Programul All About Parenting

Program online din care inveti 80% din tot ce ai nevoie sa stii ca parinte

Practic, pentru ca e online, poti sa inveti din confortul casei tale, cand vrei tu.

Nu e nevoie sa-ti iei liber de la serviciu ca sa mergi la un workshop intr-o sala de curs.

Iata cateva dintre lucrurile pe care le afli cu All About Parenting:

Cum asiguri succesul copilului tau. Mai precis, cum ii construiesti Stima de Sine si Motivatia – factorii principali care definesc succesul viitor al copilului tau.

Cum cresti competenta copilului. Vorbim despre Control vs. Autonomie. Si cum il ajuti sa devina din ce in ce mai Responsabil.

Cum obtii o relatie armonioasa Parinte – Copil. Mai precis, cum obtii Cooperarea Copilului, fara sa-l mituiesti, fara recompense, fara amenintari, fara sa numeri pana la 3, fara sa ridici tonul si fara forta.

Cum faci fata problemelor fara sa-ti strici nervii.

Cum tratezi comportamentele negative la copiii cu inima curata.

Investitia ta: 397,00 Lei / lună, timp de 9 luni (TVA inclus)

Conflictele între copii

Află cum poți să previi și să gestionezi conflictele între copii, pentru a crește adulți echilibrați care să stea pe propriile picioare.

Conflicte între copii este singurul program online din România care tratează, pe larg, tema conflictelor între copii. Indiferent că este vorba despre conflicte între frați sau cu alți copii, în general.

Vei afla răspuns la întrebările: cum gestionez conflictele între copii? când este cazul să intervin? nu îi pedepsesc, dar ce fac în schimb?

Descoperă cum poți să îți ajuți copiii să își rezolve singuri conflictele și să devină adulți echilibrați, cu stimă de sine ridicată și capabili să își gestioneze emoțiile în mod eficient.

Investitia ta: 580,00 Lei (TVA inclus)

De la Minciună la Adevăr

De ce mint copiii și cum pot părinții să încurajeze adevărul

„De la Minciună la Adevăr” este un curs online care te va ajuta să înțelegi ce se petrece în mintea copiilor atunci când mint.

Ce anume îi determină să recurgă la minciună? Frica, sentimentele de rușine, dorința de a nu-i dezamăgi pe cei dragi și multe altele sunt motivele care stau în spatele minciunilor. Vei afla, astfel, care este cauza minciunilor, cum poți sa le previi din timp și, dacă deja te confrunți cu minciuna, cum o poți gestiona, fără a recurge la pedeapsă.

Indifierent că al tău copil are 3 ani, vârsta de la care copiii încep să mintă, sau ai deja un adolescent în casă, informațiile din „De la Minciună la Adevăr” te vor ajuta să vezi cum poți să încurajezi adevărul și să construiești o relația bazată pe încredere cu ai tăi copii.

Investitia ta: 580,00 Lei (TVA inclus)

De la NU la DA

Cum să ajungi repede și simplu de la nu la da cu copilul tău.

O metodă cu cap și coadă care te ajută să rezolvi eficient refuzurile copilului

Refuzul unui copil de a face ceva, ca și orice alt comportament negativ, este doar un simptom.

Cursul ”De la NU la DA” te va ajuta să ințelegi care sunt cauzele acestor refuzuri, și iți va oferi o metodă completă, pas cu pas, cu tehnici concrete, pe care poți să o aplici ca să elimini aceste cauze. Astfel, vei ajunge să ai de-a face cu tot mai puține refuzuri din partea copilului, pentru că de îndată ce elimini cauzele, refuzurile și comportamentele indezirabile vor fi din ce în ce mai rare. 🙂

Investitia ta: 297,00 Lei (TVA inclus)

Inimă de Leu

Cum să crești copii independenți, cu voință puternică, care mâine vor face o lume mai bună

Dr. John Demartini, cel mai renumit specialist în comportamentul uman din întreaga lume, a venit pentru prima dată în România, în anul 2017, la invitația Uraniei Cremene.

Învață cum poți să descoperi liderul înnăscut și geniul din copilul tău, cum poți să îl susții pentru a atinge potențialul său maxim, pentru a fi un copil independent, cu voință puternică și care va schimba lumea de mâine, urmărind și îndeplinind misiunea sa.

Dr. John Demartini îți oferă o metodă practică pentru a face acest lucru, pas cu pas, în contextul sistemului de învățământ și societății actuale.

Investitia ta: 988,00 Lei (TVA inclus)

Teme, Povesti si Bunici

Cum sa rezolvi cei 3 factori care marcheaza copilaria.

Curs Online cu Urania Cremene si Adriana Titieni. Afla cum sa faci fata celor mai des intalnite probleme pe care parintii din Romania le au in relatia cu ai lor copii.

Investitia ta: 100,00 Lei (TVA inclus)

18 Tehnici fundamentale de parenting

Intregul continut al seminarului gratuit este inregistrat pe 3 CD-uri audio.

Vei gasi aici cele 18 Tehnici fundamentale de parenting care vor imbunatati relatia cu al tau copil.

Cu ajutorul acestor CD-uri poti „sa aduci seminarul gratuit la tine acasa”. Astfel, vei putea REVENI LA INFORMATIE ori de cate ori vei considera necesar.

Investitia ta: 100,00 Lei (TVA inclus)