Căutăm un Specialist Materiale care să ne ajute să livrăm bucurie clienților noștri

Dacă ești o persoană extrem de organizată și atentă la detalii și vrei să lucrezi alături de alte peste 30 de oameni extraordinari care contribuie la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel, atunci acest mesaj este pentru tine.

Iar dacă nu ești colegul pe care îl căutăm… poți câștiga 2000 lei dacă ne recomanzi omul care va ajunge să lucreze în echipa noastră! Citește tot mesajul pentru a afla cum.

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Ce tip de Specialist Materiale căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

Iar, în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici și care sunt următorii pași.

1. Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Numele meu este Urania Cremene, iar povestea All About Parenting pentru mine a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting. 

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting bazat pe ultimele cercetări în psihologie (cum e Teoria Autodeterminării). Mai în glumă, mai în serios, spunem că e un MBA în Parenting.

(Nia Cremene prezentând unul din seminariile noastre înainte de Coronavirus)

În 4 ani, am ajuns de la a fi un „lup singuratic” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. Astăzi, echipa All About Parenting se apropie de 70 de persoane, are 7 naționalități diferite și acoperă 4 limbi în care ne adresăm clienților noștri din întreaga lume.

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, în ultimii 4 ani am întâlnit peste 500.000 de părinți care au participat la seminariile noastre pe care le oferim gratuit atât online, cât și fizic.

Urania Cremene

Florin Amariei

Maria Țolescu

Irina Irgoveanu

În prezent, avem peste 600.000 de părinți care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 30.000 de părinți care au intrat în programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

All About Parenting a început în România, însă, de la început am fost în contact cu cercetători de la un număr (azi, sunt peste 40!) de universități din întreaga lume. Ceea ce la început părea doar un proiect local și-a luat avânt și se extinde treptat în alte țări din întreaga lume.

Acest lucru se datorează faptului că bazele programului All About Parenting (cum ar fi Teoria Autodeterminării) sunt universale și funcționează indiferent de limbă, cultură, rasă, clasă socială etc. All About Parenting nu este „opinia unei singure mame”, ca multe bloguri pe acest subiect și nu oferă „rețete” pe care să le urmezi.

În schimb, transpunem într-un limbaj simplu, pe care părinții și copiii îl folosesc în fiecare zi, concepte complexe, încercate și testate, din cele mai recente cercetări în psihologie.

În ultimii 2 ani, am tradus, filmat și editat programul All About Parenting în engleză, polonă și rusă. În următorii 2 ani, dorim să ne creștem echipa în țările vorbitoare de limbă germană, spaniolă, franceză și italiană.

DAR… deși pare că avem realizări notabile, ceea ce am făcut până acum este foarte puțin față de ceea ce vrem să realizăm în următorii 10 ani.

În următorii 3 ani vrem să fim prezenți în peste 30 de țări. Suntem conștienți că este un obiectiv un pic nebun pentru o echipă mică ca a noastră, dar asta ne entuziasmează și mai mult.

Viziunea noastră este să inspirăm o „masă critică” de părinți din toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți la rândul lor.

Din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Adevărul este că nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii (adică, parentingul). De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca, în cât mai multe țări, părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii, cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine.

2. Ce tip de Specialist Materiale căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult.

Căutăm un Specialist Materiale care să ajute clienții All About Parenting să se bucure de materialele cadou prin administrarea stocurilor, expedierea materialelor și gestionarea relației cu furnizorii din 2 centre de expediere (București și Cluj Napoca).

Responsabilitățile tale vor fi…

să verifici și să negociezi condițiile contractuale ori de câte ori sunt încheiate contractele cu furnizorii

să ai întâlniri lunare cu furnizorii și să discutați despre stocurile existente și estimări de comenzi

să fii la curent cu noutățile din domeniul livrărilor de materiale prin adunarea de informații relevante legate de trend-urile din industrie

să efectuezi raportările necesare pentru contabilitate aferente lunii anterioare (materiale livrate, stoc existent)

să introduci date legate de comenzile livrate, verifici consumurile, faci estimări pentru toate materiale All About Parenting (agende, tricouri, plicuri, diplome, Vivid Vision etc ) pentru toate proiectele (țările în care livrăm din România)

să te asiguri că furnizorii livrează materialele direct din depozitele lor în conformitate cu standardele și procedurile All About Parenting

să soliciți furnizorilor să îți transmită informații legate de numărul de articole returnate la depozit și să actualizezi situațiile cu materialele venite retur

să generezi AWB-uri aferente și să te asiguri că se expediază materialele oferite în cadrul diverselor campanii (tricoul partenerului, tricoul ambasadorului, carți, etc.) în 2 zile de la momentul declanșării procedurii

să răspunzi în aceeași zi sau in maximum 2 zile la solicitările venite sub forma de email în conformitate cu procedurile All About Parenting

să soliciți confirmări legate de termenii de livrare la momentul plasării comenzilor

să verifici anexele primite de la firmele de curierat pentru livrări cu evidențele interne și să confirmi plata facturilor (bi-lunar sau lunar)

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Vei lucra îndeaproape cu Mihaela Meșter, managerul tău, pentru că ea este responsabilă de activitatea Operațională în România.

Echipa noastră lucrează în întregime de la distanță și avem colegi de 7 naționalități (în fiecare an se adaugă mai multe). 

Asta înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.

Însă, ce e cel mai important, e că fiecare simte că îndeplinește o lucrare unică, care e special menită pentru el.

Ne dorim ca fiecare coleg să lucreze în zona lui de Abilități Unice, fără să se străduiască să facă lucruri care pur și simplu merg greu și rezultatele sunt îndoielnice. 

Știi că lucrezi în Abilitățile Unice atunci când “nu simți că muncești”, adică nu simți când trece timpul și ai rezultate de care alții se miră.

Este înșelător pentru mulți oameni care nu își apreciază Abilitățile Unice tocmai pentru că nu simt că este greu. Mulți avem convingerea că dacă nu e greu, nu e valoros. Și atunci desconsiderăm exact zona în care am putea avea cele mai bune rezultate, cu mult înaintea celorlalți. Asta este zona de Abilități Unice.

Deci, dacă îți place să lucrezi în zona de Abilități Unice (și să delegi, în timp, orice altceva), cu siguranță locul tău este în echipa noastră.

Ca echipă, ne întâlnim cu toții la fiecare 3 luni să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. 

Nu facem micro-management, nu ne interesează în ce loc din lume te afli, nu ne interesează la ce oră începi și la ce oră termini programul de lucru sau dacă îți iei o pauza de 2-3 ore în timpul zilei ca să faci o plimbare cu copilul. Ce ne interesează sunt obiectivele trimestriale pe care ți le vei fi asumat.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială online, Aprilie 2021)

4. Deci, NU aplica dacă…

nu ai negociat, interacționat și nu ai gestionat relații cu diverși furnizori;

nu ai mai ținut evidența stocurilor de materiale;

nu ai mai lucrat cu aplicații sau platforme pentru evidența stocurilor și generarea de AWB-uri;

nu îți place să comunici prin e-mail sau telefonic cu reprezentanți ai furnizorilor de materiale;

nu ești o persoană organizată și nu poți să urmărești proceduri de lucru;

nu înveți repede și nu îți plac situațiile neprevăzute sau sarcinile noi pe care, la început, nu vei ști cum să le rezolvi și va trebui să găsești singur soluții.

Nu suntem o corporație și nici nu dorim să devenim una. Suntem o echipă de oameni extrem de buni în ceea ce fac, și care au un singur scop: să ajute părinții să devină extraordinari pentru copiii lor.

Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își crește copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

1. Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2. Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;

3. Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4. Dacă totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2500 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare - de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 15 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting