Cu fiul meu, Amos

Sala de conferinta plina

Interviu cu Urania Cremene
Interviu cu Urania Cremene

Despre mine

Urania Cremene este mama unui băiețel de 8 ani și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani. Majoritatea dintre ei sunt proprietari de companii, middle sau top manageri.

În ultimii 3 ani, Urania a organizat sute de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 40.000 de părinți din toată țara.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 10 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părintilor și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

[activecampaign form=5]<!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->$('div._row._checkbox-radio span label').each(function() {<!-- [et_pb_line_break_holder] -->var link = $(this).html();<!-- [et_pb_line_break_holder] -->$(this).contents().wrap('<a href="/termeni-si-conditii/" style="color:#ffffff; text-decoration:underline;" target="_blank"></a>');<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>