Mini Curs Online Gratuit

7 greșeli pe care să NU le faci
dacă vrei să crești un copil cooperant și care se descurcă singur

Ce vei învăța pe parcursul a 7 zile:

7 tehnici ușor de aplicat care te vor ajuta să crești un copil echilibrat, cooperant și care se descurcă singur, de la îmbrăcat, mâncat și până la făcut teme

Care sunt 7 greșeli pe care cei mai mulți părinți le fac, greșeli care distrug încrederea în sine a copilului și cooperarea cu părintele când vine vorba de educație sau responsabilitate personală

 Care sunt cele mai frecvente convingeri greșite pe care le au părinții legat de educația copiilor și cum poți lucra la ele

 Cum să gestionezi greșelile copilului și ce să îi spui, astfel încât să nu-și piardă curajul de a încerca din nou sau de a o lua de la capăt cu o sarcină

Acest mini curs este pentru tine dacă:

Vrei să știi cum să obții cooperarea copilului, fără pedepse, amenințări sau ridicat de ton

Ai un copil care nu duce la bun sfârșit anumite sarcini, decât dacă tragi de el ca să îl motivezi

Copilul tău are des momente de furie și își gestionează mai greu emoțiile

Vrei să crești un copil responsabil, care nu te minte și în care îți e ușor să ai încredere

În doar 7 zile vei afla cum poți să ai un copil cooperant, cu care e ușor să te înțelegi și care are încredere în sine. Vei înțelege cum poți crește un copil care va face alegerile corecte, un viitor adult echilibrat pe toate planurile existenței lui.

Despre Autor

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat specialist în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parenting-ul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din România și singurul din lume, bazat pe cele mai noi cercetări în știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării.

În ultimii 4 ani a organizat împreună cu echipa ei peste 900 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat aproximativ 100.000 de părinți din toată țara.

Învață cum poți să scapi de comportamente negative și cum să transformi refuzurile, tantrumurile, renunțarea sau chiar eșecul, în cooperare și ascultare din partea copilului tău.

Te invit să dai click pe butonul de mai jos și să te înscrii la Mini Cursul 7 greșeli pe care să NU le faci dacă vrei să crești un copil cooperant și care se descurcă singur.

Doar astăzi te poți înscrie și poți beneficia de materiale gratuite, timp de 7 zile.

Dacă te înscrii să primești aceste materiale, ești de acord cu termenii și condițiile.

Iată ce spun părinții care au aplicat tehnicile din acest mini curs gratuit:

Copyright © 2020 All About Parenting. Toate drepturile rezervate.