Dacă ar fi să fac o listă scurtă cu lucrurile pe care mi le doresc pentru copilul meu, pe lista respectivă ar fi ca Amos să învețe cum să dea mai departe lucrurile valoroase descoperite.

Am convingerea că doar așa putem crește armonios… până la adânci bătrâneți.
Ca în poveste. 🙂

Și asta pentru că în momentul în care oferim din cunoștințele noastre, cunoștințe care ne-au ridicat, ne-au format și transformat, ajungem să dezvoltăm atât omul din noi cât și oamenii din jur.

Îmi vin în minte mentorii minunați din viața mea – atât experți, cât și oameni simpli – care au știut să așeze câte o părticică din ei în educația mea.

Așa am crescut și am ajuns la rându-mi să ofer altora din experiența mea.

Să inspir și să motivez.

Astfel am ajuns la concluzia că nu poți controla mediul sau mersul lucrurilor din jurul tău, însă poți influența lucrurile în bine prin ceea ce dai mai departe oamenilor.

Ce legătură are aceasta convingerea a mea cu parenting-ul?

Vei afla în video-ul de mai jos, unde îți vorbesc despre cum văd eu “circulația informației în natură” – cum bine spunea profesorul meu de geografie. 🙂

 

Vei înțelege care este misiunea mea și a echipei mele, misiune dedicată în totalitate părinților ca tine, în care credem că pot ajunge cea mai bună variantă a lor.

Spor la vizionat! 🙂