Seminar online live cu Maria Tolescu

5 Metode sa auzi „Da, mami”, fără să repeți de 100 de ori același lucru

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Din acest seminar, vei învăța:

Care sunt adevăratele cauze din spatele oricărui refuz și prin ce metode le poți rezolva, fără să ajungi la o luptă de putere cu al tău copil.

 Cu ce poți înlocui comenzile, astfel încât copilul tău să nu te mai refuze și să accepte atunci când vrei să îndeplinească o sarcină pe care i-o dai tu.

Cum să îl eviți și cu ce să îl înlocuiești pe NU atunci când copilul tău își dorește ceva ce tu nu îi poți oferi.

5 Metode practice prin care poți gestiona refuzurile copilului tău, fără să apelezi la pedeapsă ori recompensă și fără să îți pară rău mai târziu.

Invită și alți părinți la acest seminar online live:

Acest training este pentru tine dacă:

Ai mai mult decât un copil și, mai ales în perioada izolării, apar des conflicte

 

Vrei să înveți cum să le predai copiilor tehnici prin care să își rezolve singuri conflictele

 

Vrei să înveți cum să îți ajuți copiii să gestioneze emoțiile legate de izolare

 

Te confrunți cu plictiseala copiilor și nu știi cum o poți gestiona

 

În doar 90 de minute vei învăța cum să stingi ”incendiile” care pot apărea între copii și vei afla cum îi poți ajuta să gestioneze singuri conflictele atunci când ele apar, atât acasă, cât și la școală sau la locul de joacă mai târziu.

Seminar online gratuit susținut de Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat specialist în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din România și singurul din lume, bazat pe cele mai noi cercetări în știința motivației, cum e Teoria Auto-determinării.

În ultimii 4 ani a organizat împreună cu echipa ei peste 900 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat aproximativ 100.000 de părinți din toată țara.

Ajută-ți copiii să facă față valului de emoții care apar pe fondul izolării și vino în întâmpinarea nevoilor lor. Vei învăța cum să eviți conflictele și tantrumurile și cum să le gestionezi corect, dacă ele apar.

Te invit să dai click pe butonul de mai jos și să te înscrii la seminarul online Cum să previi și să tratezi Conflictele între copii și Tantrumurile apărute pe fondul izolării la domiciliu.

Aplicația suportă un număr limitat de participanți. Pentru că este un eveniment gratuit, locurile se ocupă rapid. Rezervă-ți locul acum, cât încă mai sunt locuri disponibile, înainte să fim nevoiți să închidem înscrierile

Ce spun părinții care învață alături de noi

Copyright © 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.