Alege oferta care ți se potrivește de Black Friday:

55% Reducere la Toate Programele Mici

 Prețul Standard: 3,533 lei

 Prețul pentru tine, astăzi: 1,590 lei

 Total Economisiți: 1,943 lei

Ce vei primi:

1. All About Cooperation and Discipline: Afli pe parcursul a 15 episoade cum obții cooperarea copilului și cum aplici disciplina cu inimă curată și fără pedepse.

 

2. Conflictele între Copii: Afli în 5 ore, pe parcursul a 43 de episoade, cum poți să previi și să gestionezi conflictele între copii, pentru a crește adulți echilibrați care să stea pe propriile picioare.

 

3. De la Minciună la Adevăr: 31 de episoade și aproape 5 ore de informații despre motivele pentru care mint copiii și cum pot părinții să încurajeze adevărul.

 

4. De la NU la DA: Afli cum să ajungi repede și simplu de la NU la DA cu copilul tău, în doar 58 de minute, pe parcursul a 7 episoade.

 

5. Inimă de Leu: Înveți în 7 ore, pe parcursul a 26 de episoade, cum să crești copii independenți, cu voință puternică, care mâine vor face o lume mai bună.

 

6. Teme, Povești și Bunici: 3 episoade din care afli cum să rezolvi cei 3 factori care marchează copilăria.

 

52% Reducere All about Cooperation and Discipline + Conflictele între copii

 Prețul Standard: 1,568 lei

 Prețul pentru tine, astăzi: 749 lei

 Total Economisiți: 819 lei

Ce vei primi:

Vei primi acces la:

1. All About Cooperation and Discipline: Afli pe parcursul a 15 episoade cum obții cooperarea copilului și cum aplici disciplina cu inimă curată și fără pedepse. 

2. Conflictele între Copii: Afli în 5 ore, pe parcursul a 43 de episoade, cum poți să previi și să gestionezi conflictele între copii, pentru a crește adulți echilibrați care să stea pe propriile picioare.

45% Reducere Inimă de Leu + De la Minciuna la Adevăr

 Prețul Standard: 1,568 lei

 Prețul pentru tine, astăzi: 849 lei

 Total Economisiți: 719 lei

Ce vei primi:

Vei primi acces la:

1. De la Minciună la Adevăr: 31 de episoade și aproape 5 ore de informații despre motivele pentru care mint copiii și cum pot părinții să încurajeze adevărul.

2. Inimă de Leu: Înveți în 7 ore, pe parcursul a 26 de episoade, cum să crești copii independenți, cu voință puternică, care mâine vor face o lume mai bună.

 

75% Reducere De la Nu la Da + Teme, povești și bunici

 Prețul Standard: 397 lei

 Prețul pentru tine, astăzi: 99 lei

 Total Economisiți: 298 lei

Ce vei primi:

Vei primi acces la:

1. De la NU la DA: Afli cum să ajungi repede și simplu de la NU la DA cu copilul tău, în doar 58 de minute, pe parcursul a 7 episoade.

2.  Teme, Povești și Bunici: 3 episoade din care afli cum să rezolvi cei 3 factori care marchează copilăria.

Ai nevoie de ajutor? 

Echipa noastră de Customer Care este gata să te ajute, de vineri până duminică, între orele 08:00 – 17:00.

Ana Maria Iancu
Customer Care Fairy
0733 872 642
contact@allaboutparenting.ro

Garanție 100%

Timp de 12 luni, poți să ceri banii înapoi (pe toți!) dacă ai aplicat tehnicile din program și constați că nu funcționează, că nu obții rezultate.

Viața de părinte a devenit un concediu

Vreau să împărtășesc cu tine un mesaj pe care mi l-a scris, recent, un părinte. Este un mesaj care mi-a înseninat dimineața când l-am primit. 

Din păcate… “realitatea bate filmul”. Pentru că 99% dintre părinţi spun altfel: “Copilul mă refuză când îl rog sau îi cer ceva şi nu ştiu cum să-l fac să coopereze fără ameninţare, mită, păcăleală sau alte metode nesănătoase şi dăunătoare.”

Acest lucru se întâmplă în pofida faptului că mulţi părinţi cam ştiu, teoretic, ce ar putea să facă pentru a putea obţine rezultate asemănătoare mămicii care mi-a scris mesajul. Dar, de la teorie la practică este cale lungă. ????

Iar cea mai bună metodă ca să aduci teoria în practică este să exersezi disciplinat înformaţiile teoretice.

Şi cred că NU se poate să urmăreşti câte 1 video pe zi, timp de 9 luni, şi să nu ajungi un părinte MAI BUN. Un părinte care pune în practică tehnici de parenting sănătoase şi eficiente. Iar mesajele pe care le-am primit de la părinţi îmi confirmă că această metodă funcţionează.

Peste 7,000 de părinţi au învăţat să-şi crească diferit şi mai bine copiii cu All About Parenting, în primul an în care am lansat programul în România. Iată câteva dintre mesajele pe care le-am primit de la ei:

Felicitări că ai parcurs această prezentare până la final. ????

Faptul că ai făcut acest lucru arată că îţi doreşti să devii cel mai bun părinte care poţi fi pentru copilul tău, că îţi doreşti să afli cum să rezolvi eficient problemele pe care le ai în creşterea şi educarea lui, şi că eşti dispus să înveţi cum să ajungi acolo.

Dacă vei alege să atingi acest obiectiv alături de mine şi Programul All About Parenting, m-aş bucura foarte mult. Iar dacă nu, îţi doresc să nu te opreşti din educaţia ta ca părinte în orice altă formă posibilă (cărţi, seminarii gratuite, postări de blog etc.).

Îţi mulţumesc pentru că m-ai urmărit până aici! ????

Urania

Pentru protecția datelor dumneavoastră, toate tranzacțiile sunt procesate pe un server securizat și executate prin conexiuni criptate 256-bit.

©2019 Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții.