Curs Online

De la Minciună la Adevăr

De ce mint copiii și cum pot părinții să încurajeze adevărul

Creat de Urania Cremene
„De la Minciună la Adevăr” este un curs online care te va ajuta să înțelegi ce se petrece în mintea copiilor atunci când mint. Ce anume îi determină să recurgă la minciună? Frica, sentimentele de rușine, dorința de a nu-i dezamăgi pe cei dragi și multe altele sunt motivele care stau în spatele minciunilor. Vei afla, astfel, care este cauza minciunilor, cum poți sa le previi din timp și, dacă deja te confrunți cu minciuna, cum o poți gestiona, fără a recurge la pedeapsă.

Indifierent că al tău copil are 3 ani, vârsta de la care copiii încep să mintă, sau ai deja un adolescent în casă, informațiile din „De la Minciună la Adevăr” te vor ajuta să vezi cum poți să încurajezi adevărul și să construiești o relația bazată pe încredere cu ai tăi copii.

Autoarea Programului

Urania Cremene

Expert în Parenting

Urania Cremene este mama unui băiețel de aproape 8 ani și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România.

În ultimii 2 ani, Urania a organizat peste 100 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 40.000 de părinți din toată țara.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 9 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă.

Daca iti doresti sa intri in program, ii poti scrie sau o poti suna pe colega mea, Ana Maria:

Ana Maria Iancu
Customer Care Fairy

0734 563 719
09:00 – 17:00, de Luni până Vineri
suport@bloomanity.ro
Copyright © 2018 Bloomanity. Toate drepturile rezervate.