Doar pentru mamele ocupate

Seminarul de Parenting care iti arata ce sa faci pas cu pas daca copilul tau a fost batut la scoala

Imagineaza-ti cum copilul tau vine de la scoala si iti spune:

“Mami, m-a batut Andrei”.

Incepe sa iti fiarba sangele si sa ii pui zeci de intrebari copilului:
– Unde te-a lovit?
– Te doare?
– L-ai lovit si tu inapoi?

Copilul se uita la tine cu ochii in pamant si tace. Pare ca nu stie daca sa te minta sau nu. Desi te enervezi, incerci sa te stapanesti pentru ca nu vrei sa reactionezi gresit in fata copilului care te vede ca pe un model.

In mintea ta lucrurile incep sa escaladeze si sa iti spui: Maine ma duc la scoala sa vorbesc cu diriginta. Si poate chiar cu parintii copilului celuilalt. Daca maine va fi lovit iar, poate chiar mai rau? Poate colegii vor rade de el si rand pe rand isi va pierde prietenii? Si mai ales cum sa reactionez in fata copilului? Sa ii spun sa loveasca si el inapoi ca sa se apere sau sa rezolv eu cu diriginta si parintii celuilalt copil? Daca nu iau decizia buna si din cauza mea devine un adult nesigur, cu frici sau temeri?

Iti voi spune 2 lucruri pe care le poti face cu copilul tau si care il vor ajuta indiferent ce fel de conflict are la scoala.

In primul rand, invata-l sa aiba incredere in el astfel incat sa stea drept pe propriile-i picioare. Un copil care stie sa ia decizii pentru el si care nu se lasa influentat de cei din jurul lui. Un copil care stie sa ia cele mai bune decizii chiar si cand nu esti langa el. Care stie sa vada esecurile ca pe un pas inainte. Spre exemplu, arata-i cum iei tu decizii si cum ai propriile filtre prin care faci asta, fara sa te lasi influentata de ce vezi la televizor sau in grupul tau de prietene.

In al doilea rand, creste-i stima de sine, nu imaginea de sine. Stima de sine ridicata il face pe copil sa fata fata situatiilor de bullying, fara sa se pozitionete in rolul de victima. In plus, il ajuta sa fie mai degraba un lider, decat un executant.

Probabil acum iti spui “Bine, bine Urania stiu si eu ca asta trebuie sa fac, dar intrebarea e: CUM o fac?”

Ei bine in urma cu 10 ani, inainte sa il am pe Amos, baiatul meu, mi-am pus si eu aceasta intrebare. Si ca sa imi raspund am studiat ani la randul stiinta comportamentului copiilor. Daca te preocupa domeniul este o stiinta cel putin interesanta din care poti afla foarte multe despre cum vad copiii lumea.

Dar daca esti o mama ocupata, care nu are timp sa studieze zeci de carti, cercetari si studii de caz, am strans esenta celor 10 ani de studiu intr-un seminar de doar 3 ore care urmeaza sa aiba loc, miercuri, pe 29 mai, la Universitatea Danubius Galați, in sala Aula Magna. Prezint acest seminar in 2 sesiuni: una de dimineata de la ora 10:00 si una dupa-amiaza incepand cu ora 16:00.

Te invit sa te inscrii la singurul Seminar de Parenting de unde afli ce sa faci pas cu pas ca sa cresti un copil responsabil si cu stima de sine ridicata. E ca si cand la birou primesti o procedura cu cap si coada, cu pasi concreti de urmat, iar la final daca o urmezi, iti atingi obiectivul.

Completeaza acum formularul de mai jos si apoi asteapta emailul prin care ti se confirma daca ai locul rezervat in sala. Grabeste-te sa completezi datele tale pentru ca locurile la sesiunea de seara s-au epuizat deja si inscrierile se inchid in curand si la sesiune de dimineata.

Te astept sa ne cunoastem in sala de seminar si sa afli ce sa faci pas cu pas daca copilul tau a fost batut la scoala.

Înscrierile se închid în:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

© 2019 Bloomanity. Toate drepturile rezervate.