○ Întrebări Frecvente ○
FAQ despre seminarul gratuit
1. Cine va sustine seminarul?

Seminarul gratuit va fi sustinut de Florin Amariei. Florin este absolvent al Academiei Romane de Coaching (Master coach și trainer), are un master în leadership educational si psihoterapie, iar in total are peste 20 de ani in consiliere psihologica.

Dar inainte de toate este tatal a doi copii, o fiica de 18 ani și un fiu de 16 ani. Florin va sustine seminarul creat de Urania Cremene, seminar care pana acum a schimbat vietile a peste 27.000 de parinti din Romania.

2. Se va vinde ceva la seminar?

Este mult spus ca se va vinde, insa da, iti vom prezenta programul All About Parenting – in care eu am pus tot ceea ce eu stiu pana in prezent: ore de cercetare, zeci de carti citite, sute de ore de studiu si mii de ore de practica din ultimii 10 ani. Este un program cu testimoniale fantastice de la cei peste 5000 de parinti care fac parte din el. Am inclus in acest program peste 250 de tehnici care sa te ajute sa rezolvi aproape toate problemele pe care le poti avea cu copilul tau.

Daca vei rezona cu ceea ce iti vom impartasi la seminar, te invit sa continui cu programul All About Parenting. Iti voi face chiar o oferta speciala pe care nu o vei gasi nici pe Facebook, site sau in alta parte, vei beneficia de ea doar daca participi la seminarul gratuit. Nu vei fi insa obligat(a) sa cumperi nimic si oricum vei beneficia de foarte multe informatii utile daca alegi doar sa participi la seminarul gratuit.

3. Pot sa pun intrebari in timpul seminarului?

Cu siguranta! Suntem insa limitati de timp pentru ca iti vom oferi mai mult de 3 ore pline de informatii. Exista 2 sesiuni de intrebari si raspunsuri: una inainte de pauza si una inainte de finalul seminarului.

Mai poti adresa intrebarile tale si in pauza si la finalul seminarului. Tot dupa pauza, am pregatit 2 premii surpriza pentru cei din sala, dar mai multe vei afla la seminar.

4. Pot veni impreuna cu copilul?

De obicei, la evenimentele noastre participa intre 200 si 500 de parinti, iar durata medie este de 3 ore si jumatate. Este foarte greu pentru un copil, oricat de cuminte ar fi, sa reziste atata timp.

In plus, din respect pentru parintii din sala care vin fara copii, am decis ca la acest eveniment sa participe doar parintii.

Ai alte întrebări?
Cristina îți va răspunde cu drag la orice nelămurire
Cristina Todosi
0799 URA NIA (872 642)
cristina@uraniacremene.ro
Creat cude Bloomanity în 2018. Toate drepturile rezervate.