Căutăm un Bookkeeping & Cash Flow Specialist care să mențină ordine acolo unde cei mai mulți dintre noi își prind urechile

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești un Specialist cu experiență în contabilitate / controlling financiar și Cash Flow care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel și care este dornic să lucreze alături de alți 100 oameni talentați care au făcut ca, de la niciun părinte care să urmeze un program de parenting în România, să fie acum peste 50.000 de părinți mai conștienți, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iar dacă nu ești persoana pe care o căutăm… poți câștiga 2500 de lei dacă ne recomanzi omul cu care vom ajunge să lucrăm! Citește tot mesajul pentru detalii.

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Povestea noastră 

Ce tip de Bookkeeping & Cash Flow Specialist căutăm

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă
De ce să NU aplici la noi

1. Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Povestea All About Parenting, pentru mine, a început acum mai bine de 12 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting. 

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție… 

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

În 4 ani, am ajuns de la a fi un „lup singuratic” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. Astăzi, echipa All About Parenting se apropie de 100 de persoane, are 7 naționalități diferite și acoperă 6 limbi în care ne adresăm clienților noștri din întreaga lume.

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, în ultimii 2 ani am întâlnit peste 600.000 de părinți care au participat la seminariile noastre pe care le oferim gratuit atât online, cât și fizic.

În prezent, avem peste 1.000.000 de părinți care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 50.000 de părinți care au intrat în programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în următorii 3 ani să fim prezenți în 30 de țări unde să inspirăm milioane de părinți să învețe despre parenting. 

Ne imaginăm o lume unde cooperarea între părinți și copii este învățată, nu lăsată la voia întâmplării.  Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii. 

De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre: să facem ca a învăța despre parenting să devină o normă socială, la fel ca școala de șoferi.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Vrem să inspirăm o „masă critică” de părinți în toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți, la rândul lor. În următorii 10 ani, vrem să inspirăm 45 de milioane de părinți din toate țările lumii să intre în programul All About Parenting.

Iar pentru asta, trebuie să fim bine organizați și din punct de vedere al Cash Flow-ului și contabilității. De aceea avem nevoie de tine. Să faci să se întâmple lucruri aparent mici, dar care influențează proiecte foarte mari.

2. Ce tip de Bookkeeping & Cash Flow Specialist căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult.

Căutăm Bookkeeping & Cash Flow Specialist care știe cum să mențină ordine și organizare internă legat de bani și documente contabile prin întocmirea de Cash Flow și menținerea legăturii cu firmele de contabilitate.

All About Parenting este deja în 6 limbi cu operațiuni financiar contabile în mai multe țări. Rolul tău este să contribui în toate și să ajuți la dezvoltarea procedurilor contabile în alte țări care vor urma.

Responsabilitățile tale vor fi…

să întocmești Cash Flow săptămânal pentru 3 proiecte;

să faci plăți sau să aprobi plăți inițiate de altă persoană;

să calculezi și să verifici săptămânal soldul disponibil pentru achiziții noi;

să verifici lunar facturile furnizorilor;

să verifici procesarea tuturor încasărilor prin procesatorul de plăți cu cardul (Stripe);

să verifici lunar balanțele și rapoartele venite de la firmele de contabilitate cu care colaborăm în mai multe țări;

să obții și să transmiți firmelor de contabilitate facturile și rapoartele bancare din fiecare lună;

să ții legătura cu firmele de contabilitate pentru a soluționa rapid diverse cereri sau pentru a oferi clarificări;

să calculezi lunar stocul produselor pentru contabilitate.

Ce ne dorim de la tine este să te asiguri că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie și la timp în ceea ce privește partea de Cash Flow și contabilitate.

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Suntem o echipă prezentă pe 3 continente, cu 7 naționalități (deocamdată) unde fiecare coleg simte că îndeplinește o lucrare unică, care e special menită pentru el.

Dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță locul tău este în echipa noastră. 

Lucrăm în întregime de la distanță, cu program flexibil, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să-ți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

(echipa All About Parenting la întâlnirea de la Cluj, Iulie 2022)
(echipa All About Parenting la întâlnirea de la Cluj, Iulie 2022)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Căutăm un Bookkeeping & Cash Flow Specialist cu experiență.

4. Deci, NU aplica dacă…

nu vorbești și nu scrii în engleză la nivel avansat;

nu ai experiență de minim 3 ani în contabilitate sau controlling financiar;

nu ești o persoană foarte organizată;

nu cauți ușor răspunsuri pe Google și te blochezi în situații noi;

nu te descurci excelent cu Excel sau Google Sheets;

nu te definește atenția la detalii;

nu lucrezi repede;

te plictisești să monitorizezi periodic aceleași date;

nu îți place să lucrezi singură.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

1) Dă click pe butonul “Vreau sa aplic” și completează quiz-ul de acolo;

2) Fiecare aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv).

3) Dacă răspunsul este pozitiv, trecem la următorul pas – să ne cunoaștem.

4) Dacă și acolo suntem ok, trecem la următorul pas, unde îți propunem câteva exerciții practice.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2500 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 15 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting