Curs Online

Conflictele între copii

Află cum poți să previi și să gestionezi conflictele între copii, pentru a crește adulți echilibrați care să stea pe propriile picioare.

Creat de Urania Cremene
Conflicte între copii este singurul program online din România care tratează, pe larg, tema conflictelor între copii. Indiferent că este vorba despre conflicte între frați sau cu alți copii, în general.

Vei afla răspuns la întrebările: cum gestionez conflictele între copii? când este cazul să intervin? nu îi pedepsesc, dar ce fac în schimb? Descoperă cum poți să îți ajuți copiii să își rezolve singuri conflictele și să devină adulți echilibrați, cu stimă de sine ridicată și capabili să își gestioneze emoțiile în mod eficient.

Autoarea Programului

Urania Cremene

Expert în Parenting

Urania Cremene este mama unui băiețel de aproape 8 ani și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România.

În ultimii 2 ani, Urania a organizat peste 100 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 40.000 de părinți din toată țara.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 9 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă.

Daca iti doresti sa intri in program, ii poti scrie sau o poti suna pe colega mea, Ana Maria:

Ana Maria Iancu
Customer Care Fairy

0734 563 719
09:00 – 17:00, de Luni până Vineri
suport@bloomanity.ro
Copyright © 2018 Bloomanity. Toate drepturile rezervate.