Căutăm o Asistentă HR care să facă echipa All About Parenting și mai performantă
și să prevină blocajele înainte să apară

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești asistentă de resurse umane descurcăreață, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel și care este dornică să lucreze alături de alți 30 de oameni extraordinari care au făcut ca, de la niciun părinte care să urmeze un program de parenting în România, să fie acum peste 10.000 de părinți mai conștienți, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Ce tip de Asistentă HR căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

De ce să NU aplici la noi

Iar, în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici și care sunt următorii pași.

1. Ce tip de Asistentă căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult.

Căutăm o Asistentă HR descurcăreață, căreia nu îi este frică să spună lucrurilor pe nume – adică, e directă și empatică.

Căutăm o persoană care să poată să atragă atenția colegilor atunci când nu performează la standardele echipei dar și să îi ajute la greu.

care știe să identifice un rol nou în echipă, în funcție de obiectivele companiei;

care știe să caute candidați valoroși pentru rolul de care are nevoie echipa;

știe să creeze probe care diferențiază repede oamenii cu abilități de oamenii fără abilități, pentru rolul pentru care recrutează;

știe să conducă discuții și interviuri plăcute și eficiente;

poate să creeze oferte de fair-exchange care sunt apreciate de candidații potriviți;

știe să organizeze un proces de onboarding eficient;

poate să creeze și să conducă un proces de evaluare odată la 3 luni pentru fiecare coleg din echipă;

știe să dea feedback și e foarte ok să aibe discuții dificile cu tact, „să pună lucrurile pe masă” în loc să le „ascundă sub preș”;

știe când e cazul să acorde o mărire de venit sau un bonus;

știe când e cazul să lase o persoană să plece din echipă și nu îi e teamă să propună acest lucru imediat ce își dă seama că nu e persoana potrivită la locul potrivit;

care știe să documenteze în proceduri lucrurile care se fac de mai multe ori pe an;

care e prietenă bună cu calculatorul și se descurcă fluent cu softuri ca Google Drive, softuri de CRM sau de programat întâlniri cum e ScheduleOnce, Calendly etc;

care scrie foarte repede la calculator

și care, nu în ultimul rând, învață repede și se adaptează chiar dacă apar situații neprevăzute sau sarcini noi care nu știe încă cum să le rezolve.

Ce ne dorim de la tine este să recrutezi continuu, să aduci în echipă cei mai valoroși oameni și să ai apoi grijă să fie cât mai puține lucruri care le-ar putea incetini productivitatea s-au i-ar bloca în munca lor.

Responsabilitățile vor fi…

să identifici roluri noi în echipă, în funcție de obiectivele companiei;

să cauți candidați valoroși pentru rolurile de care are nevoie echipa;

să creezi probe care diferențiază repede oamenii cu abilități de oamenii fără abilități, pentru rolul pentru care recrutezi;

să conduci discuții și interviuri plăcute și eficiente;

să creezi pachete salariale pe principiul fair-exchange (adica, sa fie un echilibru frumos intre ceea ce ofera compania si ceea ce ofera persoana care lucreaza);

să organizezi un proces de onboarding eficient pentru fiecare recrutare;

să creezi și să conduci un proces de evaluare odată la 3 luni pentru fiecare coleg din echipă;

să dai feedback și să ai discuții dificile cu tact, „să pui lucrurile pe masă” în loc să le „ascunzi sub preș” imediat ce e necesar, fără să amâni deloc aceste discuții;

să propui creșteri de venit sau bonusuri care să mențină colaborarea în fair exchange;

să lasi oamenii să plece din echipă și să propui acest lucru imediat ce îți dai seama că nu e persoana potrivită la locul potrivit;

să documentezi în proceduri lucrurile care se fac de mai multe ori pe an;

să lucrezi cu softuri online ca Google Drive, CRM, HubSpot, ActiveCampaign, iar atunci când nu avem un soft, să găsești unul potrivit pentru ce avem de făcut.

2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Poți lucra în biroul de la Cluj sau poți lucra de acasă, atâta timp cât respecți întâlnirea zilnică.

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este Ștefan Irimia. Este expert în internet marketing și partenerul meu de business.

Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vandut în zeci de mii de exemplare, a tinut primele cursuri în România despre cum să faci business online și a ajutat la creșterea brandurilor celor mai renumiți traineri români.

Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ștefan și cu toată echipa.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…

…este de a ne întâlni cu toții la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atâta timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să îți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, o dată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Am început fără niciun site, nu exista pagină de Facebook și nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe, despre care știam că poate să ajute.

În acest fel am făcut trecerea din zona leadership-ului în afaceri la cea a parentingului.

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Mi-am dat seama relativ repede că nu am cum să-mi îndeplinesc această misiune cu ajutorul cursurilor de weekend, că nu este suficient și că nu voi putea ajunge la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele două zile de curs erau oricum insuficiente…

Mi-am pus întrebarea cum pot face să ajungă toată informația pe care eu le-o ofer părinților – mai mult, toată informația pe care eu o am, fără ca întâlnirea fizică cu mine să fie necesară? Cum pot transmite tot ceea ce știu simultan, unor sute de părinți, fiind totuși alături de ei și ajutându-i?

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 9 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți tot atâta timp cum să îl crești o viață.

Programul se numește All About Parenting și are aproximativ 30 de video-uri scurte pentru fiecare lună. Dacă un părinte petrece aproximativ 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic.

Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

Avem peste 200.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 270.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru,țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați. De aceea, ne-am dori să schimbăm mentalitatea conform căreia nu ai de ce să înveți să devii un părinte mai bun. În România, un procent foarte mare de copii încă sunt bătuți acasă. Încă mulți copii au stima de sine foarte scăzută. Încă nu suntem suficient de responsabili nici față de noi înșine, nici față de alții.

Așadar, vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Această învățare a început pentru mine înainte de a veni pe lume fiul meu, Amos. Dar acum nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest „know how” pe care l-am creat (și pe care îl creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.

A devenit despre copilul tău, despre copiii tuturor părinților din România și nu numai.

De asta avem noi nevoie de tine. Să aduci cei mai valoroși oameni în echipa și să ai grijă să nu fie cât mai puține lucruri care frânează sau blochează productivitatea echipei.

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm.

Căutăm o asistentă HR descurcăreață…

4. Deci, NU aplica dacă…

nu știi să identifici un rol nou în echipă, în funcție de obiectivele companiei;

nu știi să cauți candidați valoroși pentru rolul de care are nevoie echipa;

nu șii să creezi probe care diferențiază repede oamenii cu abilități de oamenii fără abilități, pentru rolul pentru care recrutezi;

nu știi să conduci discuții și interviuri plăcute și eficiente;

nu ai mai creat pachete salariale care să fie apreciate de candidații potriviți;

nu ai mai organizat un proces de onboarding eficient;

nu ai mai făcut evaluări pentru membrii unei echipe;

îți este greu să ai discuții dificile cu oamenii, și să le spui ce nu e ok;

nu ai mai propus concedierea unei persoane până acum;

dacă nu scrii foarte repede la calculator și nu ai un stil de lucru curat și organizat;

dacă nu ai mai făcut proceduri de lucru înainte și nu folosești template-uri în munca ta;

dacă nu ești prietenă bună cu calculatorul și nu ai mai lucrat cu softuri ca Google Drive, softuri de CRM, aplicații de creat pagini web sau de programat întâlniri;

dacă nu înveți repede și nu îți plac situațiile neprevăzute sau sarcinile noi pe care, la început, nu vei ști cum să le rezolvi și va trebui să găsești singură soluții;

și, nu în ultimul rând, nu aplica dacă nu te poți manageria singură mult timp, având rolul și obiectivele bine definite.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest job:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Daca totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină si să putem lucra împreună;

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. Se oferă recompensă! :))

Recomandă o persoană pe care o consideri potrivită pentru acest rol, iar noi îți răsplătim ajutorul. Dacă angajăm această persoană, tu vei primi un comision de 2000 de lei.

Fără glumă...

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care ne urmăresc.

Până acum am plătit cu drag de 10 ori câte 2000 de lei și sper să se întâmple cât mai curând.