Special pentru mamele preocupate de viitorul copilului

[Lupta dintre generatii] Cum ne-au crescut parintii nostri vs. cum ne crestem noi copiii si cum ii pregatim pentru viitor

Daca citesti aceste randuri banuiesc ca esti una dintre acele mame pe care o preocupa viitorul copilului ei. Pentru parintii nostri asta a insemnat sa ne puna ceva de mancare pe masa, sa ne trimita la scoala si sa se asigure ca avem un loc de munca stabil de unde sa “ai mama o pensie ca nu se stie niciodata ce fac astia la guvernare” 🙂

Si multa vreme lucrurile au functionat asa. Intre timp multe fabrici si uzine care asigurau un loc de munca pana la pensie s-au desfiintat. La acel moment multi romani au trebuit sa se reprofileze. Si de atunci din ce in ce mai multe masini si calculatoare au preluat sarcinile oamenilor si multi se intreaba daca nu cumva in curand vom fi condusi de o lume plina de roboti. Apar joburi noi, altele dispar, se lucreaza la prototipuri de masini fara sofer si deja casele de marcat de la supermarket nu mai au nevoie de oameni pentru ca incet, incet le iau locul casele unde iti scanezi singur produsele.

Intr-o astfel de lume… plina de schimbari, cum il pregatesti pe copilul tau pentru un viitor de care nu esti sigura cum va arata? Macar parintii nostri stiau ce au de facut si unde se indreptau lucrurile. Dar noi pentru ce ne pregatim copiii?

Iti voi spune 2 lucruri pe care le poti face cu copilul tau de azi si care il vor ajuta indiferent de cum va arata lumea maine.

In primul rand, invata-l sa aiba incredere in el astfel incat sa stea drept pe propriile-i picioare. Un copil care stie sa ia decizii pentru el si care nu se lasa influentat de cei din jurul lui. Un copil care stie sa ia cele mai bune decizii chiar si cand nu esti langa el. Spre exemplu, arata-i cum iei tu decizii si cum ai propriile filtre prin care faci asta, fara sa te lasi influentata de ce vezi la televizor sau in grupul tau de prietene.

In al doilea rand, creste un copil care sa fie responsabil. Responsabilitatea si increderea in sine vor fi la fel de valabile si daca lucrezi in fabrica si daca programezi roboti pentru viitor.

Probabil acum iti spui “Bine, bine Urania stiu si eu ca asta trebuie sa fac, dar intrebarea e: CUM o fac?” Ei bine in urma cu 10 ani, inainte sa il am pe Amos, baiatul meu, mi-am pus si eu aceasta intrebare.

Si ca sa imi raspund am studiat ani la randul stiinta comportamentului copiilor. Daca te preocupa domeniul este o stiinta cel putin interesanta din care poti afla foarte multe despre cum vad copiii lumea.

Dar daca esti o mama ocupata, care nu are timp sa studieze zeci de carti, cercetari si studii de caz, am strans esenta celor 10 ani de studiu intr-un seminar de doar 3 ore care urmeaza sa aiba loc miercuri, pe 5 iunie, la Lux Divina. Seminarul are loc in 2 sesiuni: una de dimineata de la ora 10:00 si una dupa-amiaza incepand cu ora 17:00.

Te invit sa te inscrii la singurul Seminar Gratuit de Parenting de unde afli ce sa faci pas cu pas ca sa cresti un copil responsabil si cu incredere in sine. E ca si cand la birou primesti o procedura cu cap si coada, cu pasi concreti de urmat, iar la final daca o urmezi, iti atingi obiectivul. La seminar vei primi 15 tehnici concrete care sa te ajute sa cresti responsabilitatea si increderea copilului tau.

Completeaza formularul de mai jos si apoi asteapta emailul prin care ti se confirma daca ai locul rezervat in sala. Grabeste-te sa completezi datele tale pentru ca locurile la sesiunea de seara aproape s-au epuizat si inscrierile se inchid in curand.

Înscrierile se închid în:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

© 2019 Bloomanity. Toate drepturile rezervate.