Dragă părinte,

Misiunea echipei noastre este să schimbăm mentalitatea părinților din România referitoare la relația dintre părinți și copii, iar succesul este direct legat de implicarea fiecărui părinte la care ajung informațiile pe care le prezentăm. Este foarte important să dăm cunoașterea mai departe, de aceea am gândit un concurs care să vă motiveze să le vorbiți și altora despre Seminarul de Parenting și metodele de creștere a copiilor pe care noi vi le propunem.

Astfel, dacă sunteți prezenți în sală la unul din Seminariile Gratuite de Parenting (pentru calendar și orașe – click aici) puteți participa la concurs și aveți șansa de a câștiga programul complet All About Parenting. Tot ce trebuie să faceți este să postați pe rețelele de socializare o informație care merită dată mai departe altor părinți, pe care ați aflat-o în timpul acestui seminar.

Pașii sunt următorii:

  1. Postează pe pagina personală de Facebook, pe Instagram, Twitter, blog sau pe website-ul personal, către audiența generală (« public »), o fotografie, un video, un gif, un citat sau, pur și simplu, un text care să reprezinte momentul tău de A-ha!, lecția sau informația cea mai valoroasă pe care ai învățat-o din Seminarul de Parenting;
  2. Indiferent de platformă, postarea trebuie sa includă hashtag-ul #SeminarulDeParenting și tag (@Urania Cremene) / hyperlink la pagina de facebook https://www.facebook.com/UraniaCremeneOficial/
  3. Trimite, apoi, link-ul postării și datele tale de contact (nume, adresa, e-mail, telefon) la adresa de e-mail contact@uraniacremene.ro.

La sfârșitul anului, în decembrie 2018, vom trage la sorți și vom desemna câștigătorul programului All About Parenting dintre toți cei care au trimis mail cu linkul postarii. 

Hai să creștem împreună comunitatea părinților conștienți!.

Regulamentul complet al concursului poate fi consulat aici: 

Regulament concurs ”A-ha! Seminarul de Parenting”

ART.1. ORGANIZATORUL

Organizatorul concursului este S.C EDU PARENTING S.R.L., cu sediul social in Cluj-Napoca, judetul Cluj, Str. Faguluim nr. 28, Bl. C2, Ap.14, Nr. Reg. Com. J12/2849/2018, CUI 39559866, reprezentata de Irina Smaranda Irimia, denumită în continuare ”Organizatorul”.

Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”). Termenii și condițiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la concurs.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul ”A-ha! Seminarul de Parenting” se desfasoara in mediul online, în perioada 23 octombrie – 21 decembrie 2018, va fi anuntat pe pagina de Facebook “Urania Cremene” si pe blogul www.uraniacremene.ro/blog printr-o postare cu începerea oficială a concursului și regulamentul acestuia.

Canalul oficial de comunicare cu participanții la concurs este adresa de e-mail concurs@uraniacremene.ro, dedicată concursului.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Concurs are dreptul să participe orice persoană fizică, cu vârsta împlinită de 18 ani până la data 23.10.2018, care a participat la unul din Seminariile de Parenting organizate de Organizator în România, în perioada 20.10-21.12.2018. Nu pot participa Organizatorii și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea concursului. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament.

Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanelor care îndeplinesc condițiile impuse de Regulament.

ART. 4. MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul se desfășoară după cum urmează:

  • Participanții trebuie să participe la unul din Seminariile de Parenting organizate în perioada concursului;
  • După participarea la Seminarul de Parenting, participanții trebuie să posteze pe pagina personală de Facebook, Instagram, Twitter, blog sau pe website-ul personal, către audiența generală (« public »), unul sau mai multe materiale media (fotografie, video, video live, gif, articol, citat), care să reprezinte momentul lor de A-ha!, lectia, informatia cea mai valoroasa pe care au învățat-o din Seminar
  • Indiferent de platformă, postarea trebuie sa includă hashtag-ul #SeminarulDeParenting și tag (@Urania Cremene) la pagina de facebook https://www.facebook.com/UraniaCremeneOficial/
  • participanţii trebuie să trimită Organizatorului link-ul postării + datele de contact (nume, adresa, e-mail, telefon) la adresa de e-mail contact@uraniacremene.ro, pana la data de 21 decembrie 2018, orele 23:59.

ART. 5. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Desemnarea câștigătorilor va fi făcută prin tragere la sorti, in perioada 20-31 decembrie 2018, folosind platforma woobox.com, dintre toti participantii care au trimis link-urile postarilor lor si care respecta toate conditiile de participare la concurs. Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook Urania Cremene și blogul www.uraniacremene.ro, dar si prin e-mailul lasat la datele de contact, până în data de 10 ianuarie 2019.

ART. 6. PREMII

Premiul constă în Programul online All About Parenting, in valoare de 3573 lei.

Participanții care încearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificați.

ART. 7. ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorii, prin înscrierea în concurs îşi dau acordul şi au obligația de a furniza datele personale şi de contact reale (nume, prenume, data nașterii, serie și număr de buletin, e-mail, numar de telefon, adresa fizica de contact) via e-mail, pentru a li se valida câștigarea concursului.

În caz contrar, aceştia sunt descalificați și înlocuiți de către rezerve.

Organizatorii nu-și asumă responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene de către participanţii selectaţi în vederea premierii.

Premiul va fi trimis prin e-mail, accesul in platforma All About Parenting făcându-se online.

ART. 8. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani sau în alte obiecte și nici nu poate solicita alte modificări.

ART. 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe: https://uraniacremene.ro.

Art. 10. DIVERSE

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Concursului și va face public acest lucru pe website-ul https://uraniacremene.ro. Contestațiile se depun în scris, în termen de 7 zile lucrătoare de la data încheierii Concursului la sediul Organizatorului.

Este la latitudinea organizatorului să elimine înscrierile în concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create în scopul participării la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin următoarea procedura: accesarea acestora în scopul de a identifica existența următoarelor elemente: poză de profil, un număr minim de 30 de prieteni, activitatea în cont și existența unei căi de a contacta utilizatorul. În cazul în care există suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care deține contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale;

Organizatorul are dreptul sa facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe pagina de Facebook “Urania Cremene”, cât și pe alte medii online.