Plătești doar 100 de lei pentru primul capitol din programul Parenting Apart +25% reducere la restul programului.

Plata în Rate

 Prețul Standard: 397 lei/lună
 Prețul pentru tine, astăzi: 100 lei/prima lună, apoi 11 rate a câte 297 lei
 Total Economisiți: 1,397 lei

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastră de Customer Care este gata să te ajute, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:30

Ana Maria Iancu
Customer Care Fairy
0372 280 684
contact@allaboutparenting.ro

Ce vei primi

În fiecare lună vei primi acces la următorul Capitol din Parenting Apart. Fiecare din cele 12 capitole are aprox. 30 de episoade.

 Capitolul 1 – Echilibrarea ta și a relației cu celălalt părinte sau cum satisfaci nevoile psihologice de bază și armonizezi valorile, trăsăturile și stilurile parentale diferite.

 Capitolul 2 – Planul de co-parenting în Tranziția dintre Mama și Tata și Vindecarea Emoțională de după separare.

 Capitolul 3 – Rolul noului partener din viața ta și a copiilor tăi sau cum să crești șansele unei noi relații echilibrate.

 Capitolul 4 – Cum să obții cooperarea copilului tău, cu grijă și respect față de el.

 Capitolul 5 – Cum să previi și să gestionezi eficient comportamentele negative ale copilului.

 Capitolul 6 – Cum să aplici Disciplina și să elimini Pedeapsa din educația copilului tău.

 Capitolul 7 – Cum să educi Responsabilitatea la copilul tău.

 Capitolul 8 – Cum îți înveți copilul să rezolve probleme și să ia decizii.

 Capitolul 9 – Cum să crești stima de sine a copilului tău și cum să-i stimulezi motivația internă.

 Capitolul 10 – Gestionarea emoțiilor și autoreglarea.

 Capitolul 11 – Dezvoltarea copilului pe etape de vârstă și lucruri importante de știut despre copii.

 Capitolul 12 – Familia extinsă sau recompusă și cum să rămâi consecvent.

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastră de Customer Care este gata să te ajute, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:30

Ana Maria Iancu
Customer Care Fairy
0733 872 642
contact@allaboutparenting.ro

Garanție 100%

Timp de 60 de zile, poți să ceri banii înapoi (pe toți!) dacă ai aplicat tehnicile din program și constați că nu funcționează, că nu obții rezultate.

În plus, primești 3 bonusuri:

Răspuns la întrebări timp de 12 luni sub fiecare video (atunci când nu înțelegi ceva sau ai aplicat și nu ți-a ieșit din prima).

Varianta Audio a Programului, ca să poți asculta cât timp ești în mașină sau la plimbare.

Și o aplicație de mobil special creată pentru ca tu să ai o experiență Premium pe orice device.

Am structurat cele 12 capitole ale programului sub forma unui Puzzle.

Practic, fiecare tehnică din fiecare video şi fiecare modul reprezintă o piesă de puzzle care te va ajuta să vezi imaginea de ansamblu la final

Capitolul 1

Capitolul 1

Echilibrarea ta și a relației cu celălalt părinte

Click pentru detalii Capitol 1

Copilul este jumătate mamă, jumătate tată, și dacă părinții sunt bine, și copiii sunt bine.

Tocmai de aceea, pentru a armoniza cele două jumătăți, vom învăța să îmbinăm valorile, trăsăturile, stilurile și regulile noastre cu cele ale celuilalt părinte.

De asemenea, vom așeza fundația întregului program – cele trei Nevoi Psihologice de Bază ale copilului – Conectare, Competență și Control.

Iar pe acestea vom construi întregul program de educație echilibrată a copilului, adultul echilibrat de mâine.

Capitolul 2

Capitolul 2

Planul de co-parenting

Click pentru detalii Capitol 2

Sfârșitul uneori e un nou început. Ai făcut tot ce s-a putut ca să salvezi relația, dar ați decis să mergeți pe drumuri separate.

După parcurgerea etapelor firești ale despărțirii, de la negare și furie la acceptare și echilibru, află cum să gestionezi relația care nu se încheie niciodată, cea de părinte – părinte.

Evită să fii și mamă și tată în același timp și învață cum să stabiliți împreună un plan de parenting care să elimine atât confuzia, cât și conflictele.

Capitolul 3

Capitolul 3

Repartenierea sau cum crești șansele unei noi relații echilibrate

Click pentru detalii Capitol 3

După ce rănile emoționale s-au vindecat, ai putea fi în căutarea unui nou partener. Cum să-ți învingi frica de o nouă relație și să alegi mai bine ca să nu repeți greșelile trecutului? Și ce să cauți mai exact la un potențial partener?

Cum introduci un nou partener în viața copilului tău și care este rolul părintelui bonus? Sau cum reacționezi când copilului vostru îi este introdus un nou partener, dar nu ești tu acela care face prezentările.

Capitolul 4

Capitolul 4

Cum obţii Cooperarea Copilului, cu respect şi grijă faţă de el?

Click pentru detalii Capitol 4

Află ce să faci ca să obţii cooperarea copiilor tăi, dar și a copiilor adoptivi, într-un mod sănătos fără să-i mituiești, fără recompense și fără ameninţări.

Cum poți hrăni Nevoia de Control și Autonomie a copilului și cum să previi luptele de putere, între frații naturali sau cei proveniți din familii diferite?

De asemenea, vei afla cum setezi reguli pentru a obține cooperarea copilului bonus și cum să folosești autoritatea parentală în cazul copiilor tăi nebiologici cu fermitate și căldură.

Capitolul 5

Capitolul 5

Cum să previi și să gestionezi eficient comportamentele negative ale copilului?

Click pentru detalii Capitol 5

Divorțul poate fi o sursă de stres pentru toți membrii familiei. Iar copiii afectați de divorț pot manifesta tulburări de comportament. Sunt două categorii de comportamente negative: Intenţionate şi Neintenţionate. Dacă le tratezi la fel, vei face foarte mult rău.

Dacă al tău copil nu acceptă separarea şi te blamează pentru eșecul relației cu tatăl său și începe să te sfideze? Ce faci? Mulţi părinţi reacţionează nepotrivit. Rezultatul?

Copilul transformă acest comportament negativ neintenţionat, într-unul… intenţionat. La fel se poate întâmpla şi în cazul altor comportamente negative şi mai grave. Află cum să le diferenţiezi şi ce să faci diferit ca să le previi sau să le elimini, pas cu pas.

Capitolul 6

Capitolul 6

Cum să foloseşti Disciplina în locul Pedepselor fără să-ţi reproşezi mai târziu?

Click pentru detalii Capitol 6

Când ne pedepsim fostul partener sau copiii pentru că au făcut ceva “rău” sau greşit, producem suferinţă. Toată lumea suferă.

Învățarea nu se întâmplă în condiţii de stres şi de suferinţă. Dimpotrivă, semănăm și apoi culegem resentimente, vină şi ruşine – în sufletul copilului și în inimile noastre.

Este posibil să-ţi ajuţi copilul și respectiv partenerul să învețe dintr-o greşeală pe care o face fără să fie nevoie să-i faci să sufere ca să-şi înveţe lecţia.

Învață în acest capitol care sunt consecințele pedepsei pe termen lung și ce să faci diferit față de ce făceau părinții noștri. Și mai află care sunt convingerile care te pot ajuta să faci schimbarea radicală de la Pedeapsa la Disciplină și cum să aplici Disciplina în mod consecvent.

Capitolul 7

Capitolul 7

Cum să educi Responsabilitatea la copilul tău?

Click pentru detalii Capitol 7

După o separare problematică, mulți părinți au tendința de a oferi copiilor lor prea mult control, riscând astfel să crească copii iresponsabili.

Sau, dimpotrivă, le pot oferi prea puţin control, existând astfel posibilitatea de a-i transforma în persoane obediente sau dimpotrivă rebele.

Cum ştii, ca părinte, cât control şi câtă libertate să-i oferi copilului tău pentru a crește un copil responsabil? Cum ştii să păstrezi acest echilibru pentru a educa un copil competent, responsabil, capabil să ia decizii şi să se descurce pe propriile picioare? Află asta din Capitolul 7.

Capitolul 8

Capitolul 8

Cum îți înveți copilul să rezolve probleme și să ia decizii?

Click pentru detalii Capitol 8

Există Problemele părintelui (adică acele probleme pe care le rezolvi tu, ca părinte) şi Problemele copilului (adică problemele pe care îl ajuţi să le rezolve singur).

Ce s-ar întâmpla dacă, de fiecare dată când copilul are o problemă, ne-am grăbi să i-o rezolvăm? Cum ar mai putea învăţa să şi le rezolve singur şi să ajungă o persoană independentă și capabilă să-şi poarte singură de grijă?

În Capitolul 8 vom vedea care sunt diferenţele între Problemele părintelui şi Problemele copilului şi cum se rezolvă fiecare dintre ele.

Vei şti când e într-adevăr cazul să intervii și când trebuie să-l înveţi cum să-și rezolve problemele singur.

Capitolul 9

Capitolul 9

Cum să crești Stima de Sine a copilului tău și cum să-i stimulezi Motivația Internă.

Click pentru detalii Capitol 9

Studiile arată că, copiii cu părinți divorțați au rezultate mai scăzute la școală, au mai multe probleme emoționale și o stimă de sine mai scăzută.

Iată de ce este important să acorzi o atenție sporită acestui aspect și să înveți cum să construieşti Stima de Sine şi Motivaţia sănătoasă în copilul tău, pentru a te asigura că-i creşti şansele să se bucure de succes în viață, chiar și după divorțul părinților săi.

Află cum să hrănești încrederea copilului tău în propria-i persoană, astfel încât să fie capabil să își rezolve problemele și să facă față cu brio obstacolelor din viață.

Ajută-ți copilul să reușească, să izbutească, să nu cadă de pe propriile-i picioare și, dacă o face, să fie capabil să se ridice. Și, mai ales, află cum să-ți ajuți copilul să-și privească eșecurile proprii sau divorțul vostru ca pe un pas înainte în evoluția voastră.

Capitolul 10

Capitolul 10

Gestionarea emoțiilor și autoreglarea

Click pentru detalii Capitol 10

Emoţiile, furia şi nervii părinților divorțați şi ale copilului, deopotrivă.

Înainte și după divorț pot apărea o mulțime de situaţii conflictuale pe care le putem evita dacă ştim cum să ne gestionăm eficient propriile emoţii şi dacă îi învăţăm şi pe copii să facă asta.

Învață din acest capitol ce se întâmplă în creierul nostru atunci când ne enervăm și de ce renunțăm la rațiune într-o criză de furie. Află lucruri pe care nu ți le-a spus poate nimeni despre autoreglare, autocontrol și autodisciplină.

Învață cum să calmezi spiritele încinse și cum să-ți exprimi pașnic frustrările și furia. Cum să comunici asertiv cu un fost partener care te-a rănit în trecut, astfel încât copiii aflați la mijloc să nu fie afectați de separare ci, dimpotrivă, să învețe lecții valoroase despre cum să-și autoregleze propriile emoții.

Capitolul 11

Capitolul 11

Dezvoltarea copilului pe etape de vârstă și lucruri importante de știut despre copii

Click pentru detalii Capitol 11

Copiii digeră vestea divorțului în mod diferit în funcție de etapa de vârstă la care se află. Știai că perioada dintre 3 și 6 ani este vârsta fanteziei, a poveștilor și vârsta la care totul este posibil, inclusiv o împăcare?

Sau că de la vârsta de 11 ani se accentuează Nevoia de Autonomie și Control, prin urmare, copilul își poate manifesta mai hotărât propriul punct de vedere? Și dacă ești un părinte mai degrabă autoritar, în această perioadă copilul poate avea accese de rebeliune?

Află care sunt etapele importante de dezvoltare ale copilului tău, pe vârste, şi vei şti cum să gestionezi perioada de dinainte și de după divorț, ce să faci sau să NU faci în anumite etape ale dezvoltării lui.

Înțelegând mai ușor sursa comportamentului său, vei ști cum să faci posibile schimbările de comportament.

Capitolul 12

Capitolul 12

Familia extinsă sau recompusă și cum să rămâi consecvent.

Click pentru detalii Capitol 12

Poate te-ai confruntat cu situația în care tu ca părinte reuşeşti să-ți educi copilul aşa cum consideri că e sănătos pentru dezvoltarea lui echilibrată emoţională, mentală, fizică şi spirituală.

Dar fostul tău partener sau noul tău partener sau fosta soacră au un stil de educare total diferit şi par să dărâme tot ce se face bine. Te enervezi când observi asta?!

Cred că este frustrant când tu aplici tehnici sănătoase de parenting cu copilul tău, dar ceilalţi adulţi din jurul lui strică toată munca şi tot efortul tău.

De aceea, în Modulul 12, vezi cum poţi să-i implici armonios şi pe ceilalţi membri ai familiei extinse şi să adoptaţi împreună acelaşi stil de parenting şi de educaţie a copilului, ca să vă înţelegeţi mai bine unii cu alţii şi să fiţi “pe aceeaşi lungime de undă”.

Cum se desfășoară programul?

Programul se desfășoară online. Asta înseamnă că poţi să îl urmăreşti din confortul casei tale, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Nu este nevoie să te deplasezi sau să îți iei zile libere de la serviciu.
Vrei să urmăreşti video-urile dimineaţa? Este foarte bine.
Vrei să asculţi audio în timp ce mergi cu maşina? Este la fel de bine.
Poţi să urmăreşti Programul de Acasă, de la Birou, în Maşină…

Este accesibil de pe Laptop, PC, Tabletă, Telefon.

De acasă

De la birou

În mașină

Și pentru că știu că ești mai tot timpul pe fugă și că excelezi la făcut lucrurile din mers, ne-am adaptat.

Împreună cu echipa mea am creat pentru tine o aplicație de mobil, ca să-ți fie și mai ușor să urmărești programul online de oriunde te-ai afla…

..cât aștepți la rând în supermarket, sau pe hol, ca să iasă cel mic de la cursuri… sau, pur și simplu, seara, când te așezi, într-un final, confortabil în pat.

Și uite așa poți transforma timpul pierdut aşteptând, în timp investit în învățare.

Practic, prin intermediul aplicației pe mobil poți urmări programul atât pe dispozitivele cu sistem de operare iOS (iPhone, iPad), cât și pe dispozitivele cu sistem Android.

10 lucruri esențiale pe care le înveți cu Parenting Apart

Cum să te echilibrezi și să te vindeci emoțional după separare, astfel încât perioada de tranziție să nu fie traumatizantă pentru copil

Ce stil parental să îmbrățișezi și cum să vorbești pe limba celuilalt părinte care are un stil parental diferit, astfel încât să ajungeți întotdeauna la o înțelegere.

Dacă și cum înlocuiești lipsa celuilalt părinte.

Cum să stabilești reguli după despărțire ca să vă fie bine tuturor.

Cum să faci un plan de co-parenting eficient după despărțire și cum te asiguri că vă țineți de plan: la cine și cât stă copilul și cât se implică fiecare dintre voi.

Cum vă armonizați acțiunile ca părinți cu ajutorul Caietului copilului – un instrument fizic care vă ajută să comunicați eficient cu privire la programul și activitățile copilului.

Cum introduci în viața copilului tău un nou partener și care este rolul părintelui bonus și al fraților/surorilor bonus.

Cum să armonizezi relațiile într-o familie recompusă și să rămâi consecvent(ă) regulilor și principiilor.

Tehnici de comunicare asertivă pe care să le folosești atât cu copilul, cât și cu celălalt părinte.

Cum să crești un copil calm şi echilibrat, cu o stimă de sine ridicată, chiar și după divorțul părinților săi.

Viața unui părinte singur este plină de provocări

Vreau să împărtășesc cu tine un mesaj pe care mi l-a scris, recent, un părinte. Este un mesaj care mi-a înseninat dimineața când l-am primit.

Bună, Urania, am parcurs programele tale de parenting, iar acest lucru mi-a îmbunătățit considerabil relația cu fostul meu partener.

Cooperăm în tot ce privește copilul, mă ajută financiar în mod consistent și mereu la timp, și chiar își ia o zi de muncă de acasă pe săptămână (pe lângă weekend) pentru a fi împreună cu copilul. Ne împărtășim la sfârșitul fiecărei zile ce-a făcut copilul cu poze și filmulețe.

Suntem doi părinți responsabili și simt că ție îți datorez echilibrul meu din ultimii 2 ani. Îți mulțumesc tare mult pentru cadoul neprețuit pe care l-ai făcut familiei mele!” 

Din păcate… “realitatea bate filmul”. Pentru că 99% dintre părinţi spun altfel: “Este o provocare pentru mine să obțin cooperarea tatălui și să-l implic în viața copilului nostru. La început nu îl căuta și zicea să îi spun că asta se întâmplă din cauza mea…. Nici acum nu ține cont de nevoile copilului și nu e responsabil în ce îl privește…”

 

Acest lucru se întâmplă în pofida faptului că mulţi părinţi cam ştiu, teoretic, ce ar putea să facă pentru a putea obţine rezultate asemănătoare mămicii care mi-a scris mesajul. Dar, de la teorie la practică este cale lungă. ????

Iar cea mai bună metodă ca să aduci teoria în practică este să exersezi disciplinat înformaţiile teoretice.

Şi cred că NU se poate să urmăreşti câte 1 video pe zi, timp de 12 luni, şi să nu ajungi un părinte MAI BUN. Un părinte care pune în practică tehnici de parenting sănătoase şi eficiente. Iar mesajele pe care le-am primit de la părinţi îmi confirmă că această metodă funcţionează.

În cei peste 5 ani de la lansarea primului program All About Parenting și a altor programe conexe, peste 12.500 de părinţi au învăţat să-şi crească diferit şi mai bine copiii. Programul Parenting Apart este primul program de educație parentală pentru părinți separați din România!

Timp de 1 an de zile (din momentul în care începi programul) poți să ceri înapoi toți banii, dacă nu ești mulțumit(ă) din orice motiv.

Pentru că atât de mult credem în valoarea pe care ţi-o oferă Parenting Apart, timp de 12 luni poți să ceri banii înapoi (pe toți!) dacă ai aplicat tehnicile din program și constați că nu funcționează, că nu obții rezultate.

Tot ce îți vom cere este să completezi un chestionar cu motivele renunțării, pentru că noi învățăm constant din feedback-ul clienților.

În plus, primești 3 bonusuri:

Comunitate

Comunitate

Răspuns la întrebări timp de 12 luni

Click pentru detalii Bonus 1

Primul bonus este că vei primi răspuns la orice întrebare specifică legată de neclarităţi pe care le-ai putea avea despre conţinutul programului sau dacă nu înțelegi cum să aplici o anumită tehnică dintr-un video, şi eu sau cineva din echipa mea îţi vom răspunde şi te vom ajuta să înţelegi informaţiile şi să le poţi aplica.

Vei putea folosi această şansă timp de 15 luni: cele 12 luni din timpul programului + încă 3 luni după.

Valoarea acestui bonus este de 1.200 de lei.

Audio

Audio

Varianta Audio a Programului

Click pentru detalii Bonus 2

Varianta Audio a Programului Parenting Apart, ca să poți asculta Programul de oriunde.

Valoarea acestui bonus este de 700 de lei.

Aplicație mobilă

Aplicație mobilă

Aplicația Mobilă Parenting Apart

Click pentru detalii Bonus 3

Împreună cu echipa mea am creat pentru tine o aplicație de mobil, ca să-ți fie și mai ușor să urmărești programul online oriunde te-ai afla. Și, uite așa, poți transforma timpul pierdut aşteptând, în timp investit în învățare.

Prin intermediul aplicației pe mobil poți urmări programul atât pe dispozitivele cu sistem de operare iOS (iPhone, iPad), cât și pe dispozitivele cu sistem Android.

Valoarea acestui bonus este de 700 de lei.

Totalul bonusurilor însumează 2,600 de lei și, practic, dublează valoarea programului.

Felicitări că ai parcurs această prezentare până la final. ????

Faptul că ai făcut acest lucru arată că îţi doreşti să devii cel mai bun părinte care poţi fi pentru copilul tău, că îţi doreşti să afli cum să rezolvi eficient problemele pe care le ai în creşterea şi educarea lui, şi că eşti dispus să înveţi cum să ajungi acolo.

Dacă vei alege să atingi acest obiectiv alături de mine şi Programul Parenting Apart, m-aş bucura foarte mult. Iar dacă nu, îţi doresc să nu te opreşti din educaţia ta ca părinte în orice altă formă posibilă (cărţi, seminarii gratuite, postări de blog etc.).

Îţi mulţumesc pentru că m-ai urmărit până aici! ????

Urania Cremene

Pentru protecția datelor dumneavoastră, toate tranzacțiile sunt procesate pe un server securizat și executate prin conexiuni criptate 256-bit.

©2019 Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții.