurte in fiecare luna si daca un parinte petrece 15 minute pe zi in acest program, e ca si cum un vapor si-ar schimba zilnic directia cu un grad in mijlocul oceanului Atlantic. Nu ar simti nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferenta va fi la fel de mare ca intre Sahara si Lisabona.

Am decis atunci sa facem seminarii gratuite si sa folosim online marketingul ca si tool de promovare a acestui produs pentru a ajunge la cat mai multi parinti.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singura pe plantatie… la a lucra cu 20 de oameni minunati.

Am intalnit direct peste 50.000 de parinti la seminariile pe care le-am oferit gratuit in aproape toate judetele din tara in ultimii 4 ani.

Avem peste 85.000 de romani care ne citesc saptamanal pe mailuri sau pe Facebook si inca peste 5.000 de parinti care au intrat in programul online All About Parenting pentru a creste copiii altfel.

Dar asta nu e de ajuns…

Vrem ca in urmatorii 10 ani, sa facem parentingul la fel de normal ca scoala de soferi in mintea romanilor

Mai precis, 270.000 de romani sa vada cel putin un program de parenting pentru ca daca reusim asta… tara noastra si a copiilor nostri o sa arate altfel! vor fi mai multi oameni pe care sa vrei sa ii ai prieteni si mai putini conducatori de care sa ne fie rusine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea sa ii crestem echilibrati, in asa fel incat sa ajunga cea mai buna varianta a lor! Copiii au nevoie de cea mai buna varianta de parinti, care putem noi sa fim… de aceea, vrem ca a invata parenting sa devina la fel de firesc cum e sa faci scoala de soferi inainte sa te urci la volan

Deja nu mai este despre mine… este despre o metodologie, acest know how pe care l-am creat (si pe care-l creez in continuare) si despre cum ajunge el sa ajute cat mai multe familii.

Si tocmai de asta avem nevoie de tine. Avem nevoie sa creezi structura, procesele, masuratorile si echipa pentru a schimba o tara intreaga.

Modalitatea in care noi facem lucrurile in echipa noastra…

… este ca ne intalnim cu totii la fiecare 3 luni sa celebram reusitele din ultima vreme, sa analizam ce s-a intamplat in ultimele 90 de zile si, cel mai important, sa ne stabilim obiectivele pentru urmatorul trimestru – obiective care sa ne duca cat mai aproape de planul nostrul pe 10 ani – ca sa putem sa ajungem la si mai multi parinti, sa ajutam si mai multi copii.

Apoi, fiecare echipa, sustine o intalnire zilnica in fiecare dimineata pentru a-si stabili prioritatile si pentru a se asigura ca lucrurile merg in directia aleasa.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipa; restul, fiecare se organizeaza cum vrea, atata timp cat se ating rezultatele… nu o sa ai parte de sedinte idioate la 9 seara, nu o sa te sune cineva in concediu sa iti ceara sa lucrezi in timp ce tu vrei sa te relaxezi cu familia si nu ai sefi, ai colegi si parteneri; cei din echipa noastra lucreaza responsabil, independent, asumat.

Dar, nu vrem sa pierdem timpul tau si timpul nostru si vrem sa ne asiguram ca intelegi foarte bine ce tip de om cautam.

Cautam un manager operational cu experienta.

Deci, nu aplica daca:

 1. Nu ai experienta in organizarea a minim 4-5 Departamente;
 2. Nu ai experienta in Management intr-o companie de minim 30 de persoane;
 3. Nu ai recrutat oameni pana acum si nu ai un proces bun de recrutare;
 4. Nu ai lucrat in marketing si vanzari si nu intelegi diferenta intre una si cealalta;
 5. Nu aplica daca esti atehnic si nu te descurci fluent cu softuri ca Google Drive, CRM sau ERP;
 6. Nu ai facut evaluare periodica a colegilor si nu ai un proces bun pentru asta;
 7. Nu ai creat un sistem complet cu procese si proceduri scrise, urmarite de zeci de oameni din locatii diferite;
 8. Nu ai masurat in echipele tale lucruri ca: Numarul de KPI-uri in parametrii stabiliti, Procent de obtinere a obiectivului trimestrial, profit per linii de business si gradul de deviere de la planificare.
 9. Si, mai ales, daca nu ai experienta in companii de tech care lucreaza cu multe software-uri de automatizare si folosesc online-ul pentru promovare si educare.

Iar acum, daca inca esti cu mine…

… si daca bifezi toate lucrurile de care am vorbit mai inainte si daca vrei sa contribui la o noua generatie de parinti care isi cresc copiii altfel, atunci uite ce ai de facut ca sa aplici pentru acest job.

1) Da click pe butonul de mai jos si completeaza formularul de acolo;

2) Daca toate lucrurile sunt ok, trecem la urmatorul pas unde vom avea intrebari mai detaliate;

3) Daca si acolo suntem ok atunci trecem la pasul urmator – sa ne cunoastem;

4) Daca si acolo suntem ok, cu siguranta vom gasi o solutie de remuneratie care sa ne puna pe aceeasi pagina si sa putem lucra impreuna

5) Asa ca, daca bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit sa aplici pentru ca abia astept sa te cunosc!

 

© 2019 Bloomanity. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii