Căutăm Asistentă vorbitoare de

Limbă Polonă

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești o persoană descurcăreață, vorbitoare de limbă polonă, care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel și care este dornică să lucreze împreună cu alți 6 oameni extraordinari care organizează webinarii live pentru mai mult de 1000 de părinți din Polonia, în fiecare săptămână, atunci acest mesaj este pentru tine!

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Ce tip de Asistentă căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți vorbitori de limbă polonă

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

De ce să NU aplici la noi

1. Ce tip de Asistentă căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți vorbitori de limbă polonă.

Căutăm o Asistentă personală descurcăreață, care să vorbească limba polonă nativ.

Apoi, trebuie să fii foarte bună prietenă cu calculatorul. Să te descurci să înveți singură și repede programe pe care poate nu le-ai mai folosit până acum.

Nu în ultimul rând, avem nevoie de o persoană care știe să găsească resursele necesare pentru a-și duce treaba la bun sfârșit și care știe să preia sarcini înainte de a-i fi delegate. O persoană care…

vorbește și scrie în polonă foarte bine;

vorbește limba română și limba engleză;

scrie la calculator foarte repede;

vede greșelile dintr-un text imediat și nu se poate abține să le corecteze;

poate să modifice o imagine în Photoshop sau în Canva fără să aștepte după designer;

știe să recunoască un design de bună calitate și poate să dea feedback pentru cum arată un PowerPoint, o reclamă de FB cu text și imagine sau un video;

știe să țină zilnic evidența cheltuielilor pentru mai multe proiecte;

știe să documenteze în proceduri lucrurile care se fac de mai multe ori pe an;

e prietenă bună cu calculatorul și se descurcă cu softuri ca Google Drive, softuri de CRM, aplicații de creat pagini web sau de programat întâlniri cum e ScheduleOnce;

 nu în ultimul rând, învață repede și se adaptează chiar dacă apar situații neprevăzute sau sarcini noi pe care nu știe încă cum să le rezolve.

Ce ne dorim de la tine este să faci lucrurile să se întâmple – poate, aparent, lucruri minore ca scrierea unui text sau a unei proceduri, dar fără de care nu se poate și care atunci când nu sunt făcute, țin pe loc proiecte foarte mari .

Responsabilitățile tale vor fi…

să scrii și să corectezi texte în polonă pentru pagini web sau pentru diverse materiale tipărite;

să creezi imagini în Photoshop sau în Canva pentru postari pe Facebook, Instagram și YouTube;

să scrii texte pentru postări pe Facebook la care să le adaugi imagini care opresc privirea dar mai ales degetul mare;

să ții zilnic evidența cheltuielilor pentru mai multe proiecte;

să răspunzi la e-mail-uri repede, în polonă sau în engleză;

să documentezi în proceduri lucrurile care se fac de mai multe ori pe an;

să lucrezi cu softuri online ca Google Drive, CRM, Kartra, ActiveCampaign, iar atunci când nu avem un soft, să găsești unul potrivit pentru ce avem de făcut:

2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Poți lucra de acasă (de oriunde ai fi, practic) atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este Ștefan Irimia. Este expert în internet marketing și partenerul meu de business.

Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vândut în zeci de mii de exemplare, a ținut primele cursuri în România despre cum să faci business online și a ajutat la creșterea brandurilor celor mai renumiți traineri români.

Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ștefan și cu toată echipa.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială de la Cluj, Aprilie 2019)

Modalitatea în care noi facem lucrurile în echipa noastră…

…este de a ne întâlni cu toții la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să îți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, o dată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Am început fără niciun site, nu exista pagină de Facebook și nu aveam niciun produs. Tot ce aveam era un enorm bagaj de cunoștințe, despre care știam că poate să ajute.

În acest fel am făcut trecerea din zona leadership-ului în afaceri la cea a parentingului.

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Mi-am dat seama relativ repede că nu am cum să-mi îndeplinesc această misiune cu ajutorul cursurilor de weekend, că nu este suficient și că nu voi putea ajunge la toți părinții din România. Ceea ce eu voiam era să provoc o schimbare de mentalitate la nivel de țară! În plus, cele două zile de curs erau oricum insuficiente…

Mi-am pus întrebarea cum pot face să ajungă toată informația pe care eu le-o ofer părinților – mai mult, toată informația pe care eu o am, fără ca întâlnirea fizică cu mine să fie necesară? Cum pot transmite tot ceea ce știu simultan, unor sute de părinți, fiind totuși alături de ei și ajutându-i?

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

Programul se numește All About Parenting și are aproximativ 30 de video-uri scurte pentru fiecare lună. Dacă un părinte petrece aproximativ 15 minute pe zi în acest program, e ca și cum un vapor și-ar schimba zilnic direcția cu un grad în mijlocul oceanului Atlantic.

Nu ar simți nimeni, nici nu s-ar vedea… dar la final, diferența va fi la fel de mare ca între Sahara și Lisabona.

Fast-forward 4 ani…

Am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

Avem peste 200.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 10.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem să ajutăm părinți și din alte țări iar în ultima vreme primim tot mai multe solicitări pentru acest lucru.

 Cum am ajuns in Polonia

O astfel de propunere a venit din Polonia în urmă cu 2 ani și s-a concretizat într-o colaborare frumoasă. România și Polonia, sunt două țări ieșite din comunism cu o cultură foarte asemănătoare. Și credem că nu e întâmplător că Polonia a fost prima țară unde am extins All About Parenting.

Am început să susținem seminarii în polonă în 2019 în principalele orașe din țară și feedback-ul a fost excelent. În prezent oferim gratuit 3 webinarii live cu peste 200 de participanți în fiecare săptămână.

Expertul All About Parenting în Polonia este o persoană foarte specială. Patrick Ney este de origine britanic și s-a mutat în Polonia în urmă cu aproape 10 ani când s-a căsătorit cu o frumoasă poloneză, împreună cu care are în prezent 2 copii. S-a certificat în metodologia All About Parenting pe care o predă admirabil în cadrul seminariilor și video-urilor online. În jurul lui s-a închegat o echipă care acum a ajuns la 6 persoane și continuă să se mărească.

Ne dorim ca, în 10 ani, jumătate de milion de părinți polonezi să învețe cu noi despre relația care ne impactează cel mai mult ca oameni. Mai precis, vrem ca până la finalul anului 2030, peste 560.000 de părinți polonezi să învețe cu noi despre relația dintre părinți și copii.

Dacă reușim asta, generații întregi de copii din Polonia nu doar că vor avea o relație diferită cu părinții lor dar vor crește niște adulți echilibrați pe care îți va fi drag să îi ai în preajmă! Întreaga țară s-ar putea să arate altfel, dacă următoarea generație de adulți va fi crescută cu stimă de sine și nu cu rușine. Ca și România, Polonia are mare nevoie de viitori adulți care să nu depindă de alții, care sa fie capabili să stea pe propriile lor picioare dar și să aibă curajul să își arate emoțiile și vulnerabilitatea.

Copiii vin pe lume ca un mare dar, iar noi avem responsabilitatea să îi creștem echilibrați. De aceea, ne-am dori să schimbăm mentalitatea conform căreia nu ai de ce să înveți să devii un părinte mai bun. În multe țări, un procent foarte mare de copii încă sunt bătuți acasă. Încă mulți copii au stima de sine foarte scăzută. Încă nu suntem suficient de responsabili nici față de noi înșine, nici față de alții.

Așadar, vrem să facem ca în Polonia (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Această învățare a început pentru mine înainte de a veni pe lume fiul meu, Amos. Dar acum nu mai este despre mine, ci este despre o metodologie, acest „know how” pe care l-am creat (și pe care îl creez în continuare) și despre cum ajunge el să ajute cât mai multe familii.

A devenit despre copilul tău, despre copiii tuturor părinților din România, Polonia, UK, Rusia, Azerbaijan și alte țări unde urmează să ajungem.

De asta avem noi nevoie de tine. Să faci să se întâmple lucruri aparent mici, dar care influențează proiecte foarte mari

… 

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm. 

Căutăm o asistentă descurcăreață, vorbitoare de limbă polonă.

4. Deci, NU aplica dacă…

nu vorbești și nu scrii bine în polonă;

nu scrii foarte repede la calculator și nu ai un stil de lucru curat și organizat;

nu-ți sar în ochi imediat greșelile dintr-un text și nu te poți abține să le corectezi;

nu știi să modifici o imagine în Photoshop sau în Canva fără să aștepți după designer;

nu poți să scrii texte pentru postări pe Facebook la care să le adaugi imagini care opresc privirea dar mai ales degetul mare;

nu ai mai făcut proceduri de lucru înainte și nu folosești template-uri în munca ta;

nu ești prietenă bună cu calculatorul și nu ai mai lucrat cu softuri ca Google Drive, softuri de CRM, aplicații de creat pagini web sau de programat întâlniri;

nu înveți repede și nu îți plac situațiile neprevăzute sau sarcinile noi pe care, la început, nu vei ști cum să le rezolvi și va trebui să găsești singură soluții;

nu în ultimul rând, nu te poți manageria singură mult timp, având rolul și obiectivele bine definite.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Daca totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină si să putem lucra împreună;

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 10 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2021 All About Parenting

Te anunțămcând încep înscrierile

Te anunțămcând încep înscrierile

Completează datele tale și noi te vom anunța pe email

Îți mulțumesc pentru răspunsul tău! În curând te voi anunța când are loc următorul seminar. Fii cu ochii pe Inbox!